Spanyol bajnokság
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Re: Spanyol bajnokság
Ahogy észrevettem Várhidi bánik ezzel egyedül jól, mondjuk ő mindig is mágnestáblán képzelte el a focit. Lehet a gombfoci jobban is menne neki mint a szakértősdi

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Tény és való, hogy ez kicsit Benny Hill shows, amit ott művelnek
Nagyon el kéne felejteni, teljesen irreleváns infókat tolnak, teljesen hülye helyekre húzzák a nyilaikat, többre nem is képesek. Ember kijelöl, egyenes nyilat behúz amerre fut...
Azért ezt Neville, Carragher jobban tolta a skysportson
Hegyi Iván mit össze izzad, az idiótája nehezen támasztja alá a szép játékról elképzelt agymenését tényekkel alátámasztva és ábrázolva

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Főleg, hogy az M4-en és a sport tv-n sem tudják kezelnimorientes írta:Olyan mint a autodidaktikus hulye muèrto mondjuk a Pradoban,ossze vissza magyaráz egy kèprol,olyat lát bele ami ott sincs
Miota van ez a furfangos kèpernyo avval a rengeteg ikonnal,èlvezik mint hulyegyerek a fifa konzolt

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Ha már sport tv szakértők, Bognár Gyuri edzőm volt utánpótlásban az MTK-nál ifiben, sokszor a mágnestáblán is olyanokat csinált hogy a srácokkal azt hittük teniszről beszél, futballistaként ott volt azért ez tény, na meg a mai napig tartozik 10 ezer forinttal egy jól sikerült meccs utáni kaszinózásba torkollott buli utánmorientes írta:Olyan mint a autodidaktikus hulye muèrto mondjuk a Pradoban,ossze vissza magyaráz egy kèprol,olyat lát bele ami ott sincsPedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.![]()
Miota van ez a furfangos kèpernyo avval a rengeteg ikonnal,èlvezik mint hulyegyerek a fifa konzolt

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Olyan mint a autodidaktikus hulye muèrto mondjuk a Pradoban,ossze vissza magyaráz egy kèprol,olyat lát bele ami ott sincsPedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Úgybértettem,hogy a többihez képestM1Ö írta:Pedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.dzsi91 írta:mondjuk van az az új szakállas gyerek, valami kapus, az még üde színfolt köztük annak ellenére ,hogy barcás

Hozzáértést én már nem várok csak ne carvalho legyen a jobbhátvédünk, meg ne Cristian Bale fejelje a győztes gólunkat

Nem is tudom a döntőre kimellett tegyem le a voksom m4 vagy sport tv... 14ben digin néztem,teljesen rendben volt,idén valeszeg felszabnak majd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.dzsi91 írta:mondjuk van az az új szakállas gyerek, valami kapus, az még üde színfolt köztük annak ellenére ,hogy barcás
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
van egy olyan érzésem hogy az isco lesz.dzsi91 írta:
![]()
kiaza risko vagy mit mondott ??

ja hogy Hrisztov. akkor mindegy
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
dzsi91 írta:Norbii írta:Morning showban ezen a héten volt egy játék, ahol kommentátorkodni kellett élő adásban..és aki a legtöbb szavazatot kapja az kap páros belépőt barca meccsre.
http://morningshow.eu/beko-jatek/
A keddit hallgassátok meg.
![]()
kiaza risko vagy mit mondott ??
Riszto= Hrisztov Stoichkov

Az volt a beugró kérdés, hogy bolgár aranylabdás, aki a barcaban játszott.
Mama képben volt, Riszto és Messo elég ütod pàros:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Norbii írta:Morning showban ezen a héten volt egy játék, ahol kommentátorkodni kellett élő adásban..és aki a legtöbb szavazatot kapja az kap páros belépőt barca meccsre.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Morning showban ezen a héten volt egy játék, ahol kommentátorkodni kellett élő adásban..és aki a legtöbb szavazatot kapja az kap páros belépőt barca meccsre.

- morientes
Nagyon jol kozvetit,nincs nála jobb talán MO-n.Kommentátoroknál meg nálam Méhes a top az országban utána
Nekem a Haraszti meg a Monoki sotlan,a Sipocz meg a Baumstark az fasza.
Mondjuk felhoztad Hajdu B.-t,na ugyan ez pepitában Egri

Gyengèn fáradt mind a ketto

LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsi91
Nálam is a digi a nyerő, kár ,hogy elvették tőlük a bl-t... M4 vicc kategória, sport tv meg totál fogalmatlan kiégett vén alkoholistákból áll... mondjuk van az az új szakállas gyerek, valami kapus, az még üde színfolt köztük annak ellenére ,hogy barcás 
Kommentátoroknál meg nálam Méhes a top az országban utána Haraszti Ádám.A többi mind kuka, Hajdu B-nek vannak jó poénjai de magát a sportot nem igazán vágja.

Kommentátoroknál meg nálam Méhes a top az országban utána Haraszti Ádám.A többi mind kuka, Hajdu B-nek vannak jó poénjai de magát a sportot nem igazán vágja.
- dzsi91
Nálam is a digi a nyerő, kár ,hogy elvették tőlük a bl-t... M4 vicc kategória, sport tv meg totál fogalmatlan kiégett vén alkoholistákból áll... mondjuk van az az új szakállas gyerek, valami kapus, az még üde színvolt köztük annak ellenére ,hogy barcás 

- morientes
Nekem van az az izè itt idekinn,digi box lavorral,èn is azt mondom hogy a digi sport korrekt,mind kozvetitès,mint szakèrto szinten.Egyedul Salecz idètlenkedik nèhe,de a Fehèr,a Juhár az tok korrekt.
Bánki Dodo meg...
Egy ude szinfolt
A másik csatornán csak Nyilt sajnálom,mikor korbe van vève hulyèkkel,(Iván,Phul Sanyi-aki egyèbkènt bironak jo volt de a szakma a más tèszta,stb...)
Off mondjuk,de ott viszont az nhl-t nagyon jol adják,ugy kommentátor mint szakèrto szinten...
Bánki Dodo meg...

A másik csatornán csak Nyilt sajnálom,mikor korbe van vève hulyèkkel,(Iván,Phul Sanyi-aki egyèbkènt bironak jo volt de a szakma a más tèszta,stb...)
Off mondjuk,de ott viszont az nhl-t nagyon jol adják,ugy kommentátor mint szakèrto szinten...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én azért nem vagyok tőlük úgy hasra esve... mármint a Geráéktól. Azt hinné az ember, hogy képben vannak a külföldi focival... aztán beböfögnek egy Lichteinsteint Lichsteiner helyett... meg a "jó volt a svéd csatár mellett az a másik is" (Cavani...). Még én is képben vagyok valamilyen szinten a nevekkel. Jó, lehet, hogy nem lenne annyi időm focit nézni a tv-ben ha profi labdarúgó lennék... de csak felkészülök a közvetítés előtt, hogy kik vannak a csapatban...Chris írta:Maximálisan egyetértek, nagyon feltűnő a különbség. Az M4-nél még szimpatikus is lehetne ez a focistás vonal, mert Juhász vagy Gera hiteles arcok, de magukat égetik a közhelyeikkel. Nem sokat tudnak hozzátenni.Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
Digis szakértőkkel meg én úgy vagyok, hogy ha nem is értek velük egyet, legalább értelmesek, nem halálunalmas közhelyeket puffogtatnak.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Maximálisan egyetértek, nagyon feltűnő a különbség. Az M4-nél még szimpatikus is lehetne ez a focistás vonal, mert Juhász vagy Gera hiteles arcok, de magukat égetik a közhelyeikkel. Nem sokat tudnak hozzátenni.Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
Digis szakértőkkel meg én úgy vagyok, hogy ha nem is értek mindig egyet velük, legalább értelmesek, nem halálunalmas közhelyeket puffogtatnak.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jaja, ha elérehtő a fiber a digitől, annál olcsóbb alternatíva nálunk sincs.Csabi írta:szintén. a többi a nyomában sincs.Sierra írta:Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
A tányéros digi viszont a legszarabb.
Merci Zizou!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
raadasul az atleti ellen a celtanak se lesz oly oriasi tetje, europa liga megvan, bl mar nem lehet.
talan annyi, hogy kell e selejtezzenek vagy sem.
talan annyi, hogy kell e selejtezzenek vagy sem.
Én mindig utáltam őket, párszor velünk is kibasztak/nehezítették meg a dolgunkat. Nem is bánom, hogy kiestek.Veidt írta:Kiesett a Levante. Sajnalom őket, vannak szimpatikus jatekosaik (Juanfran, Orban, meg persze Rossi...Camarasa amugy egesz nagy tehetség, korosztályos válogatottotban is kezdo)
Viszont így az Atléticonak még könnyebb dolga lesz.