HahaRealista24 írta:Mondd, hogy kérsz két kiló karajt nyersre "sütve"KAG írta:Az lesz, az lesz.
Csak mondom hátha van valakinek valami tapasztalatHa veszi a lapot, akkor rendben vagytok.
Patent lenne amúgy nagyon!
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 17:10
HahaRealista24 írta:Mondd, hogy kérsz két kiló karajt nyersre "sütve"KAG írta:Az lesz, az lesz.
Csak mondom hátha van valakinek valami tapasztalatHa veszi a lapot, akkor rendben vagytok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 4., szerda 16:44
Mondd, hogy kérsz két kiló karajt nyersre "sütve"KAG írta:Az lesz, az lesz.
Csak mondom hátha van valakinek valami tapasztalat
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 4., szerda 16:32
Kérdezd meg tőlük.Valaki szépkártyázik még rajtam kívül?
Láttam pár hentest, hogy elfogadják. Ott, akkor csak sültkolbálszt meg frissensülteket tudok vásárolni vele(mert hivatalosan így van) vagy leszarják és kiadják a nyers húst is?
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2016. május 4., szerda 16:19
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 3., kedd 0:21
Egyedüli volt a kategóriájában.P. Krisz írta:Az megvan hogy , Gáspár Győző Fitneszversenyt nyert ?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 2., hétfő 23:20
Hmm, nem is rossz ötlet, köszi a tippet!MesQueUnClub írta:Tudom ajánlani, hogy google playből vagy appstoreból húzd le a telódra/tabira a tekekom alkalmazását, az legalább működik.
Félelmetes, hogy egy ekkora cég megengedheti ezt magának.csababarca írta:Ha éppen működik, akkor is laggol az oldal, alig tölt be, botrány.
Amúgy jópár éve használhatóbb volt ez az új dizájn ami bejött ez katasztrófa.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 2., hétfő 22:06
Tudom ajánlani, hogy google playből vagy appstoreból húzd le a telódra/tabira a tekekom alkalmazását, az legalább működik.Sierra írta:Annyira jó, hogy van a telekom.hu remekbeszabott weboldala (egy rakás hulladék fos), amin egész nap nem tudok belépni, hogy kiegyenlítsem a számlámat.![]()
![]()
Egyszerűen felháborító, már-már vérlázító, hogy egy ekkora cégnek rendszeresen (többször volt már ilyen problémám) nem lehet használni a weboldalát, mert szimplán FOS.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 2., hétfő 22:04
Ha éppen működik, akkor is laggol az oldal, alig tölt be, botrány.Sierra írta:Annyira jó, hogy van a telekom.hu remekbeszabott weboldala (egy rakás hulladék fos), amin egész nap nem tudok belépni, hogy kiegyenlítsem a számlámat.![]()
![]()
Egyszerűen felháborító, már-már vérlázító, hogy egy ekkora cégnek rendszeresen (többször volt már ilyen problémám) nem lehet használni a weboldalát, mert szimplán FOS.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 2., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 2., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. május 2., hétfő 0:08
HozzászólásSzerző: matador » 2016. május 1., vasárnap 17:10
Erős a felhozatal, de ez talán a legelképesztőbb momentum legalábbis az idei közéleti porondról.hehe írta:index cím:mehetne humortopikba isGyurcsány Ferenc: Inkább maradok tisztességes és szegény![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 1., vasárnap 13:15
mehetne humortopikba isGyurcsány Ferenc: Inkább maradok tisztességes és szegény

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 1., vasárnap 10:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 28., csütörtök 21:14
h3x0r írta:https://drive.google.com/file/d/0B-Q-MJ ... VrQnc/viewdzsi91 írta: In the heart of la decima, ez a címe és csak a real appban találtam eddig meg amit ugye lelehet szedni telóra meg windowsra.Ilyen behind the scenes szerű film amit a klub készített.kerestem youtube-on,de nincs fent.De köszi.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 28., csütörtök 21:08
https://drive.google.com/file/d/0B-Q-MJ ... VrQnc/viewdzsi91 írta: In the heart of la decima, ez a címe és csak a real appban találtam eddig meg amit ugye lelehet szedni telóra meg windowsra.Ilyen behind the scenes szerű film amit a klub készített.kerestem youtube-on,de nincs fent.De köszi.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 28., csütörtök 20:50
Nem sajnos.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem