http://morningshow.eu/beko-jatek/
A keddit hallgassátok meg.

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 6., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 6., péntek 8:14
Nagyon jol kozvetit,nincs nála jobb talán MO-n.Kommentátoroknál meg nálam Méhes a top az országban utána
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 3:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 3:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 3., kedd 11:15
Én azért nem vagyok tőlük úgy hasra esve... mármint a Geráéktól. Azt hinné az ember, hogy képben vannak a külföldi focival... aztán beböfögnek egy Lichteinsteint Lichsteiner helyett... meg a "jó volt a svéd csatár mellett az a másik is" (Cavani...). Még én is képben vagyok valamilyen szinten a nevekkel. Jó, lehet, hogy nem lenne annyi időm focit nézni a tv-ben ha profi labdarúgó lennék... de csak felkészülök a közvetítés előtt, hogy kik vannak a csapatban...Chris írta:Maximálisan egyetértek, nagyon feltűnő a különbség. Az M4-nél még szimpatikus is lehetne ez a focistás vonal, mert Juhász vagy Gera hiteles arcok, de magukat égetik a közhelyeikkel. Nem sokat tudnak hozzátenni.Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
Digis szakértőkkel meg én úgy vagyok, hogy ha nem is értek velük egyet, legalább értelmesek, nem halálunalmas közhelyeket puffogtatnak.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 3., kedd 11:04
Maximálisan egyetértek, nagyon feltűnő a különbség. Az M4-nél még szimpatikus is lehetne ez a focistás vonal, mert Juhász vagy Gera hiteles arcok, de magukat égetik a közhelyeikkel. Nem sokat tudnak hozzátenni.Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 3., kedd 10:38
Jaja, ha elérehtő a fiber a digitől, annál olcsóbb alternatíva nálunk sincs.Csabi írta:szintén. a többi a nyomában sincs.Sierra írta:Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. május 3., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 3., kedd 9:39
Én mindig utáltam őket, párszor velünk is kibasztak/nehezítették meg a dolgunkat. Nem is bánom, hogy kiestek.Veidt írta:Kiesett a Levante. Sajnalom őket, vannak szimpatikus jatekosaik (Juanfran, Orban, meg persze Rossi...Camarasa amugy egesz nagy tehetség, korosztályos válogatottotban is kezdo)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 3., kedd 9:22
Nem fogok reklamálni, ha méregből szétrúgják őketRemy írta:Tehát az Atletico dolgát nem fogják megnehezíteni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 2., hétfő 23:20
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 2., hétfő 22:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 2., hétfő 20:38
szintén. a többi a nyomában sincs.Sierra írta:Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 2., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 2., hétfő 20:16
pedig szlovakiaban es csehorszagban mar a digie a spanyol liga.Remy írta:Nem.BBeno írta:csak lenne mar a digie a spanyol liga egyszer....
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 2., hétfő 19:36
Ha van tétje, igen. Lásd 2006/2007.'shutterisland írta:egyebkent ez mindig igy volt, hogy mar az utolso elotti korben is egyszerre kezdodik az osszes meccs ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. május 2., hétfő 19:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 2., hétfő 18:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 2., hétfő 18:49
Nem.BBeno írta:csak lenne mar a digie a spanyol liga egyszer....
Pontosan.___Samy___ írta:Ne legyen már, mert azért én nem fogok digit köttetni.
Jelenlévő fórumozók: 44 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem