Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
kezdett a Penny dreadful 3. évad
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó azért nem ugyanaz, Jon kiemelt főszereplő, rá húzták fel az egész évad kampányát, szerintem nem akkora dolog hogy kicsit nagyobb katarzist vártunk a feltámasztásától. Pláne hogy a vörös rébék is mit csinált az előző részben. Mondom, engem annyi kielégített volna, ha az a nevetséges 10 éves hülyegyerek elég érte, de az se baj ha Jonatán mészárolja le jövő héten.
Nem illik.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért kéne ehhez áldozat? Amikor Aryaékat elfogták, és harcolt a Hound a félszemű banditával, akinek tüzes kardja volt - és nem ugrik be a neve -, ott is simán visszahozta a vörös pap az ürgét. Pedig nem először csinálták. Jon lelkéből tűnnek el darabkák emlékeim szerint, meg kicsit gyengül a papnő, más nem kéne, hogy történjen.Anthony írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Jon visszatérés szerintem nem volt valami jó, kellett volna egy áldozat, ne jöjjön vissza csak ilyen könnyen. Bár még lehet a következő részben kiderül, hogy cserébe megmurdel a Red Woman.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy Ramsay, nem Ramsey.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ez az idióta tényleg keményebb, mint Dzsofri. A kisgyerek a hatalmánál fogva volt nagypofájú, de ez meg szimplán csak egy felfelé törekvő, beteg állat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ez az idióta tényleg keményebb, mint Dzsofri. A kisgyerek a hatalmánál fogva volt nagypofájú, de ez meg szimplán csak egy felfelé törekvő, beteg állat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Mintha Ramsey olyan jól bírná a kritikát...ziro4vr írta:Joffrey egy kis senki volt hozzá képest. Egy pofon vagy durva szó és sértődötten elment a sarokba sírni.
- ziro4vr
Joffrey egy kis senki volt hozzá képest. Egy pofon vagy durva szó és sértődötten elment a sarokba sírni.
Nem illik.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Miért kívánja mki a halálát, én még sokáig elnézegetném a mocsokságait. Kár, hogy Joffrey-val nem eresztették őket egybesoadroli írta:GoT
fú de kurvajó rész volt ezRamseyről nekem Phoenix ugrik be a Gladiátorból, nagyon jól áll neki ez a rohadék szerep, de remélem minél hamarabb megdöglik
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
GoT
fú de kurvajó rész volt ez
Ramseyről nekem Phoenix ugrik be a Gladiátorból, nagyon jól áll neki ez a rohadék szerep, de remélem minél hamarabb megdöglik
fú de kurvajó rész volt ez

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem is a vörös vénasszony lesz az ára a feltámadásnak. Akit amúgy így a végére eléggé megkedveltem. Eddig azt hittem, hogy mindenkit csak átbsz ezzel a tűz istene cuccal, közben ő tényleg ebben hitt.
Az egyik Bolton végre meghalt, remélem maximum évad végére Ramsey is az ő sorsára jut.
Greyjoy és az Aria szál teljesen hidegen hagy.
Az egyetlen dolog amit sajnáltam, az az volt, hogy Jaime kiakadjon és az összes szektás szarházit lemészárolja ott a teremben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem is a vörös vénasszony lesz az ára a feltámadásnak. Akit amúgy így a végére eléggé megkedveltem. Eddig azt hittem, hogy mindenkit csak átbsz ezzel a tűz istene cuccal, közben ő tényleg ebben hitt.
Az egyik Bolton végre meghalt, remélem maximum évad végére Ramsey is az ő sorsára jut.
Greyjoy és az Aria szál teljesen hidegen hagy.
Az egyetlen dolog amit sajnáltam, az az volt, hogy Jaime kiakadjon és az összes szektás szarházit lemészárolja ott a teremben.
- ziro4vr
Nem. Én csak sorozatfogyasztó vagyok, elhiszem hogy ott faszák meg minden, de itt azt érzem, vagy szakítsanak rájuk időt rendesen, vagy hagyjuk a fenébe.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Olvastad a konyveket?ziro4vr írta:GOT 6x2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem a Greyjoyok nem hoznak lazba
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A farkason kb szerintem épp azt mutatták, hogy ott punnyadt, aztán meg egyből megmozdult, mielőtt még apuci magához tért. Én már akkor tudtam hogy John Snow is back lesz. Csak úgy a farkas nem fog "felpattani". Hülyeség lenne szegény farkast áldozatnak használni szerintem. Ahogy ziro mondta, kis pöcs olivér lett volna ideális erre.messideco írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a farkasa lesz az áldozat, nagyon mutatták azt is, amikor már mindenki elhagyta a szobát
A rész meg sokkal jobban tetszett, mint a nyitórész, meg mint az előző évadok részeinek a 95%-a.
- ziro4vr
GOT 6x2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt Danika egyből jó rész.
Bolton papa halála engem rendesen meglepett, nem tudom ezt Martin súgta-e, mondjuk benne volt hogy Ramsay a kisfiúból főnök lesz. Így egyértelmű lett ki is a főgonosz. Királyvár oké, Tyrion oké, engem a Greyjoyok nem hoznak lázba. Havas feltámadása meg szerintem is olyan snassz volt, azt a kis pöcs olivért elégethették volna érte igazán.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt Danika egyből jó rész.
Nem illik.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a farkasa lesz az áldozat, nagyon mutatták azt is, amikor már mindenki elhagyta a szobát
"And my heart will leave you never."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Jon visszatérés szerintem nem volt valami jó, kellett volna egy áldozat, ne jöjjön vissza csak ilyen könnyen. Bár még lehet a következő részben kiderül, hogy cserébe megmurdel a Red Woman.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Véletlenül a Bansheeről másoltál hozzászólást.Realista24 írta:Na, hogy végre egy jó sorozatról is beszéljünk.![]()
Got602
Szerintem elég király rész volt, még jobb mint az első, pedig az se volt rossz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kár, hogy Dany abszolút kimaradt, viszont Tyrion szerintem elég jó volt. amit csinált. Ahogy Jon visszatért
- P. Krisz
Mit kapsz majd te ezért a fejedre .Realista24 írta: Na, hogy végre egy jó sorozatról is beszéljünk.![]()
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, hogy végre egy jó sorozatról is beszéljünk.P. Krisz írta:Banshee
Visszahozott egy keveset az igazi "Banshee hangulatból" , de még nem az igazi .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A lábkitépéses jelenet még ehhez a sorozathoz képest is durva volt . Watts erős karakter , a Bunkeres szálból többet is ki lehetett volna hozni , mondjuk egy jó kis bunyó az első találkozásnál , erre egy huszárvágással kinyírják a karaktert , Calvin eléggé adta most . A főszállal is haladtak egy kicsit , most már tudják merre is kell folytatni a nyomozást . Protcor - amish szál nekem erőltetett volt , Burton azért durva volt , milyen stricis volt a láncfűrésze , fekete egy kis arannyal .![]()
Job is back !!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én vártam Calvintól egy ilyen badass jelenetet, de hogy ezt ilyen hamar meglépjék, arra nem számítottam. Két részen belül szerintem lebukik a nője is és akkor jöhet az összecsapás Bunkerrel. Viszont, hogy Hood most sem fektette meg az fbi-os puncit, az azért elszomorít
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jancsika feltámadt , milyen nagy meglepetés . Nagyon hangsúlyozták a 7 szúrt sebet a testén , talán valami utalás lehet a 7 Istenre vagy csak belemagyarázom ? Lássuk ki volt még . Bran látomásai . Ramsey leölte az apját és most ő a góré , tetszett . Greyjoy szálban is van potenciál . Tyrion összespanolt a sárkányokkal . Arya pedig Daredevilnek képzeli magát , csak kurvára nem az .
Jobban tetszett mint az évadnyitó .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jancsika feltámadt , milyen nagy meglepetés . Nagyon hangsúlyozták a 7 szúrt sebet a testén , talán valami utalás lehet a 7 Istenre vagy csak belemagyarázom ? Lássuk ki volt még . Bran látomásai . Ramsey leölte az apját és most ő a góré , tetszett . Greyjoy szálban is van potenciál . Tyrion összespanolt a sárkányokkal . Arya pedig Daredevilnek képzeli magát , csak kurvára nem az .
Jobban tetszett mint az évadnyitó .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.