Hármat is, abból az egyik pont úton.___Samy___ írta:Alirol rendelt mar valaki telefont?

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 8., vasárnap 22:55
Hármat is, abból az egyik pont úton.___Samy___ írta:Alirol rendelt mar valaki telefont?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 8., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. május 7., szombat 14:25
Ez alapján amint elmondtál gyanús az érintkezési hiba. Az egyik ismerősömnek valami forrasztás darabka le volt jőve a laptopjában, kikapcsolta, megrázta, aztán helyre ment, utána újra volt hangja, de közbe-közbe a sok utazás miatt meg kellett ismételnie ezt. Látatlanba nincs jobb ötletem.pheco írta:Mitől lehet, hogy a laptopomon bekapcsolás után van hang egy rövid ideig, aztán egyszer csak elnémul? Kibasztam vele és rákötöttem egy kis hangszórót, amivel ment sokáig. Viszont pár napja az is elnémul egy idő után. Általában segít, ha kihúzom a jacket, majd vissza. De csak rövid ideig jó, aztán megint elkussol. Drivereket leszedtem meg minden. Valami belső érintkezéses balhé lehet?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 7., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 4., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 2., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: Realfan9 » 2016. május 2., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 2., hétfő 18:03
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. május 2., hétfő 17:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 1., vasárnap 12:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. május 1., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 28., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: Acewill » 2016. április 26., kedd 20:38
Szerintem bármelyik "mobilos" boltban kaphatóhamesz írta:Nano, Micro sim kártyából, hogy tudok normál méterűt csinálni? Valami ötlet? Nem akarok új sim kártyát venni és nincs már meg amiből anno kivágtam.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 26., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 26., kedd 20:30
Ha nem sürgős akkor rendelj Aliexpresszről egy adaptert, kb 150 forint postával együtt. Bár ha jól tudom itthon is hasonló árban mérik.hamesz írta:Nano, Micro sim kártyából, hogy tudok normál méterűt csinálni? Valami ötlet? Nem akarok új sim kártyát venni és nincs már meg amiből anno kivágtam.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2016. április 26., kedd 20:15
Az új kártyákat úgy adják, hogy ki tudod pattintani a normál sim-ből a micro/nano simet. Valami ilyet kellene szerezned, és visszateszed bele.hamesz írta:Nano, Micro sim kártyából, hogy tudok normál méterűt csinálni? Valami ötlet? Nem akarok új sim kártyát venni és nincs már meg amiből anno kivágtam.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 26., kedd 20:09
leginkább sehogy, mert a nano vékonyabb, mint a micro.hamesz írta:Nano, Micro sim kártyából, hogy tudok normál méterűt csinálni? Valami ötlet? Nem akarok új sim kártyát venni és nincs már meg amiből anno kivágtam.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. április 26., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. április 22., péntek 14:52
A konnektorba dugós rész megvan, vettem egy valami közepesen drága cuccot még durván 1 éve, szóval azzal minden oké lesz. A nyelves fejet kibaszom a kukába, használom a sajátomat, a Lightning kábelnek meg úgyis mindegy, hogy mi a helyzetNorbii írta:Nos, nem csak erre kell figyelned. Töltés szempontjából az eus szabvány 230v ott pedig 110. A laptopok nagyrésze áttud állni, azt nem tudom hogy az ájfon töltője igen..ha nem akkor tudsz venni átalakítót pl itt: http://muszakiwebbolt.hu/tapegyseg/fesz ... kito_ac_ac
A másik: A frekvencia. eu-s szabvány: 900/1800 amcsi: 1900
Sose volt iphonom így nem tudom hogy tudják e mindegyik szabványt..feltételezem igen, de jobb utánajárnod.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 22., péntek 14:16
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem