Én igen.Nika91127 írta:Hali!
Nézi valaki a The 100-ot?

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 2., hétfő 9:31
Én igen.Nika91127 írta:Hali!
Nézi valaki a The 100-ot?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 2., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 2., hétfő 9:03
HozzászólásSzerző: Cali » 2016. május 1., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 1., vasárnap 21:30
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én úgy tudom, Martin megsúgta a sorozat készítőinek, hogy kb. milyen lezárást akar.ziro4vr írta:Azt ne felejtsétek, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a könyv elválhat a sorozattól. Szerintem a sorozat vége happy end lesz, a könyvvé meg ki tudja.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 1., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 1., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. május 1., vasárnap 21:13
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és akkor a háromfejű sárkány? Jon, Dany még valaki kénemetalBOY írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon a kiválasztott Azor Ahai megtestesítője. Ő fog megküzdeni a gonosszal, és ha ő bukik az egész világ bukik. A második lehetőség, hogy Dany lesz az , de nem valószínű. Ugyebár Azor Ahainak van egy különleges lángoló kardja, LightBringer.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 1., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2016. május 1., vasárnap 21:01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon a kiválasztott Azor Ahai megtestesítője. Ő fog megküzdeni a gonosszal, és ha ő bukik az egész világ bukik. A második lehetőség, hogy Dany lesz az , de nem valószínű. Ugyebár Azor Ahainak van egy különleges lángoló kardja, LightBringer.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát sztem adja magát, Jon feltámad, elmegy Dereshez csatázni a másik fattyúval, és irónikusan, mikor elmegy a faltól, áttörnek.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 1., vasárnap 20:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A parton pedig a felirat:Willkommen auf Deutschlandpalesz77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezt beszéltük az öregemmel a napokban, hogy milyen poén lenne, ha átjutnának a falon, aztán a következő évad meg úgy kezdődne, hogy 5 évvel később járunk, Dannyék épp hajóznak Westeros felé, megvan a sereg, jön hódítani.. Aztán ahogy partot érnek kiderül, hogy egész Westeros másokból áll már csak..ziro4vr írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogadnék, hogy az évad legvége az lesz, hogy átjutnak a falon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 1., vasárnap 20:46
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezt beszéltük az öregemmel a napokban, hogy milyen poén lenne, ha átjutnának a falon, aztán a következő évad meg úgy kezdődne, hogy 5 évvel később járunk, Dannyék épp hajóznak Westeros felé, megvan a sereg, jön hódítani.. Aztán ahogy partot érnek kiderül, hogy egész Westeros másokból áll már csak..ziro4vr írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogadnék, hogy az évad legvége az lesz, hogy átjutnak a falon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 20:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogadnék, hogy az évad legvége az lesz, hogy átjutnak a falon.Ónó írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahogy nem hiszem, hogy a mások túl jutnak a falon... hamarabb hozzák át a sárkányokat... ha akarnak valami izgalmat még bele, ezzel a szállal kapcsolatban a másoknak, esetleg nekik is van valami légi egységük?na az tetszene
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 1., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. május 1., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2016. május 1., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 1., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. április 30., szombat 0:13
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem