Értékeld a legutóbbi meccset
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ahhoz a szinthez képest nézem amit o képvisel. James elvileg egy klasszis, a valóságban egy vödör hugy. Mayoral egy ificsatar, de a felnotteknel is megállja a helyet, nincs elveszve nala a labda. Szamomra ez biztato.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De nem hasonlitottam,csak azt mondtam lehet mèg belole valamikor olyan szint.Nem a játèkukat hasonlitottam.Sot....asszem ez nem is negativ jelzo.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
De azon a meccsen ebbol nem látszott semmi.Ez meg igy igaz.Nem lehuzni akarom,Hamesz is ugyan olyan szar volt,Danilo meg aztán...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem egy évet volt csak az Espanyolban? Szezon elején meg csak 24 volt.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Kozhely b+,kozhely....mindegy hányadik meccse az èlvonalban,te azt mondtad jol mozgott.Pedig dehogy.Veidt írta:Mayoral 19 eves, és ez az otodik meccse az elvonalban. Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.morientes írta: Ezt fejtsd már ki nekem
Lehet mèg jo,akár egy LV szint,(habár o már az elso meccsèn villantott),de szombaton èn nem láttam benne semmi bizatot...
LEGIO PATRIA NOSTRA

Azért fura, hogy Marianot nem próbáltuk még ki, amikor jövőre már a nagy csapat tagja lesz vagy lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
-ben te csicska.nmate írta:közelébe
Nem írta le, de sok biztatót én sem láttam azért még tőle, 19 éves ide vagy oda.Veidt írta:Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mayoral 19 eves, és ez az otodik meccse az elvonalban. Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.morientes írta: Ezt fejtsd már ki nekem
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Szerintem technikailag képzett, viszonylag gyors, de azzal egyetértek, hogy a gyilkos ösztön nincs meg benne. Amúgy még rohadt fiatal, szóval jó lehet egy Lucas féle szerepkörre szerintem. Alázatosnak tűnik ő is, de tényleg kölcsön kellene adni egy első osztályú klubnak.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hozzuk el Mario Gomezt.
Benne pont megvan az, ami hiányzik sok játékosunkból. Bármivel képes gólt szerezni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Szokásos tucat csatár nevelés Mayoral szerintem, illetve nincs meg neki gyilkos ösztön sem, ez lejött 5 perc alatt.
Még kemény munkával egy jó kiegészítő lehet belőle, de szerintem jövőre ne legyen a csapat közelébe, mert így a kevés meccsrutinjával vele is csak többen vagyunk. Kölcsönbe mehet, hozzunk helyette egy Chicharitot klónt.
Még kemény munkával egy jó kiegészítő lehet belőle, de szerintem jövőre ne legyen a csapat közelébe, mert így a kevés meccsrutinjával vele is csak többen vagyunk. Kölcsönbe mehet, hozzunk helyette egy Chicharitot klónt.
- morientes
Ezt fejtsd már ki nekem,de ne a szokásos hulye kozhelyekkel,hogy "jol tartja meg a labdát,meg asszongya hogy jol helyezekedik,meg elviszi a vèdot stb..."Mert tegnap 0 volt.Hamesszal meg Daniloval karoltve.Mayoral biztato,
Modric meg elkezdett mozogni hál istennek.Balenrk meg grat,már a 2. meccsen huzott ki minket a szarbol.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem láttam a meccset de óriási gratuláció a srácoknak az eredményhez.
Imádkozzunk...a fiuk megtették amit megkovetelt a haza.

Imádkozzunk...a fiuk megtették amit megkovetelt a haza.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Szerintem engedd el ezeket, nem rég még a Sociedad ellen sem győzünk szerinted.hehe írta:atma rayo 1:2.
betis barca 1:1
érzem.

Egyébként szerintem innentől már egyik csapat sem fog hibázni. Mindenki lehozza a saját maradék meccseit.
- Bullet T
A szezon elejen is kellettek volna ilyen nehezen kiizadt gyozelmek...nagyon jo lenne legalabb az egyik elottunk levot megelozni. Bar az atleti biztos hozza a szokasos 1-0jat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remelem jobban mint a korábbi hetek meccseithehe írta:most ébredtem.
győztünk?
atma rayo 1:2.
betis barca 1:1
érzem.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Grat. a csapatnak!
Az ilyen győzelmek nagyon sokat számítanak.
Az ilyen győzelmek nagyon sokat számítanak.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- nmate
Mondjuk tegyük hozzá a csapatuk is Keyloré mögött van, illette - magamból kiindulva - negyed annyi meccsüket nem láttuk.
Persze ettől függetlenül bőven maradhatna Keylor, kérdés 2-3 év múlva milyen opciónk lesz, ha ő megkopik?
Persze ettől függetlenül bőven maradhatna Keylor, kérdés 2-3 év múlva milyen opciónk lesz, ha ő megkopik?
Idén mindkettô rohadtul Keylor mögött van.
A kérdés, hogy Keylor meddig tudja tartani a szintet, de hosszabbtávon szinte biztos, hogy De Gea lenne a jobb megoldás.
Pihentettünk, 3 pont meg van, senki nem sérült le, egy szavunk nem lehet.
A kérdés, hogy Keylor meddig tudja tartani a szintet, de hosszabbtávon szinte biztos, hogy De Gea lenne a jobb megoldás.
Pihentettünk, 3 pont meg van, senki nem sérült le, egy szavunk nem lehet.