Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 2., hétfő 12:02

GoT 6x2

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Fak YEEEEEE JON!!!! Ramsay továbbra is egy csíra senki, de gyűlölöm. :lol: Remélem hamar szétverik a fejét.

- Bran látomása eléggé adta. Tetszett ez a kis visszatekintés a múltba.

- A Lannisterek miért nem aprítják már le azt az idióta rendet? A vén hülye Istent játszik... remélem a kövi részben lemészárolják az összeset. :vivo:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 2., hétfő 11:59

Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kezdem nagyon megszeretni ezt az idióta pszichopatát...most megindul Fekete várhoz, összejöhet egy Snow vs Snow. Davost is megszerettem, pedig amikor Stennis mellett volt eléggé nem csíptem. Az lesz most érdekes, mihez kezd Jon, a vadak eléggé sarokba szorították az őröket, ugyh velük nem lesz gondja. Kérdés, hogy marad-e a Falnál. Jelenleg a két fattyú szála, ami érdekes, a többi kuka. Greyjojek lehetnek még jók. Tyrion szála is gyenge, csak a töketlen viccei mentik meg őt. Remélem felturbózzák ezt a szálat. Arról meg már rég nem álmodozom, hogy Dany megtámadja Kingslandinget.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 2., hétfő 9:31

Nika91127 írta:Hali!

Nézi valaki a The 100-ot?
Én igen. :D Bár most kicsit hanyagoltam, 3x09-nél járok. Majd szerintem ledarálom egyben az egészet.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 2., hétfő 9:30

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: JON FUCKING SNOWWW
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!CSóri Bolton bebukta,de várható volt, Walda azt hittem megússza,és csak a kicsit eteti meg a kutyáival..idióta.
Körvonalazódik egy Jon vs Ramsay 1v1 B-)

Engem a Greyjoyok nem érdekelnek, nagyon kilógnak nekem a sorozatból, könyvben is unalmas az ő részük.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 2., hétfő 9:03

GoTs06e02

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meghalt pár szereplő, Balon halála nagyon buta módon volt felvezetve, legalább az előző részben lehetett volna róla szó, az egyszeri sorozatnéző kb. azt sem tudja, hogy ki volt ő. A királyválasztást a könyvben szerettem, remélem itt is jó lesz.

Bolton Úr halála borítékolható volt, bár mikor mutatták Ramsey derekán a tőrt, azt gondoltam, hogy csak beijesztenek a készítők, aztán... Engem Shireen égetése nem rázott meg, de ez az etetés ceremónia kicsapta a biztosítékot. Legalább a kötsög Freyek is szopórolleren vannak, kiváncsi vagyok, lesz-e velük valami, bár reagálni nagyon nem tudnak, már ha megtudják egyátlalán.
Bran "látomásai" érdekesek lehetnek a továbbiakban.
A királyvár egyenlőre érdektelen számomra.

Az éjjeli őrség hamar elpártolt az új vezetőjüktől.
Jon- Eddig nekem édes mindegy volt, hogy feltámad-e, de most rendesen szurkoltam ezért. :happy: :rock:

Könyves Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most elővezethetik Lady Stoneheartot is, eddig gondolom Jon miatt nem hozták, mert úgy ennél is egyértelműbb lett volna a feltámadása
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Cali

HozzászólásSzerző: Cali » 2016. május 1., vasárnap 22:03

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha így haladunk, akkor Daenerys még a 15. évadban is Keskeny-tenger masik oldalan fog baszakodni a dothrakiakkal... :D

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 1., vasárnap 21:30

ziro4vr írta:Azt ne felejtsétek, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a könyv elválhat a sorozattól. Szerintem a sorozat vége happy end lesz, a könyvvé meg ki tudja. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én úgy tudom, Martin megsúgta a sorozat készítőinek, hogy kb. milyen lezárást akar.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 1., vasárnap 21:26

Tippre: A könyvsorozat nem lesz lezárva.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 21:22

Azt ne felejtsétek, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a könyv elválhat a sorozattól. Szerintem a sorozat vége happy end lesz, a könyvvé meg ki tudja. :mrgreen:
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 1., vasárnap 21:21

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tyrion .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. május 1., vasárnap 21:13

metalBOY írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon a kiválasztott Azor Ahai megtestesítője. Ő fog megküzdeni a gonosszal, és ha ő bukik az egész világ bukik. A második lehetőség, hogy Dany lesz az , de nem valószínű. Ugyebár Azor Ahainak van egy különleges lángoló kardja, LightBringer.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és akkor a háromfejű sárkány? Jon, Dany még valaki kéne
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 1., vasárnap 21:03

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként szerintem csak 1 normális lezárása lehetne a történetnek. Mégpedig az, ha a mások letarolnák az egész univerzumot Daenerysestül, Jonostul. Legalábbis én csalódnék, ha nem ez lenne a sztori vége.
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

metalBOY

HozzászólásSzerző: metalBOY » 2016. május 1., vasárnap 21:01

ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát sztem adja magát, Jon feltámad, elmegy Dereshez csatázni a másik fattyúval, és irónikusan, mikor elmegy a faltól, áttörnek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jon a kiválasztott Azor Ahai megtestesítője. Ő fog megküzdeni a gonosszal, és ha ő bukik az egész világ bukik. A második lehetőség, hogy Dany lesz az , de nem valószínű. Ugyebár Azor Ahainak van egy különleges lángoló kardja, LightBringer.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 1., vasárnap 20:56

palesz77 írta:
ziro4vr írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogadnék, hogy az évad legvége az lesz, hogy átjutnak a falon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezt beszéltük az öregemmel a napokban, hogy milyen poén lenne, ha átjutnának a falon, aztán a következő évad meg úgy kezdődne, hogy 5 évvel később járunk, Dannyék épp hajóznak Westeros felé, megvan a sereg, jön hódítani.. Aztán ahogy partot érnek kiderül, hogy egész Westeros másokból áll már csak.. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A parton pedig a felirat:Willkommen auf Deutschland :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 20:52

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát sztem adja magát, Jon feltámad, elmegy Dereshez csatázni a másik fattyúval, és irónikusan, mikor elmegy a faltól, áttörnek.
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 1., vasárnap 20:46

ziro4vr írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogadnék, hogy az évad legvége az lesz, hogy átjutnak a falon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezt beszéltük az öregemmel a napokban, hogy milyen poén lenne, ha átjutnának a falon, aztán a következő évad meg úgy kezdődne, hogy 5 évvel később járunk, Dannyék épp hajóznak Westeros felé, megvan a sereg, jön hódítani.. Aztán ahogy partot érnek kiderül, hogy egész Westeros másokból áll már csak.. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 20:25

Ónó írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahogy nem hiszem, hogy a mások túl jutnak a falon... hamarabb hozzák át a sárkányokat... ha akarnak valami izgalmat még bele, ezzel a szállal kapcsolatban a másoknak, esetleg nekik is van valami légi egységük? :D na az tetszene :D
Nem illik.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 1., vasárnap 20:21

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahogy nem hiszem, hogy a mások túl jutnak a falon... hamarabb hozzák át a sárkányokat... ha akarnak valami izgalmat még bele, ezzel a szállal kapcsolatban a másoknak, esetleg nekik is van valami légi egységük? :D na az tetszene :D

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. május 1., vasárnap 18:35

Vikingek 10.rész

Nem akármilyen rész volt

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ragnarnak lesz még egy Angliai kalandja és annyi, Bjorn veszi át a stafétát utánna meg Ragnar fiai van egy olyan érzésem. Lesz 5.évad is abban remélem eljutunk Bizáncba az komolyabb ostrom volt mint a Párizsi. Volt is már kis utalás rá ugye a mediterrán tengerről. (Földközi) Björn mikor beszélt Flokival.

GOT S6E01

Ez a rész nem tetszett mivel könyves vagyok inkább

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az északi szál fogja vinni ezt az évadot. Csak vajon a mások mikor lépnek már be a Westerosi csetepatéba ?
Puskás Ferenc

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2016. május 1., vasárnap 18:00

Hali!

Nézi valaki a The 100-ot?

Vissza: