február: "My childhood dream? To play at Real Madrid"
május: "I like Real Madrid a little more than Atletico."

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 3., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 3., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 14:05
Ezt mondom èn is.De jo lesz az háromnak,az is csak majd jovore...addig huzakodnak.Mindenki tudja, hogy kommunikáltak. A baj ott kezdődik, hogy nem tudják majd nagyon bizonyítani. Szerintem nem fog kapni semmit vagy ilyen 5-6 meccset.
Jo otlet az,csak mindenfèle kommunikácios kèszsèget be kellene tiltani a padok kornyèkèn.Vagy arra a meccsre az edzo nem mehet be,aztán annyi.A másik meg az, hogy ez a "elküldik az edzőt a padtól" dolog egyáltalán nem jó ötlet. Ehelyett valami mást kellene kitalálni, mert megoldják hogy lehessen valahogy kommunikálni. Valami olyasmi kéne, amiért kétszer is meggondolnák, hogy megcsinálják-e. Pl.: lehetne valami külön lap az edzőknek (mondjuk kék), aztán nem lenne eltiltva, cserébe kapna a klub mondjuk 5 millás bírságot, vagy pontlevonást. Nem igazán elrettentő az, hogy elküldik a padtól.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 3., kedd 13:31
Ja az 5 millás pontlevonás faszántos lenne...rashidm írta: Pl.: lehetne valami külön lap az edzőknek (mondjuk kék), aztán nem lenne eltiltva, cserébe kapna a klub mondjuk 5 millás bírságot, vagy pontlevonást. Nem igazán elrettentő az, hogy elküldik a padtól.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 3., kedd 12:35
Mindenki tudja, hogy kommunikáltak. A baj ott kezdődik, hogy nem tudják majd nagyon bizonyítani. Szerintem nem fog kapni semmit vagy ilyen 5-6 meccset.lestat írta:Azért a szovetseget se kell hulyenek nezni.
Headsettel a fejen ul a csavo Simeone mellett-dumalnak...lent Gabi fejen is van...erdekes eddog sose lattam rajta a kispadon...boven buntetheto.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 3., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 11:33
Szerintem nem lesz annyi,nagyon nehèz ezt bebizonyitani,nincs olyan sztm a szabályban hogy nem lehet valakinek head szett a fejèn a padon...RaúlRealMadrid írta:Atlético Madrid: Akár 20 meccses (!) eltiltásra is számíthat Diego Simeone vezetőedző, ha kiderül, hogy valóban utasításokat adott a kispadnak a lelátóról a szombati, Rayo Vallecano elleni bajnokin, annak ellenére, hogy korábbi hárommeccses eltiltása miatt a lelátón ült, és a szabályok szerint ebben az esetben egyáltalán nem kommunikálhat csapatával. A televíziós felvételek alapján a tribünön Pablo Vercellone kapusedző egy headsettel a fején ült mellette, és hasonlót viselt a fején German Burgos másodedző is (AS)![]()
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. május 2., hétfő 23:39
Atlético Madrid: Akár 20 meccses (!) eltiltásra is számíthat Diego Simeone vezetőedző, ha kiderül, hogy valóban utasításokat adott a kispadnak a lelátóról a szombati, Rayo Vallecano elleni bajnokin, annak ellenére, hogy korábbi hárommeccses eltiltása miatt a lelátón ült, és a szabályok szerint ebben az esetben egyáltalán nem kommunikálhat csapatával. A televíziós felvételek alapján a tribünön Pablo Vercellone kapusedző egy headsettel a fején ült mellette, és hasonlót viselt a fején German Burgos másodedző is (AS)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 30., szombat 0:59
Már a tavalyi szezonban is máshoz jártak a játékosok, mégsem változik semmi. Amíg Pérez van, ez lesz.hehe írta:jó reggelt.Radio MARCA | Nagyon kényes helyzet alakult ki az orvosi stábnál. CR7 és Benzema is más orvosokban bíznak, akár csak a többi játékos.
hoznám a bájern orvosait, akiket pepperóni kirúgott tavaly vagy tavalyelőtt....
azóta nem játszik robben és ribery, thiago is esik-kel....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 29., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 29., péntek 21:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 29., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 29., péntek 21:40
jó reggelt.Radio MARCA | Nagyon kényes helyzet alakult ki az orvosi stábnál. CR7 és Benzema is más orvosokban bíznak, akár csak a többi játékos.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 29., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 29., péntek 21:26
Amint idejött lesérültek mindketten.Dupla D írta:Én emlékszem több alkalomra is. Ennek ellenére én is megtartanám, ha maradna.dzsi91 írta:Szerintem 3 éven át 2en nagyon jól megoldották a posztot.Nem emlékszem,hogy egyik sem állt volna rendelkezésünkre.Én is megtartanám,ha ő maradni szeretne.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 29., péntek 21:23
Én emlékszem több alkalomra is. Ennek ellenére én is megtartanám, ha maradna.dzsi91 írta:Szerintem 3 éven át 2en nagyon jól megoldották a posztot.Nem emlékszem,hogy egyik sem állt volna rendelkezésünkre.Én is megtartanám,ha ő maradni szeretne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 29., péntek 21:21
Szerintem 3 éven át 2en nagyon jól megoldották a posztot.Nem emlékszem,hogy egyik sem állt volna rendelkezésünkre.Én is megtartanám,ha ő maradni szeretne.nmate írta: padra olyan kell akire bármikor lehet számítani. Most ha lesérül Marcelo, de Coentrao is sérült az hol éri meg? Aztán még fizetünk is neki.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 29., péntek 21:14
padra olyan kell akire bármikor lehet számítani. Most ha lesérül Marcelo, de Coentrao is sérült az hol éri meg? Aztán még fizetünk is neki. Olyan kell aki szinte folyton rendelkezésre áll, és mindig bevethető.Berti írta:Akkor egy padembert ne akarjunk már elzavarni emiatt.
Tegyük félre az előző érveimet. Ha a vezetőedző elképzelésének nem felel meg a játékos, vagy a maga a játékos nem egy csereember akar lenni (mert Coentrao ezzel nem volt megelégedve amíg itt volt, nem egyszer hozta le a Marca/AS) akkor mi értelme itt tartani? Még mindig nem rabszolgák.Berti írta:Miért, az egyszerűbb hogy nyáron visszahozzuk, keresünk neki egy csapatot, eladjuk..aztán meg keresünk egy másik játékost aki türné a padot mégis megfelel, felvenni a kapcsolatot, stbstbstb?
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 29., péntek 21:06
Aha..te miről beszélsz?Veidt írta:Gondolni kell a jovore.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 29., péntek 21:03
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem