Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. április 29., péntek 14:30

V. Mester 77 írta:
hehe írta:mennyire okádva gyűlölne minket a világ
És én azt is mennyire imádnám! Sőt, mosolyogva és örömmel fogadnám, ha mellé ott lenne 1v2 kupa! :D

Igazából amúgy is mindig így fogadom őket, mert szvsz minket ( többek között ) ez különböztet meg a többi szurkolótól. Mi Urak vagyunk, nem hülye gyerekek. B-)

Jó a szó Máté! :box: :rock:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 29., péntek 14:13

Behuzzuk a bajnokságot, Barca meg bukóréce lesz.
Hátrányból nagy a pofam, na meg vesszenek a gyávák.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. április 29., péntek 14:07

hehe írta:mennyire okádva gyűlölne minket a világ
És én azt is mennyire imádnám! Sőt, mosolyogva és örömmel fogadnám, ha mellé ott lenne 1v2 kupa! :D
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 29., péntek 13:53

mennyire okádva gyűlölne minket a világ, ha dupláznánk egy olyan szezon után, ahol a pincér fél év előnyt adott mindenkinek :lol:

de 5% esélyt még adok magunknak.

a kemény dolog, hogy 5 meccset kéne nyerni, míg a többiek legalább egyszer nem győznek.
közel az alagút vége, de nem látszik a fény.
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 29., péntek 13:32

Nem akarok pesszimista lenni, meg nyilvan remenykedek, de szerintem is elment ez a hajo. Soci ellen nagyon nehez, sok a serult, BL fontosabb. Holnap nem hiszem, hogy nyerunk.

A masik ketto mrg behuzza, pontegyenloseggel a barca bajnok... :vivo:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. április 29., péntek 13:20

Nagyon necces lesz a barca utolsó 3 meccse, a betis is is mindent meg fog tenni azért ,hogy kibabráljon velük, az Espanyolra ez hatványozottan igaz, a Granada meg valószínüleg a bentmaradásért fog küzdeni... Sztem nem lesz meg nekik a 9 pont.Az Atletico meg Simeone nélkül már csak nem húzza be az összes meccsét...
Szerintem meg mindkettő behúzza mindhárom meccsét. Én az Atletic-ben meg a Depro meccsben bíztam, utána már elengedtem a dolgot. Persze véletlenek mindig lehetnek, de sok esélyt nem látok.
Szép dolog, hogy a granada a bentmaradásért fog küzdeni, de mondjuk a barcásnak sem semleges a meccs, miután szerintem a bajnoki cím is épp elég motiváció.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 29., péntek 13:06

Nagyon necces lesz a barca utolsó 3 meccse, a betis is is mindent meg fog tenni azért ,hogy kibabráljon velük, az Espanyolra ez hatványozottan igaz, a Granada meg valószínüleg a bentmaradásért fog küzdeni... Sztem nem lesz meg nekik a 9 pont.Az Atletico meg Simeone nélkül már csak nem húzza be az összes meccsét...

Nekünk meg szerintem a Sociedad lesz a döntő,ha azt hozzuk(amit kétlek) akkor végigmegyünk.Egy esetleges bl döntő vagy kiesés tudatában nem hiszem,hogy a valencia gondot okozhat hazain.

Kemény lesz az biztos...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. április 29., péntek 12:56

Adán: "Madridistaként remélem hogy el tudjuk b*szni a Barcelna bajnoki címét. Ha a Real nyerné azt, még jobb!"

"Valóban én mondtam, ezt mondtam. Megértem, hogy az "elb*szni" egy kicsit erős kifejezés volt és ez egyeseket zavarhat. De nincs ebben semmi, 16 évet töltöttem a Real Madridnál, madridista vagyok, sosem tagadtam. Szeretném, hogy minden trófeát megnyerjen a Real Madrid, amiben a Betis nem érdekelt."

"Igaz, hogy az Atletico a második, és ők profitálnának egy esetleges Barca elleni sikerünkből. Azonban nem bánnám ha egy kicsit beleszólhatnánk a harcba és csak az Atletico meg a Real maradna."

Szép volt, fiam. :lol: :lol: :mrgreen:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 26., kedd 19:18

dzsi91 írta:Egyébként nagy szívás lehet az élete, ugyanis az elmúlt 4 bl győzelmünk páros évben volt a barca utolsó 3 győzelme meg páratlanban :D
Az elmúlt 6-ot. :mrgreen: (És összességében is csak 2 volt páratlanban. A Barcának 2 páros évben.)

Szóval igen, rosszul választott. :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 26., kedd 19:04

Részletkérdés, rosszul emlékeztem :mrgreen: Mindegy, este egy irányba fogunk húzni, csak az számít :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 19:02

sebydani írta:
dzsi91 írta:
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll. :mrgreen:
Az lehet dzsi, de nem szívesebben olvasod őt, mint a többieket? :mrgreen: Ő egyelőre abszolút kulturált módon ír, és ha troll is legalább valami változatosságot visz a dologba. Én adom teljesen, na meg páros év van, nekünk szurkol B-) Ha meg elkattan ő is,majd Realistáék rakják a többi után. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak ziro az, aki amióta visszajött a zárkából így éli ki magát, mert fél Istitől :D
De szivesebben olvasom, csak kiváncsi vagyok mikor robban :mrgreen: Nem figyeltél ő páros évben barcás, páratlanban Real-os csak most azért váltott mert a barca kiesett. :mrgreen: Egyébként nagy szívás lehet az élete, ugyanis az elmúlt 4 bl győzelmünk páros évben volt a barca utolsó 3 győzelme meg páratlanban :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 26., kedd 18:59

dzsi91 írta:
Az lehet dzsi, de nem szívesebben olvasod őt, mint a többieket? :mrgreen: Ő egyelőre abszolút kulturált módon ír, és ha troll is legalább valami változatosságot visz a dologba. Én adom teljesen, na meg páros év van, nekünk szurkol B-) Ha meg elkattan ő is,majd Realistáék rakják a többi után. :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak ziro az, aki amióta visszajött a zárkából így éli ki magát, mert fél Istitől :D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:58

Barca&Real írta:Nem tudom, miért nem lehet elfogadni azt, ha valaki több csapatot is kedvel, mert szereti nézni a focijukat. :)
Én elfogadom, felőlem azt csinálsz amit akarsz,csak ami mostanában megy itt a fórumon az új regisztrált kamikázék miatt te több mint gyanús vagy :mrgreen:

Barca&Real
Kedvenc játékosaid: Messi, CR
Kedvenc csapatod: Barca, Real

HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 26., kedd 18:56

Nem tudom, miért nem lehet elfogadni azt, ha valaki több csapatot is kedvel, mert szereti nézni a focijukat. :)

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:55

csababarca írta:
dzsi91 írta:

de csak páros években!
Igen páratlanban Realos troll :lol: sorry

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 26., kedd 18:54

dzsi91 írta:

de csak páros években!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:53

L.Miki írta:
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog. :lol:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 26., kedd 18:44

dzsi91 írta:
Barca&Real írta: Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.
Ezt tényleg elhiszi valaki? :lol:
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog. :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:40

Barca&Real írta:
ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.
Ezt tényleg elhiszi valaki? :lol:

Barca&Real
Kedvenc játékosaid: Messi, CR
Kedvenc csapatod: Barca, Real

HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 26., kedd 18:07

ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.

Vissza: