Faust írta:Nincs benne szupermen.
Ugyanez jutott eszembe. Superman a legrosszabb szuperhős.Fact.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 30., szombat 12:15
Faust írta:Nincs benne szupermen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 30., szombat 8:48
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 29., péntek 18:02
Pont nem vagyok otthon, de én tudok egy torrentet, ahová egyből feltöltik. Jobbára jó képpel, csak a képbe égetett kínai felirattalKAG írta:csomó helyen láttam, hogy felkerült a netre már a Civil War.
Gondolom retek szar minőségben
Nézelődtem, de én nem találtam sehol... Valakinek van valami forrása esetleg hozzá?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 29., péntek 18:02
Én vállanám a veszélyt azért....ziro4vr írta: A fogsora meg az állkapcsa meg oylan mint a predátoré. A faszijának nem lehet könnyű.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 29., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. április 29., péntek 15:24
A komoly harcjeleneteket leszámítva igen.csabi* írta:a pufi csaj az avádról jobb volt éhező szerepbe?wZoLee7 írta: Egyikről se hinném el, hogy feltud mászni egy kötélen![]()
+1 matenak amúgy
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 29., péntek 14:46
A fogsora meg az állkapcsa meg oylan mint a predátoré. A faszijának nem lehet könnyű.nmate írta:Hát mondjuk Daisy elég edzett, meg kurva jó alakja van ilyen szerephez. Csak hát Remyn meg pár geeken kívül a kutyát nem érdekli ez a projektwZoLee7 írta:Egyikről se hinném el, hogy feltud mászni egy kötélen
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. április 29., péntek 14:42
a pufi csaj az avádról jobb volt éhező szerepbe?wZoLee7 írta:Egyikről se hinném el, hogy feltud mászni egy kötélenRemy írta:Alicia Vikander lesz Lara Croft...GG... Daisy Ridley mennyire tökéletes lett volna.

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 29., péntek 14:29
Hát mondjuk Daisy elég edzett, meg kurva jó alakja van ilyen szerephez. Csak hát Remyn meg pár geeken kívül a kutyát nem érdekli ez a projektwZoLee7 írta:Egyikről se hinném el, hogy feltud mászni egy kötélen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. április 29., péntek 9:07
Egyikről se hinném el, hogy feltud mászni egy kötélenRemy írta:Alicia Vikander lesz Lara Croft...GG... Daisy Ridley mennyire tökéletes lett volna.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 29., péntek 7:27
Nem is rossz . Lara egy Piece of Eden nyomába ered és a Testvériség nem hagyhatja hogy a Templomosok kezébe kerüljön .nmate írta:Jöhet az Assassin's Creed & Tomb Raider crossover.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 29., péntek 0:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 28., csütörtök 23:08
nmate írta: Akkor nézzed még párszor, csak ne írj róla, köszi![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 28., csütörtök 23:04
Akkor nézzed még párszor, csak ne írj róla, kösziRemy írta:Best. Most újráztam. Mekkora TÍZperTÍZ a film.sebydani írta:Remy nálad ezek az avatarok![]()
![]()
![]()
65 milliószor láttam, de ezt a filmet annyira nekem találták ki, hogy nem tudom megunni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 28., csütörtök 23:03
Best. Most újráztam. Mekkora TÍZperTÍZ a film.sebydani írta:Remy nálad ezek az avatarok![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 28., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 28., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 28., csütörtök 22:55
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 28., csütörtök 17:16
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem