a vérbosszúra vágyó atma vagy bájern ellen pont a castillás kisgyerekek lelkét meg kettőbetörniha bejutunk a döntőbe felküldhetjük a fakót.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 26., kedd 22:56
a vérbosszúra vágyó atma vagy bájern ellen pont a castillás kisgyerekek lelkét meg kettőbetörniha bejutunk a döntőbe felküldhetjük a fakót.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 26., kedd 22:56
hehe írta:de sztem benzema is sérült.
vagy csak megunta, mert egyébként most is picit hideg volt, nem pedig szobahőmérséklet.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 26., kedd 22:55
ha bejutunk a döntőbe felküldhetjük a fakót.hehe írta:i really dont give a single fuck.Csabi írta:Az ASen mar ott virit hogy ce lehet a visszavagon se lesz. Most majd vegighazudjak az egesz hetet es kedden v szerdan majd "kiderul" hogy megse jatszhat. Megvezetes az egesz.
nélküle is hozni kell.
de sztem benzema is sérült.
vagy csak megunta, mert egyébként most is picit hideg volt, nem pedig szobahőmérséklet.
bár most nem esett.
de attól még unja.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 26., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 26., kedd 22:54
i really dont give a single fuck.Csabi írta:Az ASen mar ott virit hogy ce lehet a visszavagon se lesz. Most majd vegighazudjak az egesz hetet es kedden v szerdan majd "kiderul" hogy megse jatszhat. Megvezetes az egesz.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 26., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. április 26., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 26., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 26., kedd 22:52
Mert a lépni nem bíró LV helyére tökéletes lett volna, és a lába sem utolsó, kapura is veszélyes, a többit Ziro elmondta.hehe írta:valaki magyarázza már el nekem, hogy a gyöklassú hameszt miért kellett volna behozni.
hogy clichy, aguero és debrújn megalázzák és állandó embertöbbletet alakítsanak ki a jobbosunkon?
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. április 26., kedd 22:51
Szerintem a tapasztalat hiánya. Fél belenyúlni amikor látja, hogy kezdenek működni a dolgok. Olyankor visszafelé is elsülhet egy csere, és lehet, hogy fél, hogy elcseréli magát.L.Miki írta:A legnagyobb hibája ez... van egy Isco, James és egyiket sem hozza fel időben, nem sáfárkodik jól a cserékkel. Amcelottinak is ezek voltak a legnagyobb hibái. Csak tudnám, hogy miért...dannen írta:zidane megint későn cserélt. jesé kényszerűségből jött, aztán isco meg a 85. perc után. és megint maradt egy cserénk. nem az leső alkalom, hogy későn cserélünk plusz ki sem használjuk mindet. persze tudom zidane az isten meg minden... de lehet, hogy ennél a résznél hiányzott az akadémián.
amúgy meg szarok voltunk, megint lehet parázni a visszavágón, hogy ne kapjunk gólt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 26., kedd 22:51
20 percet megold a szélen, Kun sehol nem volt, De Bruyne még jogos is, Clichyvel nyilván nem egyvéegyezett volna. Pontrúgás, lövés, kiugratás. Ott volt Bale, jó elmozgásokat csinált, de LV meg Jesé nem partner ebben, Kroosék meg csak a tutira mentek. Simán előnyt kellett volna szerezni, másodikban nem tudta az ellen hol van.hehe írta:valaki magyarázza már el nekem, hogy a gyöklassú hameszt miért kellett volna behozni.
hogy clichy, aguero és debrújn megalázzák és állandó embertöbbletet alakítsanak ki a jobbosunkon?
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 26., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 22:48
Én Balet nem okolnám,nem kapott normális labdát,ami volt helyzete azt is magának csinálta meg...istimester írta:LV most cserébe kellett volna. De nincs olyan, hogy volna.
Bale pedig csak egy nagyon light Ronaldo.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 26., kedd 22:48
Ha kihasználja a cseréit, akkor ott elég jó százalékkal bele szokott nyúlni a tutiba. Ma tényleg előbb kellett volna cserélni, és mindet ki kellett volna használni, de összességében nem mondanám azt, hogy nem érzi a cseréket.zidane megint későn cserélt. jesé kényszerűségből jött, aztán isco meg a 85. perc után. és megint maradt egy cserénk. nem az leső alkalom, hogy későn cserélünk plusz ki sem használjuk mindet. persze tudom zidane az isten meg minden... de lehet, hogy ennél a résznél hiányzott az akadémi
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. április 26., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 26., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 26., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 26., kedd 22:46
A legnagyobb hibája ez... van egy Isco, James és egyiket sem hozza fel időben, nem sáfárkodik jól a cserékkel. Amcelottinak is ezek voltak a legnagyobb hibái. Csak tudnám, hogy miért...dannen írta:zidane megint későn cserélt. jesé kényszerűségből jött, aztán isco meg a 85. perc után. és megint maradt egy cserénk. nem az leső alkalom, hogy későn cserélünk plusz ki sem használjuk mindet. persze tudom zidane az isten meg minden... de lehet, hogy ennél a résznél hiányzott az akadémián.
amúgy meg szarok voltunk, megint lehet parázni a visszavágón, hogy ne kapjunk gólt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 26., kedd 22:46
Jajaj vágási, tök egyértelmű, hogy nem volt más választása, ezt kellett csinálni.Demes írta:Hát igen de nem arról volt szó.
Az hogy ilyenkor le kell rántani az embert és benyelni a sárgát az egyik legalapabb dolog a fociban, Carvajal "javította" a hibáját már amennyire javítani lehet egy ilyen szituációt.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 26., kedd 22:45
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem