HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. április 27., szerda 9:10
Egyszerűen nem tudom, hogy hogy lenne jobb nálunk ez a City a Bernabeuban. A mi játékunk is csalódás volt, főleg az elején, de amit a City produkált az tényleg nagyon gyenge volt. A szervezettségük meglepett, de valami borzasztóan impotensek voltak, nem is tudok egy helyzetet se feleleveníteni.
Idegenben az egész szezonban szarok voltunk, a hazai pályán nyújtott teljesítményünk az, ami miatt a legjobbak között lehetünk, reméljük ez így marad továbbra is. A 0-0 szerintem egyáltalán nem vészes eredmény, idegenben, nagyon pontatlan játékkal, és 2 húzóemberünk nélkül is veszélyesebbek voltunk, úgyhogy optimista vagyok.
Szerintem magabiztosan továbbjutunk, nem azt mondom, hogy gálázni fogunk, de egy 2-0 vagy egy 3-1 nagyon bőven benne van a csapatban, látszik azért bőven a szintkülönbség. A Bernabeuban meg nagyon meggyőzőek vagyunk, persze kurvára kellene Cé és Benz, de legalább az egyik.
Ami inkább aggaszt, hogy ha úgy játszunk majd a döntőben, mint tegnap, akkor akár a Bayernnel akár az Atletivel játszunk, kb. lesimáznak. Messze nem ütöttük meg tegnap semelyik csapat szintjét.
Na, összegezve, szerintem meglesz bőven a továbbjutás, de a BL döntőben egyáltalán nem érzem magunkat esélyesnek. Persze jöhet a jó öreg közhely, hogy 1 meccsen bármi lehet, de még mindig semmilyen játéka nincs a csapatnak, olyan esetleges az egész.