HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 26., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 19:02
De szivesebben olvasom, csak kiváncsi vagyok mikor robbansebydani írta:Az lehet dzsi, de nem szívesebben olvasod őt, mint a többieket?dzsi91 írta:
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll.Ő egyelőre abszolút kulturált módon ír, és ha troll is legalább valami változatosságot visz a dologba. Én adom teljesen, na meg páros év van, nekünk szurkol
Ha meg elkattan ő is,majd Realistáék rakják a többi után.
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak ziro az, aki amióta visszajött a zárkából így éli ki magát, mert fél Istitől
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 26., kedd 18:59
Az lehet dzsi, de nem szívesebben olvasod őt, mint a többieket?dzsi91 írta:
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:58
Én elfogadom, felőlem azt csinálsz amit akarsz,csak ami mostanában megy itt a fórumon az új regisztrált kamikázék miatt te több mint gyanús vagyBarca&Real írta:Nem tudom, miért nem lehet elfogadni azt, ha valaki több csapatot is kedvel, mert szereti nézni a focijukat.
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 26., kedd 18:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:55
Igen páratlanban Realos trollcsababarca írta:dzsi91 írta:
de csak páros években!
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 26., kedd 18:54
dzsi91 írta:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:53
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll.L.Miki írta:
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 26., kedd 18:44
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog.dzsi91 írta:Ezt tényleg elhiszi valaki?Barca&Real írta: Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:40
Ezt tényleg elhiszi valaki?Barca&Real írta:Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 26., kedd 18:07
Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 26., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 26., kedd 9:56
lehet írni. de csak a nevedet. és ne aggódj lassan használni is fogod.FuzzyDunlop írta:Meg tudná é ittenen mondani egy moderátoros arcú hogy a magánzárkában lehet é írni? Én e szívesen használnám aztat topikot. Jelentkezzen a Bütyök aki erre választ adna. Köccönöm.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 26., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 26., kedd 9:30
Es a legnagyobb troll dijat kapja..Realista24 írta:Most mi a bajod? Tök korrekt hsz-t írd, nézd csak meg.Kerlon írta:Pont te és a Pique fele emberek miatt nem lesztek tisztelve. De lehetne sorolni az unszimpatikus emberek hadát a Barcábol.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 26., kedd 8:58
Semmi gond, nincs harag.hettynanny írta:Elnézést szeretnék kérni az összes madridistától, de különösen Remytől, nmatetól és zirotól is. Rájöttem, hogy csak magamat és a Barcelona drukkereket égetem a nevetséges és idióta viselkedésemmel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 26., kedd 8:44
Most mi a bajod? Tök korrekt hsz-t írd, nézd csak meg.Kerlon írta:Pont te és a Pique fele emberek miatt nem lesztek tisztelve. De lehetne sorolni az unszimpatikus emberek hadát a Barcábol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 26., kedd 7:25
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 26., kedd 7:23
Ha ezeket tényleg így látod, akkor pontosan beillesz abba a közegbe amit nem is olyan rég leírt valaki. Vakon vagytok és azt hiszitek ami nálatok folyik az a példaértékű magatartás. röhejjjjeshettynanny írta:Miközben ha van csapat aki maximális tiszteletet érdemel az mi vagyunk. Mind játékban, mind eredményességben mindenki felett vagyunk az utóbbi időben.
...
Végre lenne valaki aki látja is mi folyik az elmúlt tíz évben, de jön ziro Remy nmate meg a többi hogy mindegy csak ne a Barcelona. Valahol ironikus is, mert ezekből az emberekből építkezünk és mosolygunk rájuk Pique-vel az élen mikor felemeljük a kupákat. Mint az elmúlt tíz évben számtalanszor ez megtörtént.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem