jó, ezt felírtuk még talonba a többi mellé, tégedAmit én használok: Gucci Guilty (Intense)

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 22., hétfő 21:03
jó, ezt felírtuk még talonba a többi mellé, tégedAmit én használok: Gucci Guilty (Intense)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 22., hétfő 20:57
A buzizós témához meg annyit, hogy még gimikettőben kaptam karácsonyra nagynénémtől egy Abercrombie inget, ami egy kicsit szinte már fehéres, de inkább ez a nagyon halvány rózsaszín. Felvettem, tök menő volt, meg rohadt kényelmes, mindenki megdicsérte, aki ismerte a márkát, az még kacsintott is mellé egyet. Volt egy gyerek az évfolyamon, az nagy "ősmagyar" volt, nagy-magyarországos pólóban járt, nagy turulmadaras meg magyar zászlós nadrágszíjjal, és beszólt a folyosón, hogy: Te Peti, te buzi vagy, hogy rózsaszín ingben jársz? Ránéztem, mondtam, hogy nem veled fogok elbeszélgetni a divatról, de nem vagyok búza. Na ez a gyerek manapság csak inget hord, abból is egy csomó rózsaszín, lila, meg stb... Csak én nem vagyok olyan gyerek, hogy lebuzizzam...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 22., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 22., hétfő 20:37
ez igaz, de egyébként nem is konkrétan az illat érdekel, mert az tényleg szubjektív, és mint írod, változó egyénenként a végeredmény.Ez a parfüm dolog olyan, hogy lehet ajánlani a másiknak, hogy mennyire jó illatú, meg így csípik rajtam a csajok meg úgy, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy mindenkinek más a bőrének a pH-értéke, amitől előfordulhat, hogy míg rajtam mondjuk kurva jó illatú egy dolog, addig a cimborámon meg okádék szaga van. De ha ajánlani kéne, akkor én az Azzarronak a Decibel nevű parfümét ajánlanám, én azt használom és nagyon kellemes illata van (barátnőm is imádja).
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 22., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 22., hétfő 20:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 22., hétfő 20:18
Ezt láttam én is valamelyik c&a-hoz hasonló üzletben, de sosem volt méretben. De nem is bánom, úgysem hordok rózsaszínt.'shutterisland írta:ezt kemény 990 forintért találtam.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. július 22., hétfő 20:13
Nekem a kedvencem a Hugo Energise.illat
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. július 22., hétfő 19:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 22., hétfő 19:27
na lecsekkoltam a douglas-ben, kellemes illata van.bulgari aqua marine
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 21., vasárnap 20:19
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. július 21., vasárnap 20:12
Én is adom,amit mondasz.'shutterisland írta:attól félek, ha ebbe az öltözködős témába komolyabban belemenne itt a fórum, lennének személyeskedések, mint odaát.
így most első körben annyit fűznék hozzá, hogy elég sok dologtól elhatárolódom öltözködésben, de nekem az a halálom, ha valaki fel mer venni egy v nyakú pólót, egy színes nadrágot, vagy "céronaldós" a haja, már biztos búza.
a néha-néha már mérhetetlenül konzervatív hozzáállás a divathoz, és (sok esetben a csajoknál aratott sikerből fakadó féltékenység) miatti állandó fikázás sem jobb szerintem.
érted, a wow elől ne osztogasson már senki, hogy ez vagy az gáz, meg ratyi, miközben a redtube a kezdőlapja, mert ennyi jutott, akit fikáz, az meg több bigével szériázik egy héten, mint a pali az egész életében fog.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. július 21., vasárnap 19:53
nekem akkor van bajom egy esetleges szines gatyóval, ha az xs-es miközben neki egy m-es kell...shutterisland
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. július 21., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 21., vasárnap 19:34
Adom amit mondasz. Múltkor egy "kedves" (hadd ne mondjam milyen származású) gyerek buzizott le az utcán.Ilyet szól,máskor ne vegyek fel piros pólóhoz,piros-fekete cipőt,mert ez a szín buzis.Elküldtem a f*szba,azt mentem tovább.'shutterisland írta:attól félek, ha ebbe az öltözködős témába komolyabban belemenne itt a fórum, lennének személyeskedések, mint odaát.
így most első körben annyit fűznék hozzá, hogy elég sok dologtól elhatárolódom öltözködésben, de nekem az a halálom, ha valaki fel mer venni egy v nyakú pólót, egy színes nadrágot, vagy "céronaldós" a haja, már biztos búza.
a néha-néha már mérhetetlenül konzervatív hozzáállás a divathoz, és (sok esetben a csajoknál aratott sikerből fakadó féltékenység) miatti állandó fikázás sem jobb szerintem.
érted, a wow elől ne osztogasson már senki, hogy ez vagy az gáz, meg ratyi, miközben a redtube a kezdőlapja, mert ennyi jutott, akit fikáz, az meg több bigével szériázik egy héten, mint a pali az egész életében fog.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 21., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 21., vasárnap 19:05
a szegedi picsaembörfringsquad írta:minap láttam fbn, h a srácon egy olyan farmernadrág van ami teljesen rá feszül, tehát ahogy a csajokra a farmer. ne is mondjam felfordult a gyomrom és elgondolkoztam, h most ez a divat? mi jön még? tanga és magassarkú? pfff hányingerem már attol, h rá gondolok
armani black code?? én imádom'shutterisland írta:más : parfüm téma.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 21., vasárnap 19:02
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. július 21., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 21., vasárnap 17:26
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem