Igen páratlanban Realos trollcsababarca írta:dzsi91 írta:
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll.
de csak páros években!

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:55
Igen páratlanban Realos trollcsababarca írta:dzsi91 írta:
de csak páros években!
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 26., kedd 18:54
dzsi91 írta:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:53
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll.L.Miki írta:
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 26., kedd 18:44
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog.dzsi91 írta:Ezt tényleg elhiszi valaki?Barca&Real írta: Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:40
Ezt tényleg elhiszi valaki?Barca&Real írta:Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 26., kedd 18:07
Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 26., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 26., kedd 9:56
lehet írni. de csak a nevedet. és ne aggódj lassan használni is fogod.FuzzyDunlop írta:Meg tudná é ittenen mondani egy moderátoros arcú hogy a magánzárkában lehet é írni? Én e szívesen használnám aztat topikot. Jelentkezzen a Bütyök aki erre választ adna. Köccönöm.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 26., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 26., kedd 9:30
Es a legnagyobb troll dijat kapja..Realista24 írta:Most mi a bajod? Tök korrekt hsz-t írd, nézd csak meg.Kerlon írta:Pont te és a Pique fele emberek miatt nem lesztek tisztelve. De lehetne sorolni az unszimpatikus emberek hadát a Barcábol.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 26., kedd 8:58
Semmi gond, nincs harag.hettynanny írta:Elnézést szeretnék kérni az összes madridistától, de különösen Remytől, nmatetól és zirotól is. Rájöttem, hogy csak magamat és a Barcelona drukkereket égetem a nevetséges és idióta viselkedésemmel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 26., kedd 8:44
Most mi a bajod? Tök korrekt hsz-t írd, nézd csak meg.Kerlon írta:Pont te és a Pique fele emberek miatt nem lesztek tisztelve. De lehetne sorolni az unszimpatikus emberek hadát a Barcábol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 26., kedd 7:25
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 26., kedd 7:23
Ha ezeket tényleg így látod, akkor pontosan beillesz abba a közegbe amit nem is olyan rég leírt valaki. Vakon vagytok és azt hiszitek ami nálatok folyik az a példaértékű magatartás. röhejjjjeshettynanny írta:Miközben ha van csapat aki maximális tiszteletet érdemel az mi vagyunk. Mind játékban, mind eredményességben mindenki felett vagyunk az utóbbi időben.
...
Végre lenne valaki aki látja is mi folyik az elmúlt tíz évben, de jön ziro Remy nmate meg a többi hogy mindegy csak ne a Barcelona. Valahol ironikus is, mert ezekből az emberekből építkezünk és mosolygunk rájuk Pique-vel az élen mikor felemeljük a kupákat. Mint az elmúlt tíz évben számtalanszor ez megtörtént.
HozzászólásSzerző: hettynanny » 2016. április 26., kedd 7:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 25., hétfő 22:20
Azért kicsit más a kettő, mi tavasszal gyakorlatilag 1 fontos meccsen se tudtuk felállítani az őszi gálakezdőt a sérülések miatt... Nálatok meg mindenki makk egészséges(ha nem haragszol meg ezeket a messi féle útólagos sérüléseket nem veszem be) csak szimplán kipukkantatok a hajrára.Nálunk meg Ramos játszott vkp-t tavaly egy bl elődöntőn, meg a 100perces Chicharitoval kellett nyomjuk az atletico ellen (mondjuk szerencsére továbblőtt minket na de akkor is)...lesliejr írta: Viszont az itt legnagyobb hangú dzsi91 és Remy fórumtársak (amúgy minden tiszteletem az uraké) tavaly ilyenkor teleírták a fórumot, hogy a Real a Juve elleni kiesés után átadta nekünk a BL-t, tálcán van kínálva a Barca-nak, sőt a bajnokság is mert ha végig úgy játszotok mint ősszel akkor nekünk sanszunk se lett volna sehol. Kb ez ment napokig. Szóval szerintem először magában rakjon rendet mindenki, mert ez a "ha 100%on pörgünk..." szöveg nem csak a Barca szurkolók körében népszerű.
HozzászólásSzerző: fernandoredondo » 2016. április 25., hétfő 20:04
lesliejr írta: Szóval szerintem először magában rakjon rendet mindenki, mert ez a "ha 100%on pörgünk..." szöveg nem csak a Barca szurkolók körében népszerű.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. április 25., hétfő 12:22
Semmi személyes, de kikívánkozik.delPotro írta:Évek óta a Barcelonáról és a Real Madridról szól a labdarúgás, aki szereti a focit az általában szimpatizál vagy az egyikkel vagy a másikkal. Mindkét oldalon vannak elfogult, értetlen emberek, ezért nem értem hogy miért kell foglalkozni azzal, hogy a másik milyen sületlenségeket ír vagy beszél. Főleg azokat nem értem, akik többet beszélnek az ellenfélről mint általuk "szeretett" klubról.
Mi is tudjuk hogy sok tizenegyest kaptunk a szezonban, az előző meccsen a bíró is túltolta a tiziket, ez van. De mégis egyesek képesek ezen pörögni napokig. Ez ugyanúgy igaz a másik oldalra is. Egyszerűen nem értem.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 25., hétfő 12:20
Gondolj csak bele, velünk játszották volna el ezt a 11es hullámot és Penaldo meg bekurta volna mindet, mert kell neki az a bizonyos cipő és ezek mellett 1 pont előnyünk is lenne előttetek...mi lenne túloldalt?delPotro írta: Mi is tudjuk hogy sok tizenegyest kaptunk a szezonban, az előző meccsen a bíró is túltolta a tiziket, ez van. De mégis egyesek képesek ezen pörögni napokig. Ez ugyanúgy igaz a másik oldalra is. Egyszerűen nem értem.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem