Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:55

csababarca írta:
dzsi91 írta:
Biztos vannak ilyenek,de a nyakamat rá,hogy ez egy barcás troll. :mrgreen:

de csak páros években!
Igen páratlanban Realos troll :lol: sorry
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 26., kedd 18:54

dzsi91 írta:

de csak páros években!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:53

L.Miki írta:
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog. :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 26., kedd 18:44

dzsi91 írta:
Barca&Real írta: Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.
Ezt tényleg elhiszi valaki? :lol:
Hát... vannak hihetetlen dolgok a világban, ez sem lehetetlen, hogy ő tényleg ilyen... hát na, én felfogni nem tudom, de nem képtelenség a dolog. :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 26., kedd 18:40

Barca&Real írta:
ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.
Ezt tényleg elhiszi valaki? :lol:

Barca&Real
Kedvenc játékosaid: Messi, CR
Kedvenc csapatod: Barca, Real

HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 26., kedd 18:07

ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen annyira szeretem mind2 csapatot, hogy valahogy el kellett döntenem, hogy adott évben melyiket részesítem előnyben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 26., kedd 10:04

Na egyszer már írtam, de most akkor pirossal a gyengébbek kedvéért, új szabály. Aki ilyen egyértelműen provokáló, elmegyógyintézetes szökevényre reagál, főleg úgy, hogy azonnal tiltva vannak és reagálni sem tudnak (így kénytelenek újra regelni), az első körben warnt kap, aztán ha megunom, akkor megy az idióták közé a zárkába.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 26., kedd 9:56

FuzzyDunlop írta:Meg tudná é ittenen mondani egy moderátoros arcú hogy a magánzárkában lehet é írni? Én e szívesen használnám aztat topikot. Jelentkezzen a Bütyök aki erre választ adna. Köccönöm.
lehet írni. de csak a nevedet. és ne aggódj lassan használni is fogod.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 26., kedd 9:52

Lehoznak két gálameccset két harmincvalahánypontos csapattal, aztán már jönnek idegenbe fórumkaratézni, hogy maximális tiszteletet érdemelnek...hát megáll az eszem. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 26., kedd 9:30

Realista24 írta:
Kerlon írta:Pont te és a Pique fele emberek miatt nem lesztek tisztelve. De lehetne sorolni az unszimpatikus emberek hadát a Barcábol.
Most mi a bajod? Tök korrekt hsz-t írd, nézd csak meg.
Es a legnagyobb troll dijat kapja.. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 26., kedd 9:04

Fátylat rá.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 26., kedd 8:58

hettynanny írta:Elnézést szeretnék kérni az összes madridistától, de különösen Remytől, nmatetól és zirotól is. Rájöttem, hogy csak magamat és a Barcelona drukkereket égetem a nevetséges és idióta viselkedésemmel.
Semmi gond, nincs harag. :)
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 26., kedd 8:44

Kerlon írta:Pont te és a Pique fele emberek miatt nem lesztek tisztelve. De lehetne sorolni az unszimpatikus emberek hadát a Barcábol.
Most mi a bajod? Tök korrekt hsz-t írd, nézd csak meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 26., kedd 7:25

Pont te és a Pique fele emberek miatt nem lesztek tisztelve. De lehetne sorolni az unszimpatikus emberek hadát a Barcábol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 26., kedd 7:23

hettynanny írta:Miközben ha van csapat aki maximális tiszteletet érdemel az mi vagyunk. Mind játékban, mind eredményességben mindenki felett vagyunk az utóbbi időben.
...
Végre lenne valaki aki látja is mi folyik az elmúlt tíz évben, de jön ziro Remy nmate meg a többi hogy mindegy csak ne a Barcelona. Valahol ironikus is, mert ezekből az emberekből építkezünk és mosolygunk rájuk Pique-vel az élen mikor felemeljük a kupákat. Mint az elmúlt tíz évben számtalanszor ez megtörtént.
Ha ezeket tényleg így látod, akkor pontosan beillesz abba a közegbe amit nem is olyan rég leírt valaki. Vakon vagytok és azt hiszitek ami nálatok folyik az a példaértékű magatartás. röhejjjjes :)
Pique az élő példakép nektek, kövessétek twitteren, likeoljátok, repostoljátok vagy a faszom tudja mit csináljatok, magatokat minősítitek vele.

hettynanny

HozzászólásSzerző: hettynanny » 2016. április 26., kedd 7:02

Elnézést szeretnék kérni az összes madridistától, de különösen Remytől, nmatetól és zirotól is. Rájöttem, hogy csak magamat és a Barcelona drukkereket égetem a nevetséges és idióta viselkedésemmel.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 25., hétfő 22:20

lesliejr írta: Viszont az itt legnagyobb hangú dzsi91 és Remy fórumtársak (amúgy minden tiszteletem az uraké) tavaly ilyenkor teleírták a fórumot, hogy a Real a Juve elleni kiesés után átadta nekünk a BL-t, tálcán van kínálva a Barca-nak, sőt a bajnokság is mert ha végig úgy játszotok mint ősszel akkor nekünk sanszunk se lett volna sehol. Kb ez ment napokig. Szóval szerintem először magában rakjon rendet mindenki, mert ez a "ha 100%on pörgünk..." szöveg nem csak a Barca szurkolók körében népszerű. :)
Azért kicsit más a kettő, mi tavasszal gyakorlatilag 1 fontos meccsen se tudtuk felállítani az őszi gálakezdőt a sérülések miatt... Nálatok meg mindenki makk egészséges(ha nem haragszol meg ezeket a messi féle útólagos sérüléseket nem veszem be) csak szimplán kipukkantatok a hajrára.Nálunk meg Ramos játszott vkp-t tavaly egy bl elődöntőn, meg a 100perces Chicharitoval kellett nyomjuk az atletico ellen (mondjuk szerencsére továbblőtt minket na de akkor is)...

Hasonló a 2 csapat mélyrepülése de míg minket inkább olyan tényezők hátráltattak amik ellen nem tudtunk tenni addig nálatok meg mindenki egészséges volt papíron, szimplán csak elfogyott a szufla... Százalékokról akkor sem beszéltünk, hanem arról hogy ha tavasszal ott lett volna mindenki aki számít akkor megakadályozhattuk volna a triplátokat...De ez semmit nem von le a ti érdemeitekből, de ha mi 12 hátrányból nyerünk bajnokságot nyugodtan szidhatjátok ti is a csapatotokat... tavaly nekünk is megvolt nem egyszer a lehetőségünk arra,hogy lezárjuk a ligát, nem bírtuk.A juvé-t meg Modric nélkül is ki kellett volna ejteni ezért sem a barcelonát okoltuk, de azért itt egy Real forumon hagy fikázzam már a csapatomat, ha éppen úgy érzem,hogy a rivális dolgát könnyítjük meg.

Nem sok köze van ennek amivel a barcások elárasztják a netet a médiát meg mindent, én itt egy real forumon leírtam,hogy ezt elk.rtuk. A sport tv-n meg nyomatják a barcások (mert ők is azok akármennyire szégyellitek,ez ellen nem tudtok mit csinálni) ,hogy a barca nem pörög 100%on...

mindig leírjuk,hogy van pár nem elmebeteg barcás, nekik jár a tisztelet, de nekem ne magyarázza már meg senki,hogy mi nem vagyunk különbek.A szaros forumoktól(könyörgöm,aki ráér, csak egyszer olvassa már át a két forumot a rivális bl győzelmekor) egészen a sport tv-n át(Hajdú-Nyilasi és akkor nézzük meg a hegyi-Vincze féle totál elmeroggyantakat) a játékosok nyilatkozatáig(most ebbe már hagy ne menjek bele) van mit böngészni,hogy még is melyik fél nem tud veszíteni és nem tudja tisztelni a másikat.

Én nem hiszem el,hogy ha eg értelmes barcás nézi ezeket a műsorokat,olvassa a nyilatkozatokat vagy a saját forumfelületüket nem látja,hogy mennyire beteg emberek/vélemények fordulnak meg ott...

fernandoredondo
Kedvenc játékosaid: Redondo, CR, R9, Kroos, Modric, Marcelo, Varane, Sergio

HozzászólásSzerző: fernandoredondo » 2016. április 25., hétfő 20:04

lesliejr írta: Szóval szerintem először magában rakjon rendet mindenki, mert ez a "ha 100%on pörgünk..." szöveg nem csak a Barca szurkolók körében népszerű.

Ezt komolyan gondolod ? :D
Hány Realos írta le az őszi 0:4 után, hogy a Real csak ennyin pörgött, azért nem nyert mert igazán nem akart, vagy mert pihentettünk tavaszra azért kaptunk akkor ki. Szánalmas!

Elmondok neked valamit, ezek mindig, mindig nyerni akarnak és nincs olyan, hogy nem akartak, egyszerűen nem ment nekik fáradtság, nagyarc, egyéb ok miatt, vagy ne adj isten egyszerűen ennyit engedett nekik az ellenfél, igen, ilyen is létezik.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. április 25., hétfő 12:22

delPotro írta:Évek óta a Barcelonáról és a Real Madridról szól a labdarúgás, aki szereti a focit az általában szimpatizál vagy az egyikkel vagy a másikkal. Mindkét oldalon vannak elfogult, értetlen emberek, ezért nem értem hogy miért kell foglalkozni azzal, hogy a másik milyen sületlenségeket ír vagy beszél. Főleg azokat nem értem, akik többet beszélnek az ellenfélről mint általuk "szeretett" klubról.
Mi is tudjuk hogy sok tizenegyest kaptunk a szezonban, az előző meccsen a bíró is túltolta a tiziket, ez van. De mégis egyesek képesek ezen pörögni napokig. Ez ugyanúgy igaz a másik oldalra is. Egyszerűen nem értem.
Semmi személyes, de kikívánkozik.

Senki nem érti közületek... addig, amíg a javatokra mennek az ítéletek és rendszeresen előnyt kovácsoltok a "kétes" szitukból. Aztán csak előjön az igazi véretek, amikor még hátszélben is a bré rossz oldalára kerültök. Olyankor azonnal ér epét hányni az egész világra.

Rendkívül szimpatikusak az önkéntes hittérítők.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 25., hétfő 12:20

delPotro írta: Mi is tudjuk hogy sok tizenegyest kaptunk a szezonban, az előző meccsen a bíró is túltolta a tiziket, ez van. De mégis egyesek képesek ezen pörögni napokig. Ez ugyanúgy igaz a másik oldalra is. Egyszerűen nem értem.
Gondolj csak bele, velünk játszották volna el ezt a 11es hullámot és Penaldo meg bekurta volna mindet, mert kell neki az a bizonyos cipő és ezek mellett 1 pont előnyünk is lenne előttetek...mi lenne túloldalt? :)
Atyaságosdrágjóisten

Vissza: