Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cinestar?ziro4vr írta:GOT 6x1
Melissandre update

Remélem azután ha aktust mutatnak vele, CSAK a vöröske formában.

Ez ugyanúgy vonatkozzon a villantásokra is.
Még mindig sokk alatt vagyok.

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 26., kedd 12:36
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cinestar?ziro4vr írta:GOT 6x1
Melissandre update
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 26., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 26., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 25., hétfő 21:27
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=cK73pfD22JUgólvonal írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya vakságáról mit lehet tudni? Hogyan lett vak, vagy mitől?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 25., hétfő 21:01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itattak még előző évad végén - ha jól rémlik - vele valami löttyöt, és attól lett az.gólvonal írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya vakságáról mit lehet tudni? Hogyan lett vak, vagy mitől?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 25., hétfő 20:59
Jól van, nem kell itt félrebeszélni... tudom, hogy ott vagyok már a kedvencek között.ziro4vr írta: Nézz bele, Remy is megtért, igaz jobb arc nem lett tőle, de te legalább már előnyből indulsz. :Đ
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. április 25., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 25., hétfő 20:52
Nézz bele, Remy is megtért, igaz jobb arc nem lett tőle, de te legalább már előnyből indulsz. :ĐZsombor írta:Na, látom ide se kell benéznem a következő pár hónapban.![]()
Pedig már megy a Silicon Valley.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. április 25., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 25., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 25., hétfő 20:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 25., hétfő 20:32
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olivér Királynőt?ziro4vr írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja meg ezt az Olivér gyereket nagyon csúnyán mészárolja le valaki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 25., hétfő 20:32
Teória alert! Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én oylanról hallottam, hogy majd Cersei párbaj általi ítéletre szorul, és ott lesz egy jó Mountain vs feltámasztott Hound testvérharc.Cali írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adom, amit írsz és még kiegészíteném, azzal, hogy szívesen látnék majd egy Frankenstein Mountain vs Főveréb harcot is...
HozzászólásSzerző: Cali » 2016. április 25., hétfő 20:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Adom, amit írsz és még kiegészíteném, azzal, hogy szívesen látnék majd egy Frankenstein Mountain vs Főveréb harcot is...ziro4vr írta:GOT 6x1
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Káleszi egyre pufókabb és szarabb színésznő. Jajj de nem bírom a szálát, viszont Tyrionék meg jók.
Dorne wtf nekem is, ez a feminista felfordulás hát nem tudom mire lesz jó.![]()
Sansa szála oké, Királyvár oké. A fal viszont nagyon badass volt Davossal az élen, a vége meg rendes wtf. Hát mi a faszom.
Ja meg ezt az Olivér gyereket nagyon csúnyán mészárolja le valaki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 25., hétfő 20:16
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 25., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 25., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 25., hétfő 12:25
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezen meghaltamCali írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A lényeg, hogy a vörös asszonyt a "sunáznám őket a sorozatból" listán már Brienne is megelőzte ezek után...
HozzászólásSzerző: Cali » 2016. április 25., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 25., hétfő 12:04
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem