Bajnokok Ligája
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Lehet, hogy edzett, de valahogy nem bíztató a mostani formája.
+ egyetértek, nem kéne a túlzott önbizalom az idegenbeli játékunkat ismerve..
+ egyetértek, nem kéne a túlzott önbizalom az idegenbeli játékunkat ismerve..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt honnan veszed, hogy nem edzett? Csak mert a videókon meg képeken rajta van.hehe írta:benzema nem edzett, mint mondottam, ő kuka, nem szeret esőben játszani, meg amugyis megunta.
céronaldo edzett, játszani fog, kérdés, hogy milyen szinten.
zidane is beállt focizni egy kicsit.
csak ne kapjunk ki nagyon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
benzema nem edzett, mint mondottam, ő kuka, nem szeret esőben játszani, meg amugyis megunta.

Páran kezdenek úgy beszélni, mint amiért barca szurkolókat szídtuk..Feltétlenül rajtunk áll, hogy mi lesz a játék képe/végkimenetele?
Ez a BL elődöntő. Oké, hogy egy Manchester City, de ne kezeljük már úgy őket, mint egy Getafet, akinek tényleg 5öt adtunk.
Szerintem közel sem lesz olyan könnyű dolgunk, mint ahogy azt sokan hiszik.
Szerintem 2-1 lesz a mi javunkra, de ha 5-0 lesz nekünk, azt sem fogom bánni.
Ez a BL elődöntő. Oké, hogy egy Manchester City, de ne kezeljük már úgy őket, mint egy Getafet, akinek tényleg 5öt adtunk.

Szerintem közel sem lesz olyan könnyű dolgunk, mint ahogy azt sokan hiszik.
Szerintem 2-1 lesz a mi javunkra, de ha 5-0 lesz nekünk, azt sem fogom bánni.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem elég annyi, hogy Zidane megmondta, azt látja rajtuk, amit 2014-ben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mi meg ezen nem vagyunk meglepődve Petipetiamadridista írta:Látom vannak nagyon magabiztos szurkolók.
Én a magam részéről tartok a mai meccstől, igazából semmin se lennék meglepődve.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Középpályán foghatjuk őket, de nem várok többet egy döntetlennél.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Látom vannak nagyon magabiztos szurkolók.
Én a magam részéről tartok a mai meccstől, igazából semmin se lennék meglepődve.
Azon se ha nyernénk, azon se ha kikapnánk.
Nagyon kiszámíthatatlan ez a City, persze a Real Madridot jobb csapatnak tartom, szóval továbbjutást várok, de nehéz ügy ez.
A City a Chelsea elleni rangadókat és a PSG elleni párharcot leszámítva minden erősebb csapattól kikapott, sokszor meglehetősen csúnyán.
De közben mégis elvergődtek ide valahogy, és az utóbbi 1-2 hónapban már jól is játszanak.
Nagyon sötét ló a City.
Kíváncsi vagyok, de remélem nyerünk már ma is, Bale-Carvajal jobboldalban bízok, valamit a középpályán el lehet dönteni, így hogy nem lesz Yaya a kékeknél.
Azon se ha nyernénk, azon se ha kikapnánk.
Nagyon kiszámíthatatlan ez a City, persze a Real Madridot jobb csapatnak tartom, szóval továbbjutást várok, de nehéz ügy ez.
A City a Chelsea elleni rangadókat és a PSG elleni párharcot leszámítva minden erősebb csapattól kikapott, sokszor meglehetősen csúnyán.
De közben mégis elvergődtek ide valahogy, és az utóbbi 1-2 hónapban már jól is játszanak.
Nagyon sötét ló a City.
Kíváncsi vagyok, de remélem nyerünk már ma is, Bale-Carvajal jobboldalban bízok, valamit a középpályán el lehet dönteni, így hogy nem lesz Yaya a kékeknél.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagyon kéne Varane a kezdőbe, Ramos fog kilépni Kunra, és hát nem fogja minden párharcát megnyerni, szóval utána marad ott az üres terület, amit Varane a sebességével és a korábbi* tiszta fejével jobban le tud védeni.
Kp-n meg kell fogni őket, labda se nagyon jusson De Bruynehez meg Silvához. Akkor nagy baj nem lehet. Csak félek, hogy a fosósabb taktika lesz elővéve, és átengedjük nekik a lasztit. Pedig ha akarná mindenki, ki se néznének nagyon a félpályájuktól.
Kp-n meg kell fogni őket, labda se nagyon jusson De Bruynehez meg Silvához. Akkor nagy baj nem lehet. Csak félek, hogy a fosósabb taktika lesz elővéve, és átengedjük nekik a lasztit. Pedig ha akarná mindenki, ki se néznének nagyon a félpályájuktól.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehe írta:mai meccsre mit várok:
1:0 győzelem lenne a legjobb, sztem sokgólos ezen a szinten már nem lehetséges.
jó lenne kapott gól nélkül megúszni, sztem benzema kuka lesz, és céronaldo se fog lubickolni nagyon.
utóbbinál még az is benne van sztem, hogy egy sprintnél meghúzódik és vége a szezonjának.
béltől sokat várok, angol ellenfél és stílus miatt talán lesz helye futni, pláne hogy a city valszeg támadni fog.
433, kontrollálni kell a meccset, modricnak ideje lenne már kivennie a seggéből a lábait és értelmesen focizni egyszer már hónapok óta először, kázmérnak ügyelnie kéne a lapra, carvajaltól és marcelotól nagyon stabil jó játék kell.
ami a félelmem, hogy a ramos-pepe hozza a szokásos fejben gyenge hibáját, aztán mehetünk javítani haza, ami ezen a szinten már nem sikerül.
idegenben miért olyan fontos,hogy ne kapjunk gólt? Mármint azon kívül,hogy minél nagyobb arányban nyerjünk? Én inkább aláírnék egy 3-2es győzelmet mint egy 1-0át idegenben.
Egyébként én is Bale-ben bízok, a vadló hazatér.. Tartok a meccstől nagyon, remélem most már tényleg tanultunk a németországi meccsből, meg a tavalyi elődöntőből.
Benzema azért nagyon nincs formában mostanában, nem is nagyon erőltetném...Igazából nem láttam egy darab city meccset idén, nem is tudom mire számítsak tőlük, remélem mi nagyon odatesszük magunkat, az odavágón buktunk az elmult 5 évből 4 döntőt, szóval jólenne most nem elcseszni az első meccset...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ha beállunk kontrázni, kiütjük őket. Én biztos átadnám nekik a területet, és a kontráktól 2 gólt várnék félidőig. Utána még picit hagynám az angolokat had vergődjenek, majd a 60. perc körül váltanék letámadásra, és a kapujukhoz szegezném őket, és egy ötössel jönnék haza. Rajtunk áll hogy mi lesz a játék képe, hogy mit hagyunk nekik. Mert ha a Real úgy akarja, akkor 75%-ban itt lesz a labda, de én biztos nem így kezdenék. A City szereti babusgatni a labdát, de nem hogy a Barca, de még a Bayern szintjét sem közelítik meg, a védelmük pedig ugyanúgy kontrázható, szétfutható, főleg ha Demichelis is lesz. Nem is félek a mai meccstől, eldől ma minden.
Persze ez nagyban változhat ha Ronaldo és/vagy Benzema nem tud hozni még 80%-ot sem.
Persze ez nagyban változhat ha Ronaldo és/vagy Benzema nem tud hozni még 80%-ot sem.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Benne van, főleg, hogy nincsenek jó formában. Viszont a City védelmében még inkább benne van ez. Szóval szerintem simán lehet egy sokgólos, adok-kapok meccs. Remélem Demichelis kezdő leszhehe írta: ami a félelmem, hogy a ramos-pepe hozza a szokásos fejben gyenge hibáját, aztán mehetünk javítani haza, ami ezen a szinten már nem sikerül.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mai meccsre mit várok:
jó lenne kapott gól nélkül megúszni, sztem benzema kuka lesz, és céronaldo se fog lubickolni nagyon.
utóbbinál még az is benne van sztem, hogy egy sprintnél meghúzódik és vége a szezonjának.
béltől sokat várok, angol ellenfél és stílus miatt talán lesz helye futni, pláne hogy a city valszeg támadni fog.
433, kontrollálni kell a meccset, modricnak ideje lenne már kivennie a seggéből a lábait és értelmesen focizni egyszer már hónapok óta először, kázmérnak ügyelnie kéne a lapra, carvajaltól és marcelotól nagyon stabil jó játék kell.
ami a félelmem, hogy a ramos-pepe hozza a szokásos fejben gyenge hibáját, aztán mehetünk javítani haza, ami ezen a szinten már nem sikerül.

Maradjmég plsplspls

Szerintem zseniális a humora.
Aztat után, majdan, engemet.

Aztat után, majdan, engemet.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Te csak szolj a mamának,kèszitse a vazelint,mer ha odapiritok lábra nem áll egy hètig.Te csak be kell fogjad lesődet Nando aztat után amit nálunk leműveltél Bütyök!
Ja,rád is vonatkozik kis kocsog.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ja, hogy ez megint egy észlény.. Kifogytam a jelzőkből.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
ok majd felhívunk.Fuzzy Dunlop írta:Majdan értesítsetek engemet ha itten lesz az admin, please. Köcci.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
jaaa, ez hettyke vagy fosika lesz megintFuzzy Dunlop írta:Amúgy meg sajnos Cici-Madrid 2:1 lesz aztat vagy fordítgatunk vagy copilemez lesz. Sajnos.