Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!első résznek fasza volt, visszarázott rendesen. Nekem a homokkígyók szál nem tetszik, teljesen ellentétesek azzal, amit Obery-n képviselt a számomra. Nálam ők negatív szereplők lesznek. Ami jo, az viszont az, hogy így majd Dorne is beszáll a harcba remélhetőleg.
Deny szála is már sok lesz nekem, lassan el kellene jutnia a sereg szervezéséhez, a sárkányok idomításához, ehelyett megint vándorolhat!? Egyik trailerben viszont volt egy sárkány árnyék a horda felett, szerintem jön a pici anyuért.(árnyék alapján szépen megnőtt).
Jon újjá éled, ebben biztos vagyok a vörös polip biztos kezd majd vele valamit, de ha szex is lesz benne én behányok az tuti. Bár az amerikai horror sztoryban is volt egy ilyen takkernő akit rongyosra, annak ellenére h milyen volt a valóságban...

DBSuper:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ez a rész nálam picit betett. Hit szerencsére jó kis karakter lett, a többi elég gyík. Ez a mindenség ura meg mi a tököm? Komolyan mondom nem értem, miért nem lehet valami kemény karaktert behozni, félel a többi résztől. A 39 engem visszaküldött az időben. Amikor bejött a zene, istenkirály egy rész volt.