Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Cali

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Cali » 2016. április 25., hétfő 12:21

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet, de itt, ahogy levette egyből megöregedett. Igazából nekem jelenleg még mindegy, majd a későbbiekben biztos elmagyarázzák ezt.
A lényeg, hogy a vörös asszonyt a "sunáznám őket a sorozatból" listán már Brienne is megelőzte ezek után... :mrgreen:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 25., hétfő 12:04

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont a fiolákból beleönt itt is a fürdővízbe, illetve a mai részben is rázoomoltak egy fiolára, lehet azok a kulcsai, a fiatalságának.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Cali

HozzászólásSzerző: Cali » 2016. április 25., hétfő 12:00

GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Melisandrés jelenetnél is van egy baki szerintem. Volt már máskor is olyan, hogy levette azt a nyakéket, mégse öregedett meg a teste. Pl: https://www.youtube.com/watch?v=BU1r03wst_8
Mikor Sansat és Ríket utolérték a boltonok egy pillanatra elhittem, hogy megint visszaviszik Ramsayhez őket, de szerencsére megmenekültek a Tarhti culával.
Első résznek szerintem pont elment. Nem volt nagyon tartalmas, de azért bőven kíváncsivá tett.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 25., hétfő 10:01

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melisandre wtf?
Edd remélem gyorsan visszaéra vadakkal, és WunWun letapossa Thorneékat B-)
Dany szála remélem nem annyi lesz idén,hogy kóborolnak a pusztán,meg megérkezik a többi özvegy közé. Az elég meh, lenne. :roll:

Dorne-Királyvári szál elég zavaros:
Ugye Dorne-ból elindult a hajó, Mircella,Tristan és Jamie volt rajta (meg legénység,ok).
Na most, Jamie elvitte Mircella holttestét a kis csónakon,be Királyvárba.
Tristan addig a hajón maradt, ez is ok.
Amit nem értek,hogy a két homokkígyó hogy került oda? Ők látták Dorne kikötőjéből kifutni a hajót.
Vagy aztán utánalopóztak? Ez szerintem itt baki,vagy nem tudom.
Illetve az is érdekes,hogy azután,hogy Mircellát kicsinálják a dorniak, Tristant otthagyja Jamie a hajón, őrizetlenül...

Elsőre jó volt, elnézve a következő részt előzetesét, ott már komolyodnak a dolgok. :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 25., hétfő 9:41

GoTs06e01
Korrekt felvezető rész volt. Segített visszarázódni Westeros világába, elhelyezte a karaktereket, hogy kivel mi van. :agree:

A főcímben Deresnél a nyúzott ember virít :vivo: :cens: :(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 25., hétfő 7:06

Jó'van csak meglestem még meló előtt. :mrgreen: Nem volt ez rossz. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége tényleg wtf.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. április 25., hétfő 6:53

GoT:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Erre először nem is gondoltam, de olvasva a kommenteket rájöttem :D

Tényleg a trailerek lelőtték ezeket a dolgokat, kivétel Dorne-t. Ott még lesznek érdekes dolgok.

A Varys-Tyrion párosban van potenciál bőven, ők fogják a sorozat szelíd humorát adni.

A végén meg a papnő elég wtf kategória volt :lol:
"And my heart will leave you never."

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 25., hétfő 5:17

Na én meló előtt gyorsan megnéztem. Jobb kezdés ez mint az 5. évad. Nem volt különösebb gond vele. Viszont a Martell házat értelmetlenül tönkre tették, egyáltalán nem logikus lépés történt.
Mellisandre szála a végén meg :agree: Remélhetőleg martel bá beleírta a kövi könyvbe, mert nagyon érdekes lett és hát..nagyon kíváncsi vagyok a leírásra ahogy megtörténik.

ja igen, és volt egy epic fail is a részben.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor Sansáékért jöttek a katonák kutyákkal. Na a katonákat kinyírták, a kutyák meg eltűntek. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 19:06

h3x0r írta: Akkor majd dél korul ird be, hogy milyen volt a resz. :lol:
És még el is fogják hinni. :lol:
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 24., vasárnap 19:00

ziro4vr írta:Én is csak este látom majd
Akkor majd dél korul ird be, hogy milyen volt a resz. :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 24., vasárnap 18:47

banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a gyilkosos dolgon én is meglepődtem. nekem totál idegennek tűnik ehhez a sorozathoz. faszinak szarva nő a fején v mi? na mindegy. 4 rész maradt, én nagy darát várok. de annyi szál van egyébként, hogy hihetetlen.. nemtudom hogy lesz lezárva, de hiányérzet valószínűleg maradni fog, max pozitivan csalódok.

job egymondatos fucking válaszai pedig már hiányoztak :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 17:09

Nem tudom kinek a látens szerelme félelmetesebb, hettyé vagy a tied. :mrgreen:

Én is csak este látom majd, addig fel se jövök ide, valamelyik kócsak szpojlerezne úgyis. :lol:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 24., vasárnap 17:07

ziro4vr írta:
Remy írta:Na, holnap megint tele lesz spoilerrel az egész topic. :mrgreen: Na, de most legalább engem is érint majd. :coffee: :lol:
Ja, egy jó Remy fröcsögés hiányzott nekem az elmúlt években. :mrgreen:
Csak miattad toltam le a GoT-ot, szóval ennyit már bírj ki. :mrgreen: Amúgy csak este fogom látni. :'(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 24., vasárnap 16:16

Aki akar egy kis viking pótlékot az kezdje el mindenképp a the last kingdomot. Nem rég lett vége az első évadnak és hát durván minőségi cucc. Konkrétan vikings 2 a sorozat csak angol oldalról. Ragnar is benne van meg a fiai. :shifty:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 15:48

Remy írta:Na, holnap megint tele lesz spoilerrel az egész topic. :mrgreen: Na, de most legalább engem is érint majd. :coffee: :lol:
Ja, egy jó Remy fröcsögés hiányzott nekem az elmúlt években. :mrgreen:
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 24., vasárnap 15:46

Banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Átlagos epizódnak mondanám , az egész rész az építkezés jegyében zajlott . Megismertük a gyilkost , kiderült hogy egy szektáról van , ez egy kicsit meglepett . Végre megjelent Eliza Dushku karaktere is , persze neki is vannak viseltes dolgai , pl. hogy drogos . A főnáci is kikerült a böriből , akit a veje ki akar nyírni . Carrie elrendezte Proctor droglaborját , így be lehet hozni a Kartelles szálat is . Szerintem most már az összes lapjukat megmutatták , nem lesz kurva nagy fordulat , el kell kezdeni kibontani és lezárni a szálakat . Legnagyobb jelenet , ahogy Burton fagyizik . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 24., vasárnap 12:29

Na, holnap megint tele lesz spoilerrel az egész topic. :mrgreen: Na, de most legalább engem is érint majd. :coffee: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 24., vasárnap 7:40

Realista24 írta: Ez keci nagy rész volt. Amennyire féltem az elején, annyira pozitívan csalódok már hetek óta. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén vártam a who's your king? kérdést Ragnartól, de így sem volt rossz :mrgreen: Ivar szemében azt láttam, hogy képes lenne leszúrni a fatert, egy pillanatra azt is hittem, hogy megteszi, a többi egy kis takonynak tűnik :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én inkább tiszteletet láttam és örömöt h megint ott van. Ragnar fiai pedig történelmi jegyzetek szerint tisztelték az apjukat. Majd mikor ráuntak a portyázásra felosztották egymás közt Skandináviát

Am akit érdekel kövi rész trailere (már most remegek miatta): https://www.youtube.com/watch?v=kYpEjNCs304

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 23., szombat 23:51

reeed_ati írta:Fú ez a 10-es Viking adta rendesen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csata sem volt éppen rossz, közben a királyi vacsi nagy volt még. Rollo és Ragnar harcához valami hasonlót képzeltem el, szerintem jól megcsinálták. Na és az időbeli ugrás is komoly volt, a fiúk hamar felnőttek. :mrgreen: De a legjobban a vége adta, mikor Ragnar visszatért, feszült volt rendesen a helyzet, minden pillanatban azt vártam, hogy valaki leszúrja, vagy ilyesmi.. De Ragnar a legnagyobb király, seni nem akar király lenni.. :mrgreen:
Ez keci nagy rész volt. Amennyire féltem az elején, annyira pozitívan csalódok már hetek óta. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén vártam a who's your king? kérdést Ragnartól, de így sem volt rossz :mrgreen: Ivar szemében azt láttam, hogy képes lenne leszúrni a fatert, egy pillanatra azt is hittem, hogy megteszi, a többi egy kis takonynak tűnik :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. április 23., szombat 23:47

Aktuális Banshee rész is kivégezve, továbbra is pörög a történet, hogy fogják ezt az egészet lezárni...zseniális. :sziv:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: