Azért azt a 100 pontot tényleg nem tito-nak számláznám ki...edző váltás után megtáltosodtak mint a legtöbb csapatnál lenni szokott, ráadásul novembertől még csak győzelmi kényszerben se voltak hála nekünk. 100 pont az 100 pont respect, de azért hogy ilyen sima volt nagyban köszönhető nekünk.
Mindenesetre megint szinte biztos hogy nem külsőst hoznak tito helyére, ami szerintem végzetes hiba ez a garnitúra hosszú távon már képtelen megközelíteni azt a szintet amit annó,viszont adott egy elég erős keret amivel lehetne focizni is...ezt viszont nem merik meglépni, túl nagy a kockázat.. Luis enrique kinevezése teljesen logikus de hibás.Váltani kellett volna most hogy jött neymar, lesznek itt még pofonok így.
Egy cigi mellett néztem a csillagokat, és mint a régmult sci-fi filmjeiben egyszer csak átjárt egy érzés

:
Tegyük fel,hogy a barca a következő években elkezd zuhanni, Pep meg gyökeret ver a bayern-ben a reinkarnált Tiken-Taken-al (

). Adott egy Messi aki kicsit belefásult a barcába, nem is megy már váltani kéne...viszont ez a foci hozza ki belőle a maximumot, Uli Hoeness meg veri a Nou Camp ajtaját hogy ott a német FCB a jó öreg guardiolával és ott az esély a 49edik aranylabdára...Messi meg fogja magát és átigazol

hahotáznék az biztos... tudom ,hogy több sebből vérzik az elmélet, de mivel a fociban bármi megtörténhet... :Đ na mind1 késő van és unatkozok