Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
sztem les volt, de kéz nem. a 11-est hagyjuk a karakter is kárt pazarolni rá
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem volt les és nem volt kéz, viszont tizi sem.Realista24 írta:Ezt meg csak úgy
https://www.facebook.com/b2b.a.madridis ... 548522524/
így jó?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt meg csak úgy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy te írtad, a gyengébbek kedvéért irtam azt, amit. Vagy megfogadod vagy nem. A te döntésed.kuszkusz írta:szerintem én korrekt hangnemben írtam, egy rám reagáló kollegának volt inkább nagy..Realista24 írta:Kuszkusz. Arcbol vissza. Vendégségben vagy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na most ha kivesszuk a z-ket a kuszkuszbol...kuszkusz írta:szerintem én korrekt hangnemben írtam, egy rám reagáló kollegának volt inkább nagy..Realista24 írta:Kuszkusz. Arcbol vissza. Vendégségben vagy.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
szerintem én korrekt hangnemben írtam, egy rám reagáló kollegának volt inkább nagy..Realista24 írta:Kuszkusz. Arcbol vissza. Vendégségben vagy.
A többi betévedőhöz képest, még elég kicsi az arca.Realista24 írta:Kuszkusz. Arcbol vissza. Vendégségben vagy.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó lenne ha kapnánk valami kis kézikönyvet meg egy számológépet,hogy mikor melyik meccsen háby százalékon hajlandó játszani a barca.És akkor majd valami egyenlet alapján el tudjuk dönteni hogy mondjuk a 40%on pörgő barca kikap a clasicon 2-1re akkor egy 100%os barca mennyire vert volna minket 5 vagy 6-1re...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kuszkusz. Arcbol vissza. Vendégségben vagy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerinted a szezon elején csúcsformában volt a barca? nézd már meg kérlek az akkori eredményeket.Remy írta:Ja, hát csak akkor van csúcsbarca, ha gáláznak, ha 1 héttel később kikapnak, akkor az hullámvölgy.![]()
![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Döbbenetes, mennyire elszálltak ezek a csúcsformázások...jajj de megszoktátok azt a jó dolgotokat.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nyilván van magyarázat. Atleticot meg tudták verni 2-1-re, meg tele 3+ rúgott gólos meccsekkel. Az nálam egy elég jó forma. Celta ott van a top7-ben, kár szépíteni.
nem mondtam, hogy vegyük ki ezt az egy hónapot, de rajtatok kívül csak a villarreallal játszottunk, bár akkor kezdődött a lejtmenet.Kerlon írta:Ha az elmúlt egy hónapot kivesszük, akkor vegyük ki C Benítezes időszakát is.... Felesleges. A Celtat megbőven idevehetjük... főleg, hogy mumusa a Barcának.
- András93
A Celta a Sevilla előtt van, és akár a Bilbao-t is megelőzhetik. Ha Top6-7 csapatról akarsz statisztikát nézni, akkor bizony beleszámítanak.kuszkusz írta:azért az elég messze volt a csúcsformától, elég megnézni az akkori eredményeket.. a csúcsformában lévő barcától egy hatost kaptak.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, hát csak akkor van csúcsbarca, ha gáláznak, ha 1 héttel később kikapnak, akkor az hullámvölgy.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
azért az elég messze volt a csúcsformától, elég megnézni az akkori eredményeket.. a csúcsformában lévő barcától egy hatost kaptak.nmate írta:Amelyik csapat 4-1-re veri a csúcsformában lévő Barcát, azt szerintem jogos odaszámolni.kuszkusz írta:gondoltam, hogy valaki benyomja az 1 szezonos celtát.. persze nem lehet elvitatni, hogy az elmúlt években egy erős középcsapat lettek.
Ha az elmúlt egy hónapot kivesszük, akkor vegyük ki C Benítezes időszakát is.... Felesleges. A Celtat megbőven idevehetjük... főleg, hogy mumusa a Barcának.kuszkusz írta:10 meccsen 2x annyi gól azért nem kevés szerintem. a bl-ben pedig atléticónak szar formában is vágott kettőt(azt most hagyjuk, hogy pályán kellett volna lennie vagy sem). az elmúlt egy hónapban pedig az egész csapat formán kívül volt, amiből most kezdenek kikászálódni, persze ebben segítségre volt a kedvezőbb sorsolás.Kerlon írta:4 (2) gól különbségről beszélünk. Nem érzem olyan erősnek a dolgot főleg, hogy Benítez alatt mennyire szarok voltunk míg a Barca csúcson pörgött az elmúlt 1 hónapot leszámítva.
Mondjuk most nem is erre akartam kilyukadni. Hanem most hiába vert 8-at, de amikor kellett volna az elmúlt fontos meccseken, akkor sehol sem volt. Sőt, ellenünk mit kihagyott például.
gondoltam, hogy valaki benyomja az 1 szezonos celtát..persze nem lehet elvitatni, hogy az elmúlt években egy erős középcsapat lettek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
azt is olvastad mire válaszoltam? a gyengébbek kedvéért, a kedvedért gólokról volt szó, nem pedig egyéni kvalitásokról..dzsi91 írta:Ez most ugye valami vicc,hogy Cristiano Ronaldohoz hasonlítgatjuk ezt a Suarezt vagy kit... mindjárt tolok egy Higuain vs Messi statotkuszkusz írta: suárez/cr
real/barca 2/1
atlético 1/0
villarreal 1/0
bilbao 4/2
sevilla 0/1
szerintem ezt nem kell magyarázni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amelyik csapat 4-1-re veri a csúcsformában lévő Barcát, azt szerintem jogos odaszámolni.kuszkusz írta:gondoltam, hogy valaki benyomja az 1 szezonos celtát.. persze nem lehet elvitatni, hogy az elmúlt években egy erős középcsapat lettek.