"A kapusunk, Joe nagyon jó, de ki kellett hagynia a meccset, mert épp modellkedett." :Đ

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 25., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 24., vasárnap 16:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 16:38
Nem fog.nmate írta:Francia, német, spanyol mellett van egy hely szerintem, amire tényleg odakerülhet egy meglepetés. Csapatként egy horvát, osztrák, lengyel kaliber odaérhet. Bár szerintem most összejön az angoloknak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 24., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 24., vasárnap 16:29
Nem lennék meglepve,ha Wales ott lenne a 4 között vagy akár döntőznének...Gyengének érzem a mezőnyt, simán odavergődhet egy masszív "kis csapat" mint a horvátok,wales vagy a magyarok (nmate írta:Sokat volt sérült az a baj. Kéne még egy kiemelkedő ősz és egy EB.wxyz írta:Bale mondjuk eddig elég jól hozza magát és nemcsak a gólok jönnek neki, összjátékban is nagyon fasza. Ha City ellen és a döntőben hozná magát, akkor bizony komoly esélyes lehetne szerintem az ideire
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 24., vasárnap 16:04
Sokat volt sérült az a baj. Kéne még egy kiemelkedő ősz és egy EB.wxyz írta:Bale mondjuk eddig elég jól hozza magát és nemcsak a gólok jönnek neki, összjátékban is nagyon fasza. Ha City ellen és a döntőben hozná magát, akkor bizony komoly esélyes lehetne szerintem az ideire
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. április 24., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 24., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 24., vasárnap 15:50
Szerintem ebből háromszor sajnos Messi fogja megnyerni (ha nem lesz valami komoly sérülése, de eszemben sincs neki ilyet kívánni). Remélem, egy kinéz még Ronaldonak is. De ha mindenképp kell egy nevet írni, akkor BaleKerlon írta:a következő 5 évre
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 24., vasárnap 15:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 15:47
Gareth Bale. :ĐKerlon írta:Jó hát, akkor mondjatok szerinteke Neymaron és Pogban kívül aranylabda esélyes embereket a következő 5 évre.
Zironál Coman egy.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 24., vasárnap 15:39
Valszeg nem lesz Messi-CR fele uber, de hogy semmi extra? Tudom nem te irtad, csak Kerlon fele tulzott piedesztalra emelesnek az ellentett tulzott lehuzasa.ziro4vr írta:Ugyanakkor most egy aranylabdapotenciált feltételezni nagyon erős, mert ahhoz sokkal több kell, ami a Cé és Messi-féle űrstatoknak köszönhető.
Ez a nyers ez nagyon igaz...de mondj egy olyan orszagot ahol ennyi csiszolatlan gyemant kerul ki es nem ilyen irrealis aron?ziro4vr írta:Az a baj a francia ligával, hogy baromi nyers, többségében nagypofájú csiszolatlan gyémántok jönnek ki onnan. Akiknek kell még egy lépcső, mielőtt egy sztárcsapathoz mennének. Egy Kante, Coman, Pogba például. Oké a Juve sztárcsapat, de ott az olasz liga azért nyugisabb terep.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 24., vasárnap 15:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 24., vasárnap 15:22
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. április 24., vasárnap 15:11
Az, minden képessége megvan ahhoz, hogy húzóember legyen egy topcsapatbannumberone1 írta:A kerdes, h vilagklasszis potencial?wxyz írta:Valószinűleg az ár nála is 50millió lenne plusz 30 opcióval. Tény, hogy drága, főleg így, hogy félkész játékos, de inkább egy világklasszis potenciál jöjjön ennyiért, mint olcsóbban egy kész, de gyengébb játékos
Gourcuff néhány ember képzeletében volt új Zidane
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 24., vasárnap 15:07
Jelenlévő fórumozók: 88 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem