Megy a meccs!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Nagyon kell még egy gól a félidőben, akkor meglehet. Meg Nacho - Danilo csere...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A második részét adom. Ezen gondolkoztam, hogy csináltam-e valaha hasonlót, de nem jutott eszembe pedig most nagyon, de nagyon elgondolkoztam rajta... Majd azt mondtam magamnak, ha szünetig nincs gól, akkor nem jövök vissza a 2. félidőre.Toti írta:Imádom zidanet. De ezt elbaszta. Azt hiszem ez a tipikus esete lesz hogy két szék közül a földre fogunk esni. Bl és bajnoksag... Ilyen kezdőt bazdmeg.
Ugyanolyan madridistanak érzem magam. Nyilván mindenki úgy érzi hogy ő a legnagyobb. Én is. Már 16 eve. És most először fordul elő hogy kikapcsoltam a tv-t és nem nézem vegig. Kovacic lövése betette a kaput.
James > Isco bármikor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Marcelo megint mit focizik....

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Francokat jobb, James hozza amit tud, Isco meg nem.Navamiro írta:Iscoban évek óta potenciál van, mégis olyan hülye megoldásai vannak, hogy siralmas. Isten hírével.Veidt írta:Iscoban nagy a potencial de egyszeruen nem talalja magat. Pedig a jovo egyik alapembere lehetne.
Kovacic mehet nyaron. Majd jon helyette Asensio es Llorente, tobbet ernek az biztos.
James jobb játékos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Felidoben 2-2, vege 2-5.
- morientes
Dehogy nem,abba igaza van Mátènak,csak a vèdelem van kissè elbaltázva...Modricot nem lehet pihentetni.
Bèluska respect

LEGIO PATRIA NOSTRA

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jokor jott...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Az parádés fejes volt Béla!!

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
öngólt az ellenfél kapujától?babaking írta:Kova legalább meg mert húzni valamit.

Gareth.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Imádom zidanet. De ezt elbaszta. Azt hiszem ez a tipikus esete lesz hogy két szék közül a földre fogunk esni. Bl és bajnoksag... Ilyen kezdőt bazdmeg.
Ugyanolyan madridistanak érzem magam. Nyilván mindenki úgy érzi hogy ő a legnagyobb. Én is. Már 16 eve. És most először fordul elő hogy kikapcsoltam a tv-t és nem nézem vegig. Kovacic lövése betette a kaput.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
BALEEE
épp most akartam elküldeni, hogy hatalmas CR utód lehetne valóban mikor Pepe több jó cselt megcsinál
épp most akartam elküldeni, hogy hatalmas CR utód lehetne valóban mikor Pepe több jó cselt megcsinál

gareth

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. április 23., szombat 16:36-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
3 nap múlva BL, baszok rá ki nincs. Pihentetni kell a kulcsjátékosokat. Ha úgy pörögnek ezek a rotációs játékosok, mint az ellenfél, ne magyarázza meg nekem senki, hogy nem lehet szorosan tartani a meccset. Főleg úgy, hogy szerintem nálunk bármelyik kezdőben lévő játékosnak nagyobb a fizetése, mint az ellenfélnél bárkinek.ferni írta:A fenéket nem.
4 meccset kellett volna megnyerni összesen a bajnokságban és lett volna reális esélyünk a bajnokságra.
Erre nekiáll pihentetni nagyon durván ilyen nulla kilométeres Kovaciccsal....
Két kritikus ponton meggyengült csapaton (CR Carvajal), még tovább rontott nagyon durván Zizou, egy olyan csapat ellen akiknek kell a pont a biztos bennmaradáshoz és az is köztudott, hogy ez a Rayo tud is focizni....
Lehet pihentetni, de ne akkor amikor alapból le vagyunk gyengülve...
Védelem a kedvenc egy szerencsétlennel meg egy Pepe Varane duóval aminsoha nem működött még.
OTT VAN. VIsszahozzuk bazmeg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. április 23., szombat 16:36-kor.
Iscoban évek óta potenciál van, mégis olyan hülye megoldásai vannak, hogy siralmas. Isten hírével.Veidt írta:Iscoban nagy a potencial de egyszeruen nem talalja magat. Pedig a jovo egyik alapembere lehetne.
Kovacic mehet nyaron. Majd jon helyette Asensio es Llorente, tobbet ernek az biztos.
James jobb játékos.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kova legalább meg mert húzni valamit.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Igen, sajnos ezt a meccset kicsit lehetett volna komolyabban venni. A Cityt ütni kell ígyis-úgyis. Modricot nem lehet pihentetni.ferni írta:A fenéket nem.nmate írta:Nem a kezdő itt a baj, hanem ezek az életükért mennek ki, mi pedig továbbra sem hisszük el, hogy meglehet a bajnokság.
4 meccset kellett volna megnyerni összesen a bajnokságban és lett volna reális esélyünk a bajnokságra.
Erre nekiáll pihentetni nagyon durván ilyen nulla kilométeres Kovaciccsal....
Két kritikus ponton meggyengült csapaton (CR Carvajal), még tovább rontott nagyon durván Zizou, egy olyan csapat ellen akiknek kell a pont a biztos bennmaradáshoz és az is köztudott, hogy ez a Rayo tud is focizni....
Lehet pihentetni, de ne akkor amikor alapból le vagyunk gyengülve...
Védelem a kedvenc egy szerencsétlennel meg egy Pepe Varane duóval aminsoha nem működött még.
Kovacic WTF
- morientes
Meg van az uj Khedira.Mèg ha posztra nem is.Csak o nem kerult ennyibe.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Iscoban nagy a potencial de egyszeruen nem talalja magat. Pedig a jovo egyik alapembere lehetne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt 2016. április 23., szombat 16:33-kor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8