ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
páratlanakkal jobban járt volna, ha a bl-t nézzük

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 22., péntek 20:12
ziro4vr írta:Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 22., péntek 20:04
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 22., péntek 19:44
Ezt nem értem, miért érdemeltem ki. Szerintem nem bűn, egyszerre 2 csapatnak szurkolni.dzsi91 írta: Semmi csak páros és páratlan években is rühellem a fajtádat, viszont van egy másik forum ahol szeretettel várják az értelmi fogyatékosokat.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 22., péntek 19:44
...és fogadjunk, hogy Babettával járszBarca&Real írta:Sziasztok!
Már régebb óta olvasom a fórumot, de most rávettem magam, hogy regisztráljak. A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.![]()
Annyit kell rólam tudni, hogy Miskolcon élek egy 50 négyzetméteres panellakásban az anyámmal és a macskámmal. Jelenleg sajnos nincs munkám, ezért nagyon sok időm van meccseket nézni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 22., péntek 19:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 22., péntek 19:41
Semmi csak páros és páratlan években is rühellem a fajtádat, viszont van egy másik forum ahol szeretettel várják az értelmi fogyatékosokat.Barca&Real írta:???dzsi91 írta: Üdv újra itt fosi
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 22., péntek 19:39
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. április 22., péntek 19:38
Barca&Real írta:A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.![]()
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 22., péntek 19:35
???dzsi91 írta: Üdv újra itt fosi
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 22., péntek 19:32
Üdv újra itt fosiBarca&Real írta:Sziasztok!
Már régebb óta olvasom a fórumot, de most rávettem magam, hogy regisztráljak. A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.![]()
Annyit kell rólam tudni, hogy Miskolcon élek egy 50 négyzetméteres panellakásban az anyámmal és a macskámmal. Jelenleg sajnos nincs munkám, ezért nagyon sok időm van meccseket nézni.
HozzászólásSzerző: Barca&Real » 2016. április 22., péntek 19:31
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. április 21., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 21., csütörtök 17:31
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. április 21., csütörtök 17:25
Én meg a "csodálatos példakép" gólját, aki majdnem bajnoki címet csalt össze...már akkor gyűlöltem.sebydani írta:Elég az X. Raúl Tamudo gólját sose felejtem el ellenük a 90. percben mikor 2-2 lett és bajnokok lettünk Capelloval az utolsó fordulóbanmorientes írta: Hát nemtom mikor nyertek azok utoljára a barca ellen de van annak vagy 15 eve...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 21., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 21., csütörtök 16:23
Mondjuk Lucas Vasquez is ott kupálodott ki ha jol emlèkszemMarci77 írta:Itt a lehetőség Asensionak,gólok,gólpasszok aztán kész,pontothullajt a Barcamorientes írta: Az a baj hogy nem futkároznak már arra Tamudok sajnos![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. április 21., csütörtök 16:12
Itt a lehetőség Asensionak,gólok,gólpasszok aztán kész,pontothullajt a Barcamorientes írta: Az a baj hogy nem futkároznak már arra Tamudok sajnos![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 21., csütörtök 15:21
Az a baj hogy nem futkároznak már arra Tamudok sajnossebydani írta:Elég az X. Raúl Tamudo gólját sose felejtem el ellenük a 90. percben mikor 2-2 lett és bajnokok lettünk Capelloval az utolsó fordulóbanmorientes írta: Hát nemtom mikor nyertek azok utoljára a barca ellen de van annak vagy 15 eve...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 20., szerda 21:56
trollolololooKerlon írta:dehogy, csak 2-1re vertük meg őketSierra írta:Mondjuk ennek a tróger bandának mi is 8-at rúgtunk nem rég.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 20., szerda 21:53
Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem