Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Engem csak az érdekel, miért a párosban a barcának, miért nem fordítva?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, CR
- Kedvenc csapatod: Barca, Real
Ezt nem értem, miért érdemeltem ki. Szerintem nem bűn, egyszerre 2 csapatnak szurkolni.dzsi91 írta: Semmi csak páros és páratlan években is rühellem a fajtádat, viszont van egy másik forum ahol szeretettel várják az értelmi fogyatékosokat.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
...és fogadjunk, hogy Babettával járszBarca&Real írta:Sziasztok!
Már régebb óta olvasom a fórumot, de most rávettem magam, hogy regisztráljak. A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.![]()
Annyit kell rólam tudni, hogy Miskolcon élek egy 50 négyzetméteres panellakásban az anyámmal és a macskámmal. Jelenleg sajnos nincs munkám, ezért nagyon sok időm van meccseket nézni.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyszerűen csak hagyjátok. Lehet igaz amit irt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Semmi csak páros és páratlan években is rühellem a fajtádat, viszont van egy másik forum ahol szeretettel várják az értelmi fogyatékosokat.Barca&Real írta:???dzsi91 írta: Üdv újra itt fosi
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Barca&Real írta:A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.![]()
Én erre csak a jó öreg Torrentét tudnám idézni

kár, hogy ő meg atletikós :Đ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2016. április 22., péntek 19:40-kor.
-
???dzsi91 írta: Üdv újra itt fosi
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Üdv újra itt fosiBarca&Real írta:Sziasztok!
Már régebb óta olvasom a fórumot, de most rávettem magam, hogy regisztráljak. A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.![]()
Annyit kell rólam tudni, hogy Miskolcon élek egy 50 négyzetméteres panellakásban az anyámmal és a macskámmal. Jelenleg sajnos nincs munkám, ezért nagyon sok időm van meccseket nézni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Sziasztok!
Már régebb óta olvasom a fórumot, de most rávettem magam, hogy regisztráljak. A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.
Már régebb óta olvasom a fórumot, de most rávettem magam, hogy regisztráljak. A páros években a Barcának, a páratlan években a Realnak szurkolok. Ez a 2 kedvenc csapatom. Tehát ebben az évben a Barca a kedvencem, de pl. a BL-ben most, hogy a Barca kiesett, már a Realnak szorítok.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én kérek elnézést amiért "az univerzum legcsodálatosabb embere"
egy sunyi csaló.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kell neked idejönni meg felzaklatni engem
Úristen de hisztiztem a tv előtt amikor azt megadták

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én meg a "csodálatos példakép" gólját, aki majdnem bajnoki címet csalt össze...már akkor gyűlöltem.sebydani írta:Elég az X. Raúl Tamudo gólját sose felejtem el ellenük a 90. percben mikor 2-2 lett és bajnokok lettünk Capelloval az utolsó fordulóbanmorientes írta: Hát nemtom mikor nyertek azok utoljára a barca ellen de van annak vagy 15 eve...

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Meg Coutinho is, kesz aranybanya az a hely..
Van egy fiatal neger tamadojuk is amugy, o ellenunk elegge kente a januari meccseken. Plusz extra motivaltak lesznek ellenunk igy, hogy elvehetik a bajnoksagot.. Nem lesz egyszeru egyaltalan.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk Lucas Vasquez is ott kupálodott ki ha jol emlèkszemMarci77 írta:Itt a lehetőség Asensionak,gólok,gólpasszok aztán kész,pontothullajt a Barcamorientes írta: Az a baj hogy nem futkároznak már arra Tamudok sajnos![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Itt a lehetőség Asensionak,gólok,gólpasszok aztán kész,pontothullajt a Barcamorientes írta: Az a baj hogy nem futkároznak már arra Tamudok sajnos![]()

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a baj hogy nem futkároznak már arra Tamudok sajnossebydani írta:Elég az X. Raúl Tamudo gólját sose felejtem el ellenük a 90. percben mikor 2-2 lett és bajnokok lettünk Capelloval az utolsó fordulóbanmorientes írta: Hát nemtom mikor nyertek azok utoljára a barca ellen de van annak vagy 15 eve...

LEGIO PATRIA NOSTRA

trollolololooKerlon írta:dehogy, csak 2-1re vertük meg őketSierra írta:Mondjuk ennek a tróger bandának mi is 8-at rúgtunk nem rég.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kiadták a frusztrációt. Remélem túlzottan is

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Elég az X. Raúl Tamudo gólját sose felejtem el ellenük a 90. percben mikor 2-2 lett és bajnokok lettünk Capelloval az utolsó fordulóbanmorientes írta: Hát nemtom mikor nyertek azok utoljára a barca ellen de van annak vagy 15 eve...

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa