+1Berti írta:Toni rég játszott ilyen jól.
Szerintem idei legjobbja.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 20., szerda 23:15
+1Berti írta:Toni rég játszott ilyen jól.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 20., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 20., szerda 23:08
Teljesen más, ha egyszer szarul játszasz, vagy állandóan.ateeemadrid írta:na, az a követendő példa. van olyan csapat is, ahol ha szarul játszik valaki, de küzdenek, akkor is támogatják őket. de jó lenne egyszer ezt megélni a bernabeuban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 20., szerda 23:07
Ez ha csatár vagy marha jól működik, de egy védőnél teljesen más a helyzet.RaúlRealMadrid írta:Én játszottam, engem ösztönzött, rúgtam két gólt és utána te tudod csesztetni a szurkolókat, ami jót tesz a lelkednek.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. április 20., szerda 23:06
Én játszottam, engem ösztönzött, rúgtam két gólt és utána te tudod csesztetni a szurkolókat, ami jót tesz a lelkednek.nmate írta: Nem tudom játszottál-e már valamilyen csapatsportot nézők előtt, de marha rosszul esik, ha próbálkozol és közben a semmirekellő, suttyó szurkolók elkezdenek baszogatni, miközben ők egy gramm légyszart nem raktak le az asztalra életükben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 20., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 20., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. április 20., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 20., szerda 23:04
Fütyöljön visszaBBeno írta:de ha már játszik. és látszik hogy akar, akkor mennyiben segítség az hogy kifütyülik? egész évben hangjukat nem hallani mert színházban vannak, de ilyenkor tudnak fütyülni....
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 20., szerda 23:03
Mintha ő döntené el, hogy jön vagy megyfehérlap írta:igen van értelme, legalább érzi, hogy nyáron távozni kellene...
Ismét bravúros hozzáállás.Tottinho írta:Ja, és ne már hogy a kis Danilo a fütyülés miatt elsírja magát... van olyan csapat ahol a szurkoló tábor a meccs végén leveteti a mezt a játékosról...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. április 20., szerda 23:01
na, az a követendő példa. van olyan csapat is, ahol ha szarul játszik valaki, de küzdenek, akkor is támogatják őket. de jó lenne egyszer ezt megélni a bernabeuban.Tottinho írta:Ja, és ne már hogy a kis Danilo a fütyülés miatt elsírja magát... van olyan csapat ahol a szurkoló tábor a meccs végén leveteti a mezt a játékosról...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 20., szerda 23:00
nem egy játékosról hanem a csapat összes játékosáról. és általában ezek a balkánon illetve kelet-európában történnek meg nem véletlenül...van olyan csapat ahol a szurkoló tábor a meccs végén leveteti a mezt a játékosról..
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 20., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. április 20., szerda 22:58
BBeno írta:ja értem. ezekszerint khedira azért ment el mert sokszor kifütyülték.Ennyi erőből akkor Khedira is még itt lehetne.
én feladom.
nem lehet megérteni hogy semmi pozitív hatással nem jár ha kifütyülnek egy olyan játékost akin látszik hogy akar játszani és odateszi magát? nem fogja zidane leszedni cask mert nem tetszik a közönségnek danilo. nem fog danilo sem jobban játszani mert fütyülnek. ehelyett sokkal stresszesebb lesz és még a védekezésben is hibázhat nem csak támadásnál... sok értelme van kifütyülni tényleg...![]()
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2016. április 20., szerda 22:57
Senki nem mondta, hogy tartsuk meg.RaúlRealMadrid írta:
Neem, nem erről van szó. Hanem, hogy nem kell azért megtartani egy játékost, ha balfasz, csak azért, mert akar... Ennyi erőből akkor itt vagyok én is, játszanék a Real-ban, minden meccsen kiköpném a szívemet is, de balfasz vagyok
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. április 20., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 20., szerda 22:57
Nincs olyan szerencsèm.én feladom.
Biztos menni fog neki.Focizzon jól, aztán nem lesz ilyen gond.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. április 20., szerda 22:57
de értsétek már meg mit mond, tényleg bűnszar, tényleg meg is kell tőle majd szabadulni, de ha már a pályán van, és még ott is lesz egy ideig, akkor mi a picsáért kell fütyülni szerencsétlent? talán ha nem fütyülnék kicsit több önbizalma lenne, és nem bűnszar lenne, hanem csak szimplán szar.Neem, nem erről van szó. Hanem, hogy nem kell azért megtartani egy játékost, ha balfasz, csak azért, mert akar... Ennyi erőből akkor itt vagyok én is, játszanék a Real-ban, minden meccsen kiköpném a szívemet is, de balfasz vagyok![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 20., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. április 20., szerda 22:54
Neem, nem erről van szó. Hanem, hogy nem kell azért megtartani egy játékost, ha balfasz, csak azért, mert akar... Ennyi erőből akkor itt vagyok én is, játszanék a Real-ban, minden meccsen kiköpném a szívemet is, de balfasz vagyokBBeno írta:ja értem. ezekszerint khedira azért ment el mert sokszor kifütyülték.Ennyi erőből akkor Khedira is még itt lehetne.
én feladom.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem