Hát akkor mégis csak okolható Villanova,hiszen ő is észrevehette volna
Ahol ennyire szervezett,zárt rendszer van,ahol az U14-től már minden korosztály ezt tanulja,mozgásokat,taktikát,helyezkedést,ugyanazon játékfelfogást,ott szerintem a szakmaiság ennyire nem ütközik ki,pep sem tett nagy dolgokat a "pályán"....az ő sikere főleg az lehetett hogy behozott egy olyan családias légkört,az elvek tökéletes együttes elfogását,az egy mindenkiért mindenki messiért elvet(viccet félretéve),hogy ez által a csapat fejben problémamentes lehetett......és kitudott jól jönni az a 3as munkája,kikről már sokszor beszéltem.
Ők olyan elhelyezkedésben voltak a pályán(egymástól eltérő poszt de mennyire harmonizálva),hogy ha ki kellett volna találni sem lehetett volna jobban.
etoo elmenetele utáni űrt megtudták oldani messivel,aki elől mindenre képes(idővel majd még hátrébb fog húzódni és ő fog irányítani), ő lesz xavi és iniesta is 3in1

.
Na de komolyan,roura is nehéz feladatot kapott ezt számoljuk bele,az a baj hogy sokan azt hiszik hogy azt a sikert annyira könnyű fenntartani ami jellemezte őket éveken át. Nem lehet.....és szerintem pep sem tudta volna,jókor szállt ki ő,én már ezt mondtam is. Nem hülye gyerek ez a pep,afféle gondolkodó....aki figyel,les és mindig rajtad a szeme még ha a wc-n ülsz akkor is lehet hogy egy kamera rádzummol fentről,mögötte pep vakarja a fejét.....
Szóval,tito próbált nagyon minimálban eltérni,de ugye a stilusok a karakterek kötöttek.....okos volt,amikor látta hogy pep elbukott a chelsea ellen mert nem tudott megfelelően váltani és középen erőltette.......tito váltott kicsit a szélek felé is,váltott az átlövésekkel.....vagyis kicsit "focibbá" próbálta tenni a tili tolit ami számomra roppant unalmas volt és nem "használta" a labdarúgás sok sok szép elemét.....szélek,pontrúgások,átlövések,fizikai kényszerek és a fejjáték elől amiből a legszebb gólok szoktak születni......de sikeresek voltak,és ez PONT. Tovább nem magyarázandó.
xavi....iniesta és messi......ezek voltak akiket nem lehetett megfogni,mellettük még középkategóriák is lehihették a pályán hogy annyira fontosak

, mert voltak olyanok is.
A 3as előtt meg kell hajolni,és a foci történelmének egyik nagyon nagy fejezetét adják/adták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.