Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 20., szerda 20:12

Full szabalytalan volt Suarez... Nem baj, hajra Depor!
:goat:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 20., szerda 20:12

Az is szabályos volt. :lol: :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 20., szerda 20:00

Kerlon írta:Nagyon kéne nektek már egy pótlék a helyére szerintem.
Tehermentesítő kell egyelőre, nem pótlék - bár optimális lenne egy fordulóval lerendezni mindkettőt nyilván. De a Sociedad ellen is pl a legjobbunk volt csereként beállva, nem sokon múlt az sem, hogy pontot ment nekünk - lesgólja is volt, meg hatalmas lövése -, annyi baj van csak vele, hogy már nem bírja a heti 2 meccset. De amúgy a legjobbak között van rendre, idén nagyon megújult. Denis talán jövőre megoldja a pihentetését, én legalábbis reménykedek benne..

Arda meg nálunk nem nagyon szokott futni egyelőre, cselezni meg főleg nem, úgyhogy az ő széljátékára nem alapoznék én se Lucho helyében.. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 20., szerda 19:55

Mozoghatna befelé, Alba meg futna a szélen. Elmúlt meccsekből meg azt mondanám, hogy Iniesta kihagyása sem lenne nagy hátrány.

Nagyon kéne nektek már egy pótlék a helyére szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 20., szerda 19:44

Remy írta:Úgy látom, hogy LE továbbra sem variál. Bár a nagy számok törvénye alapján ma őt fogja igazolni a sors és lesimázzák ezt a Deport... aztán, mehet a hírekben, hogy az MSN újra bombaformában. :mrgreen:
5 meccs van hátra, már elkésett a pihentetéssel.. A padunk totál formán kívüli játékosokból áll, ezt a bajnokságot vagy behúza a gálakezdő, vagy velük bukjuk el, nagy forgatások itt már nem lesznek.
Kerlon írta:Meglepő, hogy Ardat ki sem próbálja egy sorral feljebb.
Nyomathatna most valami 442 is:
Vidal-Busquets-Rakitic-Arda
--------Messi-Suárez
Init vétek kihagyni manapság - bár lehet ma fáradtabb lesz -, Vidal meg valamiért a keretbe se került. De Douglas ott van.. :roll: Arda viszont nagyon gyenge feljebb, olyan tetűlassú, hogy rossz nézni. Ha neki kéne még megbontani a védelmet, vagy elfutni a szélen, totál meghalna a játékunk. Nem mintha most olyan nagy formában lennénk.. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 20., szerda 19:42

Meglepő, hogy Ardat ki sem próbálja egy sorral feljebb.
Nyomathatna most valami 442 is:
Vidal-Busquets-Rakitic-Arda
--------Messi-Suárez
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 20., szerda 19:34

Úgy látom, hogy LE továbbra sem variál. Bár a nagy számok törvénye alapján ma őt fogja igazolni a sors és lesimázzák ezt a Deport... aztán, mehet a hírekben, hogy az MSN újra bombaformában. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. április 20., szerda 17:57

ericco írta:Két éve is ott ment el, hogy nem tudtuk őket legyőzni a bajnokságban.
Annyi baj legyen, mert a BL-ben igen :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 20., szerda 16:46

ericco írta:Nem kellett volna otthon kiszopni a matracosoktól, akkor most már a saját kezünkben lenne a sorsunk. Két éve is ott ment el, hogy nem tudtuk őket legyőzni a bajnokságban.
Jogos teljesen.
ZIDANE

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 20., szerda 16:11

Nem kellett volna otthon kiszopni a matracosoktól, akkor most már a saját kezünkben lenne a sorsunk. Két éve is ott ment el, hogy nem tudtuk őket legyőzni a bajnokságban.
Merci Zizou!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 20., szerda 15:40

KAG írta: Pont most gondoltam bele, hogyha a Villarreal ellen nem fújja el a bíró a mérkőzést a barcának. . .
Pique kéz 16on belül és lóf@sz

Kár érte :roll:
Ilyeneken kár agyalni. Abban bízzunk inkább, hogy a következő 5 meccsen nem lesz tolva egyik csapat sem(mi se legyünk) a három közül.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 20., szerda 15:37

Neymar is nyakonverte elvileg valamelyik Valenciásat.
Pár meccses eltiltás várható nála.

Pont most gondoltam bele, hogyha a Villarreal ellen nem fújja el a bíró a mérkőzést a barcának. . .
Pique kéz 16on belül és lóf@sz

Kár érte :roll:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 20., szerda 15:13

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... TD7_XhnuJk
sportember
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 20., szerda 15:05

https://twitter.com/UItraSuristic/statu ... 4220699648
Végem :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 20., szerda 14:57

Babinho írta:Ne legyen senkinek kétsége, hogy mind a Barcánál, mind a Madridnál és a többi top klubnál is mint a versenylovakat úgy tömik. Szvsz :)
Ezzel nagyon egyet értek, de ez igaz az élsport minden egyes területére. Csak addig nem realizálódik senkiben, amíg ki nem derül, és nem csinálnak belőle hatalmas botrányokat. Az, hogy nem buknak le nem jelenti, hogy nem nyomják. Vannak ilyen legendás történetek, pl. az olasz válogatott meccsek utáni öltözői képeiről 2006-os vb idejéről stb.

Kicsit off, de ehhez kapcsolódik, hogy pl. Phelps-re hogy ki volt mindenki akadva 2008-ban, hogy mennyit doppingol, ember nem bírna ennyit versenyezni stb, szegény Cseh Lacinktól meg elveszi az aranyat, amikor Cseh is ugyanúgy tolta/tolja, max annyi különbség, hogy ők ezen a téren is előbbre tartanak.

Egyébként mindig minden sportban a nézők világcsúcsokat akarnak látni, testépítésben 200 kilós állatokat, stb., de nagy részük a doppingolást elítéli, elég nagy az ellentmondás...

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 20., szerda 14:02

Amúgy az az igazság Neymar kapcsán, hogy én sosem utáltam a gyereket, elismertem a Santos időszaka óta, viszont ezek mellett rengeteg negativum is állt mellette. (Lehet több, mint pozitivum)
Ami tetszett benne, hogy elkezdett a lehető legtöbb módon gólhoz jutni. Javult a fejjáttéka, megtanul szabadot rúgni, 1-2zni, stb. Talán még azt is idesorolhatnám, hogy volt egy időszaka, amikor nem dobott hátast minden egyes kissebb kontakttól, hanem harcolt azért, hogy a helyzet be legyen fejezve. Újabban már ezt sem látom túl nagy intenzitással.
De ami most bebszott rendesen azok a újabban megjelenő kirohanásai..
Az a helyzet vele, hogy úgy gondolja hogy ő már topoftherworld szinten van és bármit megtehet. Átlagban nem utálom a barcás játékosokat, Albat viszont pont igen.. de ez akkor is elfogadhatatlan volt. Az meg, hogy meccs után odament a valenciaiakhoz rumlizni, az hab volt a tortán.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. április 20., szerda 13:26

Ne legyen senkinek kétsége, hogy mind a Barcánál, mind a Madridnál és a többi top klubnál is mint a versenylovakat úgy tömik. Szvsz :)

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 20., szerda 13:11

Neymar már az előtt érezhetően gyengébb volt, ő inkább az adóügyei miatt esett vissza szerintem. De konkrétan minden évben volt ilyen időszaka, főleg amikor balhéztak körülötte - most sincs ez másképp. Albával is paraszt módon viselkedett, tiszta feszkó a gyerek, látszik a játékán is. Suárez ugyanazt hozza mint eddig, csak kevesebb góllal. Őt is láttuk már ilyen formában, a mezőnymunkája nem kevesebb most se, egyszerűen kevésbé éles. Messinél még azt mondom lehet is alapja, de igazából neki is volt már nem egy sétálós meccse Lucho alatt is, szóval nem lepődnék meg, ha ez csak ideiglenes lenne nála is, szertől függetlenül. Persze lehet, hogy nem igazak ezek, de nekem az eddigi évek alapján ezek inkább hihetőek, mint a doppingos hír. Főleg, hogy még nem is volt igazi hullámvölgy a szezonban eddig, várható volt ez is már sajnos, hogy jön egy ilyen sorozat is, csak a lehető legrosszabbkor jött meg - Lucho hibája ez javarészt szerintem sajna.
Berti írta:vitte a hátán a csapatot, mikor annak szüksége volt rá. Neymar rúgott sordöntő gólt, ami a csapatot továbbjuttatta kritikus pontból.
Tudom, hogy ironikus volt ez, de ősszel Messi hiányában a gyengélkedő csapatot a hátára tudta venni, és aztán kezdtünk el gálázni is jó darabig. Tavaly tavasszal meg az egyenes kieséses párharcokból rendesen kivette a részét, és rúgott fontos gólokat, szóval ezek konkrétan még igazak is voltak rá. Írom ezt annak ellenére, hogy nagyon nem tetszett ez az Albás dolog se most, kicsit tartok attól, hogy ő se fog a feje miatt a tehetségéhez méltó karriert befutni végül.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 20., szerda 12:24

Kerlon írta:
Azért ez kemény lenne.
Elég gyanus...de nemtom mennyi valóság alapja lehet...azert mégiscsak végog tolt veluk LE minden szaros meccset...lehet mindketto kozben játszik? :hmmm:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 20., szerda 10:40

Kerlon írta:
Azért ez kemény lenne.
Sztem is, de most már nagyon kíváncsi vagyok. :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: