Pár meccses eltiltás várható nála.
Pont most gondoltam bele, hogyha a Villarreal ellen nem fújja el a bíró a mérkőzést a barcának. . .
Pique kéz 16on belül és lóf@sz
Kár érte

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 20., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 20., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 20., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 20., szerda 14:57
Ezzel nagyon egyet értek, de ez igaz az élsport minden egyes területére. Csak addig nem realizálódik senkiben, amíg ki nem derül, és nem csinálnak belőle hatalmas botrányokat. Az, hogy nem buknak le nem jelenti, hogy nem nyomják. Vannak ilyen legendás történetek, pl. az olasz válogatott meccsek utáni öltözői képeiről 2006-os vb idejéről stb.Babinho írta:Ne legyen senkinek kétsége, hogy mind a Barcánál, mind a Madridnál és a többi top klubnál is mint a versenylovakat úgy tömik. Szvsz
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 20., szerda 14:02
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. április 20., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 20., szerda 13:11
Tudom, hogy ironikus volt ez, de ősszel Messi hiányában a gyengélkedő csapatot a hátára tudta venni, és aztán kezdtünk el gálázni is jó darabig. Tavaly tavasszal meg az egyenes kieséses párharcokból rendesen kivette a részét, és rúgott fontos gólokat, szóval ezek konkrétan még igazak is voltak rá. Írom ezt annak ellenére, hogy nagyon nem tetszett ez az Albás dolog se most, kicsit tartok attól, hogy ő se fog a feje miatt a tehetségéhez méltó karriert befutni végül.Berti írta:vitte a hátán a csapatot, mikor annak szüksége volt rá. Neymar rúgott sordöntő gólt, ami a csapatot továbbjuttatta kritikus pontból.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 20., szerda 12:24
Elég gyanus...de nemtom mennyi valóság alapja lehet...azert mégiscsak végog tolt veluk LE minden szaros meccset...lehet mindketto kozben játszik?Kerlon írta:Azért ez kemény lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 20., szerda 10:40
Sztem is, de most már nagyon kíváncsi vagyok.Kerlon írta:Azért ez kemény lenne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 20., szerda 10:30
Azért ez kemény lenne.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. április 20., szerda 9:41
RMCF! Nagyon adom,amit írsz, de a fent idézett rész szerintem eléggé irracionális és a Te írásodból nekem pozitívumként, vagy akár követendő példaként cseng ki. Pedig egyáltalán nem életszerű, pláne ha kiveszed a cirka 16 éves átlagéletkorú szurkolói közösségeket és bent hagyod a komoly szurkolókat.Egy kommentelő a minap másutt azt írta.....eddig barca drukker voltam,de ettől a ****pikétől elment a kedvem a klubtól,és atletis lettem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 20., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 20., szerda 1:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 19., kedd 23:26
dannen írta:mondjuk ilyen durván sose csinálta cé, ő "csak" mutogat hogy hova kellett volna passzolni. itt meg konkrét szóváltás meg konfliktus van még utána is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 19., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 19., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 19., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 19., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 19., kedd 22:41
dannen írta:ez volt?
alba másnak passzolt neymar helyett, erre a brazil kicsit elküldte melegebb éghajlatra. mi meg néhány cé csapkodás miatt mérgelődünk![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 19., kedd 22:34
albácska amugy is megérdemli a törődést, ritka kis patkány, ráadásul fullátlag.dannen írta:ez volt?
alba másnak passzolt neymar helyett, erre a brazil kicsit elküldte melegebb éghajlatra. mi meg néhány cé csapkodás miatt mérgelődünk![]()
Jelenlévő fórumozók: 169 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem