Ès hogy már az megèrte hogy sirt (???) Ronaldo az oltozobe.Meg hogy ugy se nyerunk semmit,de ok majd tripláznak...aztán jott a pofon az atletitol

Ès mèg akkor sem állt ám le

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 19., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 19., kedd 17:21
morientes írta:Na de ott volt a nègyes a bernabeuba,az nem 3,5 pontot èr felètek?hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lenne![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 19., kedd 17:16
Na de ott volt a nègyes a bernabeuba,az nem 3,5 pontot èr felètek?hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lenne![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 19., kedd 14:28
meg a Real...meg az Atletico...meg a Sociedad... meg a Valencia...Realista24 írta:Hát azt, hogy a Barcát csak a Barca verheti meg. sdfasdfsadfszóval,igen. egy újabb szimpatikus és kicsit sem beképzelt nyilatkozat. de ez átvitt értelemben mit jelent egyébként? :Đ![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 14:00
Hát azt, hogy a Barcát csak a Barca verheti meg. sdfasdfsadfszóval,igen. egy újabb szimpatikus és kicsit sem beképzelt nyilatkozat. de ez átvitt értelemben mit jelent egyébként? :Đ
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 19., kedd 13:56
Kegyetlen az élet...csababarca írta: hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lenne![]()
Akkor legalább a bajnokságban kényelmesebben állnánk
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 19., kedd 13:52
hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lennemorientes írta:Nem elèg az?Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 19., kedd 13:47
Remélem unatkozni fogsz még egy darabig.csababarca írta: Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 19., kedd 13:43
linkelni akartam, de nem volt pofám.Realista24 írta:Luis Enrique: "Boring if team with best players always won. We do have best players."
asdéfkljsadfasf
áá, ne már. a jóból is megárt a sok.Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 19., kedd 13:42
Nem elèg az?Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 19., kedd 13:40
Realista24 írta:Luis Enrique: "Boring if team with best players always won. We do have best players."
asdéfkljsadfasf
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 13:38
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 19., kedd 10:12
ezen én is gondolkodtam már.MesQueUnClub írta:Nálatok hányan érdekeltek nyáron az Olimpiára? Mert lesz mellette EB+Copa is, úgyhogy őszre megint zseniálisan pihent lesz mind a 2 brigád.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 19., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 10:06
Jaa, bocsi, félreértettelek akkorMesQueUnClub írta:Éppen arra céloztam, hogy ez is egy hatalmas előny volt, hogy nem volt tavaszra kifullasztva a társaság. Igen amúgy ezek az őszi nagy formák nagyon vissza tudnak tavaszra zuhanni.Realista24 írta: A foci meg tavasszal kezdődik, szóval teljesen mindegy ez a része szerintem. Pont annyira, amennyire lényegtelen a mi 22 meccses őszi győzelmi szériánk 1 évvel korábbról.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 19., kedd 10:05
Éppen arra céloztam, hogy ez is egy hatalmas előny volt, hogy nem volt tavaszra kifullasztva a társaság. Igen amúgy ezek az őszi nagy formák nagyon vissza tudnak tavaszra zuhanni.Realista24 írta: A foci meg tavasszal kezdődik, szóval teljesen mindegy ez a része szerintem. Pont annyira, amennyire lényegtelen a mi 22 meccses őszi győzelmi szériánk 1 évvel korábbról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 10:03
A foci meg tavasszal kezdődik, szóval teljesen mindegy ez a része szerintem. Pont annyira, amennyire lényegtelen a mi 22 meccses őszi győzelmi szériánk 1 évvel korábbról.MesQueUnClub írta:Az se elhanyagolható, hogy január középig nem volt 2x fent ugyan az a 11 játékos.rashidm írta: Tavaly kikúrt nagy mákotok volt a sérülésekkel, meg a formaidőzítéssel. Most meg csak rossz volt a formaidőzítés.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 19., kedd 10:01
Nem baj,mi tobbiek azèrt èrtjukRealista24 írta:kuszkusz, nem érted, amit írok, de nem baj.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 19., kedd 10:00
Az se elhanyagolható, hogy január középig nem volt 2x fent ugyan az a 11 játékos.rashidm írta: Tavaly kikúrt nagy mákotok volt a sérülésekkel, meg a formaidőzítéssel. Most meg csak rossz volt a formaidőzítés.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 19., kedd 9:58
Tavaly kikúrt nagy mákotok volt a sérülésekkel, meg a formaidőzítéssel. Most meg csak rossz volt a formaidőzítés.kuszkusz írta:tavaly mégsem került ilyen helyzetbe csapat és nem lett rosszabb azóta. ennyit tesz a rövid pad, a rotálás hiánya és a rossz formaidőzítés.. kíváncsi lennék, szerinted akkor miért jutott idáig a csapat? persze csak, ha érdemben hozzászólnál és nem csak az oltogatás a célod.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem