Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 17., vasárnap 23:37

A Bayern kerete olyan mély, hogy két meccsen is tud friss csapattal játszani. Egyszerűen előre és a kpra is minden posztra van 2 jó játékosa. Ha beszorítják és be fogják az Atmát, akkor pont jo játékosaik vannak ellenük, 1 az 1elleni párharcokat nyerni fogják, Müller meg akkora makkos, hogy róla tuti bepattan egy. Én bízom abban, hogy a Bayern ellen mindent ki kell adniuk, és am is. A Bilbao otthonában pontot fognak bukni. Most hét közben átvesszük a vezetést :salute:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 17., vasárnap 23:32

2004
.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 17., vasárnap 23:31

Tényleg nem számolnak sokan az Atmával. Hiba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. április 17., vasárnap 23:28

Nem tudom, de Benitez biztos nyomna valami pinyős dumát, hogy azu alapokat ő fektette le.
Akkor gondolom jövőre a Newcastle lesz a bajnok, megérdemelnék mondjuk, ne kelljen már száz évet várni csóriknak.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 17., vasárnap 23:25

Nemk tudom, de Benitez biztos nyomna valami pinyős dumát, hogy azu alapokat ő fektette le. :lol:
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 17., vasárnap 23:24

12 pontos hátrányból bajnokságot nyerni vajon milyen érzés lehet?
És a Barcának milyen érzés lesz, ha elbukják a ligát is?

Érdekes...
:goat:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 23:21

MesQueUnClub írta:
torjack írta: Nem hülyeség, bár két fronton végigtolni nekik azért nehezebb. Szvsz vagy ez, vagy az, a bajnokság szerintem sanszosabb nekik. BL-ben azért a City nekik is jobb lett volna, mint a Bayern/Real duó.
Ezt nem értem, mitől lenne nekik nehezebb? 2014-ben is bírták és azóta sztem csak erősödtek.

Mert még van hátra kemény bő egy hónap. Sorsolás igy vagy úgy, további meccsek lesznek a lábban, mely terhelések csak ki kell, hogy jöjjenek. Legalábbis remélem, hogy 2014 egy egyszeri, megismételhetetlen év volt :mrgreen:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 17., vasárnap 23:15

torjack írta: Nem hülyeség, bár két fronton végigtolni nekik azért nehezebb. Szvsz vagy ez, vagy az, a bajnokság szerintem sanszosabb nekik. BL-ben azért a City nekik is jobb lett volna, mint a Bayern/Real duó.
Ezt nem értem, mitől lenne nekik nehezebb? 2014-ben is bírták és azóta sztem csak erősödtek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2016. április 17., vasárnap 23:14

Lesz itt még 3 meccs közvetítése egyszerre az utolsó fordulóban. :D

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 23:07

hehe írta:sokan nem veszitek komolyan, de sztem a legnagyobb esély a bajnokságra és a béellre is az atmának van...
Nem hülyeség, bár két fronton végigtolni nekik azért nehezebb. Szvsz vagy ez, vagy az, a bajnokság szerintem sanszosabb nekik. BL-ben azért a City nekik is jobb lett volna, mint a Bayern/Real duó.

Egyébként meg kár már kombózni, a maradék meccseken ki kell rakni az asztalra ami még benn van, aztán lesz, ami lesz.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 17., vasárnap 23:03

Ramioli írta:Ezzel meg én értek egyet
én meg nem.
Ónó írta:Emlékeztek még, amikor mi veszítettünk 5meccset egymás után a bajnokság végén? Ez teljesen ugyan olyan helyzet.
Már hogy lenne ugyanaz a helyzet? 2-6-ig erőn felül nyertünk minden meccset, kicsit megközelítettünk a Barcát, aztán jött a lebőgés. Bajnokság akkor már elment, Heinzéék ki is engedtek teljesen. Itt szó sincs ilyenről. A Barcának még mindig saját kezében van a sorsa, és ha megnyeri a meccseket, bajnok. Ellenben szerintem fognak még bukni, viszont az Atletico nem biztos. Őket tartom most legnagyobb esélyesnek a bajnokságra.
Ónó írta:Itt már mindeki vérszemet fog kapni, az atma meg a bayern elleni meccsek között ezer százalékra pontot fog bukni!
A Bayern meccsek között hazai pályán játszik a Rayoval. Cseresorral is hozni fogják azt a meccset. Szerintem, ha valamikor benne van a matracban a hiba lehetőség az csak most szerdán lehet idegenben a Bilbao ellen. Viszont sajnos a Bilbao is érdekelt volt hétközben, semmit nem pihentek, szóval nem lennék meglepve, ha viszonylag sima Atletico győzelem lenne (főleg, hogy ők is legalább annyira fel vannak a Barca szenvedésén spanolódva, mint mi).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 17., vasárnap 22:59

Semmi sem garantálja, hogy mi is megnyerjük az összes hátralévő mérkőzést. Most talán az lenne a legjobb, ha a fejek bezárnak és partido to partido. Mindig csak a következő meccsre figyeljünk.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2016. április 17., vasárnap 22:55

Ónó írta:Emlékeztek még, amikor mi veszítettünk 5meccset egymás után a bajnokság végén? Ez teljesen ugyan olyan helyzet. Itt már mindeki vérszemet fog kapni, az atma meg a bayern elleni meccsek között ezer százalékra pontot fog bukni!
Jelenleg a mi bajnoki címünkre adnám a.legnagyobb esélyt, madrid szív, 13 pont hátrányban soha nem hittem volna, de Capello szelleme visszaköszönt! Minden meccs egy döntő!
Ha bajnokok leszünk, az csak egy dolog miatt lehet. HagytamagátaBarcakönnyűsorsolásIlluminatiufók... :D
Ma is boldogan alszom el, és mint cartman, megyek be a fagyasztóba a következő meccsig :lol:
(Köszönjük meg a lehetőséget, kijárt már ez nekünk. Innen meg ha behúzzák akkor főbe lövöm magam, már elhitették, hogy nyerhetünk)
Ezzel meg én értek egyet:-) lesz baja az Atleticonak a Bayern ellen ez tuti, (nem mondom lehet nekünk is a cityvel bár nem hiszem hogy akkora)popsikán veszik majd a levegőt :lol:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 17., vasárnap 22:53

hehe írta:sokan nem veszitek komolyan, de sztem a legnagyobb esély a bajnokságra és a béellre is az atmának van...
A bajnoksagban igen, de a BL-ben en is minket mondanam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 17., vasárnap 22:52

Emlékeztek még, amikor mi veszítettünk 5meccset egymás után a bajnokság végén? Ez teljesen ugyan olyan helyzet. Itt már mindeki vérszemet fog kapni, az atma meg a bayern elleni meccsek között ezer százalékra pontot fog bukni!
Jelenleg a mi bajnoki címünkre adnám a.legnagyobb esélyt, madrid szív, 13 pont hátrányban soha nem hittem volna, de Capello szelleme visszaköszönt! Minden meccs egy döntő!
Ha bajnokok leszünk, az csak egy dolog miatt lehet. HagytamagátaBarcakönnyűsorsolásIlluminatiufók... :D
Ma is boldogan alszom el, és mint cartman, megyek be a fagyasztóba a következő meccsig :lol:
(Köszönjük meg a lehetőséget, kijárt már ez nekünk. Innen meg ha behúzzák akkor főbe lövöm magam, már elhitették, hogy nyerhetünk)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 17., vasárnap 22:44

Egyetértek.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 22:43

hehe írta:sokan nem veszitek komolyan, de sztem a legnagyobb esély a bajnokságra és a béellre is az atmánk van...
Én a BL gyozromukre fogadnék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 17., vasárnap 22:42

sokan nem veszitek komolyan, de sztem a legnagyobb esély a bajnokságra és a béellre is az atmának van...
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 22:42

Sierra írta:Na srácok ez az igazi tavaszi hajrá!!!
Ugyanabba a hibába esett, mint Ancelotti nálunk. A kezdő kidoglott, a pad meg formán kívül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 17., vasárnap 22:39

Na srácok ez az igazi tavaszi hajrá!!!

Vissza: