Ramioli írta:Ezzel meg én értek egyet
én meg nem.
Ónó írta:Emlékeztek még, amikor mi veszítettünk 5meccset egymás után a bajnokság végén? Ez teljesen ugyan olyan helyzet.
Már hogy lenne ugyanaz a helyzet? 2-6-ig erőn felül nyertünk minden meccset, kicsit megközelítettünk a Barcát, aztán jött a lebőgés. Bajnokság akkor már elment, Heinzéék ki is engedtek teljesen. Itt szó sincs ilyenről. A Barcának még mindig saját kezében van a sorsa, és ha megnyeri a meccseket, bajnok. Ellenben szerintem fognak még bukni, viszont az Atletico nem biztos. Őket tartom most legnagyobb esélyesnek a bajnokságra.
Ónó írta:Itt már mindeki vérszemet fog kapni, az atma meg a bayern elleni meccsek között ezer százalékra pontot fog bukni!
A Bayern meccsek között hazai pályán játszik a Rayoval. Cseresorral is hozni fogják azt a meccset. Szerintem, ha valamikor benne van a matracban a hiba lehetőség az csak most szerdán lehet idegenben a Bilbao ellen. Viszont sajnos a Bilbao is érdekelt volt hétközben, semmit nem pihentek, szóval nem lennék meglepve, ha viszonylag sima Atletico győzelem lenne (főleg, hogy ők is legalább annyira fel vannak a Barca szenvedésén spanolódva, mint mi).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.