https://www.youtube.com/watch?v=zDucvQYlWj4 Nem ilyesmi?kelemen.istvan írta:Ez mi ez?

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 22., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 22., péntek 7:22
Ez mi ez?
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 21., csütörtök 22:52
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 21., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. április 20., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 20., szerda 22:54
De fog ő hiányozni a labdarúgásból ha visszavonul.Veidt írta:86th minute: Totti comes on as Roma losing 2-1.
89th minute: 2 touches, 2 goals. Roma win 3-2.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 20., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 18., hétfő 2:12
Sajnalom nagyon, de igy talan Jorginho kezdo lehet majd Verratti mellett. Megerdemelne o is, pazar szezont fut. Mondjuk Verrattival nem tudom mi lesz, az a lagyekserules igen lassan gyogyul..numberone1 írta:Szegeny Marchisio szalagszakadast szenvedett, lemarad az EB-rol. Talan Veratti mellett, aki meg o az aki szintet kepvisel olaszbol.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 21:47
Nyilván, de arra számítanak az illetékesek, hogy az EB alatt megpróbálják a meccsek közelében. Rizikófaktor. De elhinteni egy támadást az EB-n, aztán máshol megcsinálni...na itt a baj. Hát...reméljük a legjobbakat.numberone1 írta:De nem is kell a stadionban robbantaniuk, barhol a kozeleben...na az eleg, h bearnyekolja az egesz tornamentet.torjack írta:
Az esély nyilván meg van rá...de tudják, hogy erre számítanak az illetékesek. Valahol máshol viszont...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 17., vasárnap 21:42
De nem is kell a stadionban robbantaniuk, barhol a kozeleben...na az eleg, h bearnyekolja az egesz tornamentet.torjack írta:
Az esély nyilván meg van rá...de tudják, hogy erre számítanak az illetékesek. Valahol máshol viszont...
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 21:38
Az esély nyilván meg van rá...de tudják, hogy erre számítanak az illetékesek. Valahol máshol viszont...numberone1 írta:Remelem nem, de ilyet teljesen nem lehet kiszurni...sajnos, en is tartok tole.ziro4vr írta:Ezzel a bővítéssel szerintem abban az aspektusban, amiben eddig jobb volt, már nem lesz. De legalább mi is kint vagyunk, az dob rajta. Viszont én tartok tőle, hogy lesz "balhé".
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 17., vasárnap 21:35
Remelem nem, de ilyet teljesen nem lehet kiszurni...sajnos, en is tartok tole.ziro4vr írta:Ezzel a bővítéssel szerintem abban az aspektusban, amiben eddig jobb volt, már nem lesz. De legalább mi is kint vagyunk, az dob rajta. Viszont én tartok tőle, hogy lesz "balhé".
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 21:24
Szerintem nem lesz. Rá fognak gyúrni a hatóságok. A gyáva férgek majd máskor keménykednekziro4vr írta:Ezzel a bővítéssel szerintem abban az aspektusban, amiben eddig jobb volt, már nem lesz. De legalább mi is kint vagyunk, az dob rajta. Viszont én tartok tőle, hogy lesz "balhé".
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 17., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 17., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 17., vasárnap 20:54
Most jön az az időszak, mikor csomó jó játékos lesérül és majd olvashatjuk, ki marad le. Sajnos.numberone1 írta:Szegeny Marchisio szalagszakadast szenvedett, lemarad az EB-rol. Talan Veratti mellett, aki meg o az aki szintet kepvisel olaszbol.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 17., vasárnap 20:54
Insigne sem rossz sztm.numberone1 írta:Szegeny Marchisio szalagszakadast szenvedett, lemarad az EB-rol. Talan Veratti mellett, aki meg o az aki szintet kepvisel olaszbol.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 17., vasárnap 18:58
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 17., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 17., vasárnap 18:12
Otosrol ajto-ablak,de Dzekonak sikerult kirugni a,stadionbol.Ez Ő.Veidt írta:Totti 245. Serie A beli gólját lőtte ma. Azért durva hogy 40 évesen ötször jobb mint Dzeko..
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem