Remélem Zidane nézi a meccset és jegyzetel.
de eddig öröm nézni ezt a meccset.

Piquének simán kijárt volna a piros lap.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. április 17., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 17., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 17., vasárnap 20:27
Mutogatják magukat, mint akiknek fizetnekdzsi91 írta:Nagyon szépen köszönöm ,hogy amolyan bemutatómajomként reprezentálod a múltkori írásomat
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 17., vasárnap 20:22
De már itt vagy, mert olvasod a hozzászólásokat. Függetlenül attól, hogy baromság-e vagy sem.Senki nem jönne ide, ha nem baromságokat írna egy-két ember meg nem tudná elismerni hogy főleg az elmúlt években mindenki felett vagyunk fociban.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 17., vasárnap 20:18
Nagyon szépen köszönöm ,hogy amolyan bemutatómajomként reprezentálod a múltkori írásomathettyback írta: Annyiban igazatok van, hogy nem kéne veletek foglalkozni mert évek óta az Atletico az ellenfelünk a bajnokságban is és a BL-ben is ők tudnak minket kiejteni. Hozzátok focisulit tartani járunk a Bernabeúba. Úgyhogy jah, mi vagyunk a hülyék hogy veletek foglalkozunk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 17., vasárnap 18:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 17:41
Azt hittem kefírezni léptél le...na mindegy.Fosi bácsi5 írta:Visszatértem fasszopók!!! Még mindig nem nyert egy szaros kupát a retkes klubotok, mióta leléptem sörözni a srácokkal. Mondjuk nem meglepő, mindig is szarok voltatok. Jobb ha hozzászoktok, mert az elkövetkező 10-20 évben nem fogtok nyerni egy bajnoki címet sem, csak a szopás vár rátok, de az jó sok. Készüljetek fel rá.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2016. április 17., vasárnap 17:21
Csak egy rövid válasz:Fosi bácsi5 írta:Visszatértem fasszopók!!! Még mindig nem nyert egy szaros kupát a retkes klubotok, mióta leléptem sörözni a srácokkal. Mondjuk nem meglepő, mindig is szarok voltatok. Jobb ha hozzászoktok, mert az elkövetkező 10-20 évben nem fogtok nyerni egy bajnoki címet sem, csak a szopás vár rátok, de az jó sok. Készüljetek fel rá.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 17., vasárnap 17:14
Vissza de minek.Remy írta:Na, Ziro haverja is visszatert. Akkor valamit jol csinal a csapat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 17., vasárnap 17:11
Plusz egy. Ki lesz mind rakva szó nelkul aztán ennyi.Csabi írta:hagyjátok már, bebaszott a két deci sörtől, amit a nagytestvére kicsempészett a presszóból neki.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. április 17., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 17., vasárnap 17:03
Egyetértek. Az ilyet hagyni kell a picsába, nem éri meg azt az időt, amit azzal csesztek el, hogy neki válaszolgattok. Majd megunja egyszer, hogy magába beszélget.Srácok ez arra matyizik, hogy reagáltok rá. Ha senki nem szól hozzá elmegy a kedve a regelgetéstől egy idő után.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 17., vasárnap 16:57
Le style, c'est l'homme (bár ezt te úgy sem érted)Fosi bácsi5 írta:Visszatértem fasszopók!!! Még mindig nem nyert egy szaros kupát a retkes klubotok, mióta leléptem sörözni a srácokkal. Mondjuk nem meglepő, mindig is szarok voltatok. Jobb ha hozzászoktok, mert az elkövetkező 10-20 évben nem fogtok nyerni egy bajnoki címet sem, csak a szopás vár rátok, de az jó sok. Készüljetek fel rá.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 17., vasárnap 16:38
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. április 17., vasárnap 16:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 17., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 17., vasárnap 16:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 17., vasárnap 16:33
Mèg egy kocsog,hát mi van itt?Fosi bácsi5 írta:Visszatértem fasszopók!!! Még mindig nem nyert egy szaros kupát a retkes klubotok, mióta leléptem sörözni a srácokkal. Mondjuk nem meglepő, mindig is szarok voltatok. Jobb ha hozzászoktok, mert az elkövetkező 10-20 évben nem fogtok nyerni egy bajnoki címet sem, csak a szopás vár rátok, de az jó sok. Készüljetek fel rá.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem