Néztem, lesznek benne érdekességek.messideco írta:Nézz trailert tesó

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 19., kedd 17:26
Néztem, lesznek benne érdekességek.messideco írta:Nézz trailert tesó
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. április 19., kedd 1:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 19., kedd 0:54
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 18., hétfő 19:42
Hallod ... abban a pillanatban le se esett .reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát most nem azért, de elég kemény csajszit játszik, még Proctoréktól sem ijedt be, majd biztos sikítva menekül, amikor vmi csöves betámadjaP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sheriff helyettes , Proctor beépített embere a rendőrségnél .
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 18., hétfő 19:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Benne van, de szerintem ebben a jelenetben a gyilkoson volt a hangsúly, és nem a nőn. Ezért gondolom, hogy a 2 másik áldozat egyike, de majd kiderül.Realista24 írta: Sztem egy következő.
Banshee meg mindig
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. április 18., hétfő 19:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát most nem azért, de elég kemény csajszit játszik, még Proctoréktól sem ijedt be, majd biztos sikítva menekül, amikor vmi csöves betámadjaP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sheriff helyettes , Proctor beépített embere a rendőrségnél .
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 18., hétfő 19:25
Sztem egy következő.Hungarokatalán írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Biztos, hogy nem ő volt. A másik két áldozat egyike lesz szerintem, akit megölt a sorozatgyilkos.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sheriff helyettes , Proctor beépített embere a rendőrségnél .
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 18., hétfő 19:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Biztos, hogy nem ő volt. A másik két áldozat egyike lesz szerintem, akit megölt a sorozatgyilkos.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sheriff helyettes , Proctor beépített embere a rendőrségnél .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 18., hétfő 19:21
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. április 18., hétfő 19:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ööööö...ki az a Nina? Am sztem ismeretlen.P. Krisz írta:Banshee
Valami nem tiszta teljesen , Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a csaj a rész végén akit megtámadtak Nina volt vagy valami random csaj , kibontott hajjal nem ismerős .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 18., hétfő 18:38
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. április 18., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. április 18., hétfő 15:07
Már alig várom, hogy haza húzzak! Éreztem, hogy ütős rész lesz!Realista24 írta:BAAANSSSSSHEEEEEEE
Csak annyit írok Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!JOOOOOOOOOOOB![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 18., hétfő 14:57
Realista24 írta:BAAANSSSSSHEEEEEEE
Csak annyit írok Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!JOOOOOOOOOOOB![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 18., hétfő 10:39
Vegyes érzések vannak bennem, de ettől függetlenül nagyon tudom ajánlani. Annyi, hogy szerintem kell hozzá egy bizonyos lelkiállapot/hangulat, hogy az ember rászánja magát, mert elég elvont és nehéz tud lenni, ezért is volt nekem ennyi szünet a harmadik és a negyedik évad között (sorozatozni sem volt igazán időm ez idő alatt, és inkább húszperces szitkomokat néztem a "nehezebb" sorozatok helyett). Utólag nem bánom, hogy volt egy kis kényszerszünet, mert így másfél évvel kevesebbet sírok majd, hogy vége lettmessideco írta:Milyen volt a Sírhant művek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 18., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. április 18., hétfő 1:36
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 17., vasárnap 20:30
Ja ... beindult mint a Gotham .Remy írta:5x8
Na, asszem itt elkezdődött az évad.
+1 .Valahogy így, na de remélem az új évadnál nem kell ennyit várni, hogy belecsapjanak a lecsóba.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 17., vasárnap 20:30
Off: tudom, hogy ha lejjebb görgetek ott van, hogy most a GoT-ról van szó, de azért írjátok már oda pls minden spoiler elé hogy melyik sorozatról (vagy filmről, a másik topikban) is van szó, mert aki nem követi 0-24 a topikokat annak nehéz számon tartani, hogy ki mit néz vagy kik miről beszélgetnek éppen, és így nehéz szelektálni a jelöletlen spoilerek között. Múltkor talán pont BvS témában volt egybefüggő spoileráradat oldalakon keresztül, az ember fia meg azt se tudja, hogy most mi van. Köszi5x8
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. április 17., vasárnap 20:23
Valahogy így, na de remélem az új évadnál nem kell ennyit várni, hogy belecsapjanak a lecsóba.Remy írta:5x8
Na, asszem itt elkezdődött az évad.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem