-->Sierra írta:Na ne... azért nehogy már el akard adni. Őt tényleg meg kell becsülni, nagyon.
Press írta:CR-t nem adnám el, de (...)
Nem, nyilván nem megye2, csak baromira fáj, hogy minden évben elb*szuk. A bayern miért tud már megint ott lenni a döntőben? 2013, 2012, 2010 ... ? Mourinho előtt 6 (?) éven át kiestünk a legcsicskább Lyon ellen is, Mourinhoval annyi változott, hogy zsinórban háromszor elődöntőztünk. DE elég gáznak érzem, hogy ilyen kerettel évek óta nem jutunk egyről a kettőre, és jön egy "Dortmund" és megaláz minket..Sierra írta:Azért ez túlzás... néhányan úgy beszéltek, mintha egy megye 2-es csapat lenne a Madrid... most azért, mert volt egy gyengébb szezon, tavaly azért szépen behúztuk a bajnokságot. A BL is összejöhet a közeljövőben, nem kell temetni a dolgokat. Bőven nyerhet még kupákat, csak kéne egy normális edző, meg pár játékos csere.
CR-t pedig ahogy írtam nem adnám el, de komolyan már sajnálom.. Idejött egy full jó unitedből, mert ez volt az álma, hogy itt nyerjen kupákat, ehhez képest alig ért el valamit a csapattal. Nem nézem le a királykupát, de na.. az azért nem egy spanyol Liga vagy ez a rohadt BL. Egyedül ő az, aki viszi a hátán a csapatot. Lehet jönni itt Casillassal (megjegyzem, ő a kedvencem) vagy Ramossal, Varane-nal, meg mittudomén... Nem ők lövik a gólokat, nem ők hajtanak, sprintelnek a lehetetlen labdák után, hogy legyen végre valami. Ezért sajnálom, kihajtja a lelkét és semmit nem ért el itt nálunk, ha azt nézzük, hogy pl senkiházi Busquetsnek 2 BL, 2 szuperkupa, 2 világkupa az elmúlt 5 évben. Ezért.
Igazából nem tudom hol van a hiba a csapatban, nem tudom mi kéne, hogy történjen, hogy olyan felfogással álljunk a dolgokhoz, mint a Bayern játékosok vagy a dortmund, vagy az elmúlt 4 év barcája. Ha ez meglenne simán nyerhetnénk mindent, de hát könyörgöm, ha az EDZŐ így megosztja a csapatot mit vár bárki is? Ahhh...