Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
:DDDDDDDDD
sokkal szórakoztatóbb vagy, mint a csúcs barca
sokkal szórakoztatóbb vagy, mint a csúcs barca
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2016. április 17., vasárnap 16:32-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: FCB
Visszatértem fasszopók!!! Még mindig nem nyert egy szaros kupát a retkes klubotok, mióta leléptem sörözni a srácokkal. Mondjuk nem meglepő, mindig is szarok voltatok. Jobb ha hozzászoktok, mert az elkövetkező 10-20 évben nem fogtok nyerni egy bajnoki címet sem, csak a szopás vár rátok, de az jó sok. Készüljetek fel rá.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szóra sem érdemes az emberünk, hetty legalább figyelemfelkeltő volt. És stílusos.

Nem illik.
- András93
Ezt találtam még tegnap nso-n.Remy írta:Linkeld, támasszad alá, hogy segítenek minket. Komolyan érdekel.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segítit a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....
Ebből egyértelműen látszik, hogy bunda. Nem is kérdés.

Fel sem merül, hogy Zanetti esetleg bénán kevert. Vagy, hogy a húzó előtt mindig van valaki, aki egyébként a golyókat is veszi ki a tálakból és teszi bele a sorsolótálba, hogy ő már előtte egyszer megkeverte a golyókat. De az a rész ügyesen ki lett vágva.
De az sem tűnik fel ezeknek az összeesküvés elméletezőknek, hogy az elődöntőben jobb százalékkal találják el a végsőt, mint egy körrel előbb. Biztos azért, mert ők már tudják előre mit akar az Uefa, a számoknak ehhez semmi köze.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minek reagaltok ra?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ahogy nèztem a sittet,tobbet biztos nem jon.De akkor meg nem kell idejönni ha ennyire színvonaltalan fórum vagyunk.
Mindenkinek jár a 15 perc hirnèv,de már tul dumáltuk,sztm lapozzunk

Inkább tippek estère,mire megy a valencia?
Szerintem 0-3

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De akkor meg nem kell idejönni ha ennyire színvonaltalan fórum vagyunk. Nem kell idejönnöd megmondanod a magadét, tudom én, hogy csak a tudatlanságból akarsz minket felhozni a dicső tudás birodalmába de mi jól vagyunk ott, ahol. Élj békében, hogy te tudod az igazságot, a csapatod több mint egy klub, te meg több vagy mint egy ember. Ide meg nem kell jönni mert semmi dolgod itt. Ennyire egyszerű. Faszért kell mindenkinek állandóan idejönni és jártatni a pofáját meg hergelni. Ott van a csapatod honlapja, fóruma beszélgessetek egymással, végezetül is egy csapatnak szurkoltok, csak megtaláljátok a közös hangot. Itt arra viszont ne számíts.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segíti a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Módszeresen segíti a Realt.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segíti a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....

A szerencsés sorsolás meg régen is megvolt, pl. a Unitednek vagy a Chelseanek, de a Barcának is megvoltak a kedvező sorsolásaik. Arról meg a Real tehet, hogy az olasz és német második már csak ennyire képes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Gecc. Ilyen emberek vannak?Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segíti a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....

Komolyan senkit nem érdekelnek a hülye agyadban kitalált faszságaid.
Csicskája.
Ugyanezt mondta nekem tegnap az egyik barcás csapattársam. Nehezebb megnyerni a bajnokságot.Ónó írta:És a legjobb amit mondtatok mostanában: bajnokság>BL.

Undormány az összes.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Linkeld, támasszad alá, hogy segítenek minket. Komolyan érdekel.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segítit a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
BarçaNorbi írta:Szerintem sem ő az. Teljesen egyértelmű, hogy csak azért regelt be ide ez a valaki, hogy szítsa a tüzet, lehessen rajta csámcsogni.torjack írta:
De, Ő az. 100%
Sőt, tippre a frissen regelt V.E.B. is Ő lesz.
Ami biztos, az az, hogy aki odaát visca el barca néven fórumozik már egy jó ideje, itt francois néven tolja. Persze lehet, hogy aki most regelt, az ugyanazt a nevet használja itt, mint veb/francois odaát...lényegtelen amúgy.
Amúgy azt mondanám, hogy Real-Bayern döntő lesz, érik már évek óta...de ezek a nagy párosítások sose jönnek be. El clásico döntőt is mióta várunk, aztán megint nem lesz. :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Igen, pontosan erre gondoltam...Becksy23 írta:
Biztos egy madridista az inkognitoban, hogy így hergeljen a Barcelona ellen.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Majd lesz egy jó Atleti - City döntő, aztán leshettek. Mondjuk azt meg nézem, az is biztos

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Biztos egy madridista az inkognitoban, hogy így hergeljen a Barcelona ellen.BarçaNorbi írta:Szerintem sem ő az. Teljesen egyértelmű, hogy csak azért regelt be ide ez a valaki, hogy szítsa a tüzet, lehessen rajta csámcsogni.torjack írta:
De, Ő az. 100%
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem sem ő az. Teljesen egyértelmű, hogy csak azért regelt be ide ez a valaki, hogy szítsa a tüzet, lehessen rajta csámcsogni.torjack írta:
De, Ő az. 100%
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
veb gyerek arra is lusta, hogy shiftet nyomjon a nagybetűkhöz, szóval ez csak valami bánat lehet.
elsőre én is ezt a döntőpárost éreztem, de szerintem az atleti meglepi a németeket is. bár guardiolából kinézem, hogy bl-lel megy majd a cityhez.Ónó írta:Tippem Real-Bayern döntő, de akár lehet a két legjobb formában lévő spanyol csapat döntője.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az új srác vagy most kattan el, vagy beírja hogy csak társalogni jött és beszélgetni aztán 2 nap múlva megkapjuk a magunkét

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
De, Ő az. 100%Realista24 írta:Sztem nem ő az. De igazából mindegy. Kuka.torjack írta:Az egy dolog, hogy átjön...de az fura, hogy direkt regel ismét, miközben francois néven már fut itt...írhatott volna az itt már meglévő felhasználóneve alatt is.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Az uefa 11es és piros lapos segitségét már elhasználták itt mások, ha nekünk dobálnák ezek a viszkász csávó nálunk kommentelne, és oda köpködné a csaló ferdítő szitkokat. Egyébként tényleg jól megmondta, biztos vagyok benne, hogy jól aludt.