Fostalicska, ez nekünk csak örömet okoz.

Szar lehet nektek most na.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. április 17., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 16:31
HozzászólásSzerző: Fosi bácsi5 » 2016. április 17., vasárnap 16:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 17., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 17., vasárnap 15:50
Ezt találtam még tegnap nso-n.Remy írta:Linkeld, támasszad alá, hogy segítenek minket. Komolyan érdekel.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segítit a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 17., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 17., vasárnap 15:03
Ahogy nèztem a sittet,tobbet biztos nem jon.De akkor meg nem kell idejönni ha ennyire színvonaltalan fórum vagyunk.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 17., vasárnap 14:52
De akkor meg nem kell idejönni ha ennyire színvonaltalan fórum vagyunk. Nem kell idejönnöd megmondanod a magadét, tudom én, hogy csak a tudatlanságból akarsz minket felhozni a dicső tudás birodalmába de mi jól vagyunk ott, ahol. Élj békében, hogy te tudod az igazságot, a csapatod több mint egy klub, te meg több vagy mint egy ember. Ide meg nem kell jönni mert semmi dolgod itt. Ennyire egyszerű. Faszért kell mindenkinek állandóan idejönni és jártatni a pofáját meg hergelni. Ott van a csapatod honlapja, fóruma beszélgessetek egymással, végezetül is egy csapatnak szurkoltok, csak megtaláljátok a közös hangot. Itt arra viszont ne számíts.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segíti a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 14:49
Módszeresen segíti a Realt.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segíti a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. április 17., vasárnap 14:45
Gecc. Ilyen emberek vannak?Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segíti a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....
Ugyanezt mondta nekem tegnap az egyik barcás csapattársam. Nehezebb megnyerni a bajnokságot.Ónó írta:És a legjobb amit mondtatok mostanában: bajnokság>BL.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 17., vasárnap 14:38
Linkeld, támasszad alá, hogy segítenek minket. Komolyan érdekel.Visca El Barca2 írta:Jól mutatja ennek a fórumnak a színvonalát, hogy rögtön kitiltjátok és törlitek a hozzászólását annak az embernek, aki meg meri említeni, hogy az utóbbi 4-5 évben az UEFA módszeresen segítit a realt a sorsolásoknál. Pedig ezek tények, hiszen video is van róla az interneten, ti mégsem vagytok képesek elfogadni. Eléggé szánalmas....
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 14:23
BarçaNorbi írta:Szerintem sem ő az. Teljesen egyértelmű, hogy csak azért regelt be ide ez a valaki, hogy szítsa a tüzet, lehessen rajta csámcsogni.torjack írta:
De, Ő az. 100%
Sőt, tippre a frissen regelt V.E.B. is Ő lesz.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 17., vasárnap 14:02
Igen, pontosan erre gondoltam...Becksy23 írta:
Biztos egy madridista az inkognitoban, hogy így hergeljen a Barcelona ellen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 17., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. április 17., vasárnap 13:52
Biztos egy madridista az inkognitoban, hogy így hergeljen a Barcelona ellen.BarçaNorbi írta:Szerintem sem ő az. Teljesen egyértelmű, hogy csak azért regelt be ide ez a valaki, hogy szítsa a tüzet, lehessen rajta csámcsogni.torjack írta:
De, Ő az. 100%
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 17., vasárnap 13:47
Szerintem sem ő az. Teljesen egyértelmű, hogy csak azért regelt be ide ez a valaki, hogy szítsa a tüzet, lehessen rajta csámcsogni.torjack írta:
De, Ő az. 100%
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2016. április 17., vasárnap 13:28
elsőre én is ezt a döntőpárost éreztem, de szerintem az atleti meglepi a németeket is. bár guardiolából kinézem, hogy bl-lel megy majd a cityhez.Ónó írta:Tippem Real-Bayern döntő, de akár lehet a két legjobb formában lévő spanyol csapat döntője.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 17., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 17., vasárnap 12:48
De, Ő az. 100%Realista24 írta:Sztem nem ő az. De igazából mindegy. Kuka.torjack írta:Az egy dolog, hogy átjön...de az fura, hogy direkt regel ismét, miközben francois néven már fut itt...írhatott volna az itt már meglévő felhasználóneve alatt is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 17., vasárnap 12:07
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem