HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 16., szombat 22:01
Nekem is vannak értelmes barca drukker ismerőseim, de náluk is vannak olyan beszólások, ami már-már kezdi ledobni az ékszíjat. Pl mikor fel vannak háborodva azon, hogy idén a Róma és a Vfl után kapunk "egy City-t". Hogy mi mindig ilyen könnyű ellenfeleket kapunk a kieséses részen. És mikor felhozom ellenpéldának azt, hogy ők meg a csoportkörben kapnak rendre kis csapatokat, akkor arra csak annyi a válasz, hogy az csoportkör.
Egyrészt nem ez volt a világon az első ilyen dolog, hogy egy csapat egymás után kétszer is a papíron leggyengébb nevűt kapja, ami hozzáteszem csak papíron igaz. Csak az a baj, hogy ez most a Real Madriddal esett meg, és már egyből fel van háborodva az összes antimadridista. Arról már nem is akarok beszélni, mikor pl a Barca a Leverkusent kapta, akik azzal voltak leginkább elfoglalva az egész meccsen, hogy ki kaparintsa meg Messi mezét. Másrészt meg nem értem mivel másabb az, hogy valaki a csoportkörben, valaki meg a kieséses részen kap könnyebb csapatot. Mi erre a képlet, mi alapján kell ezt fajsúlyozni? Aki ott van jelen esetben a legjobb 4 között, az már nem érdemtelen dolog, szóval nem értem. Harmadrészt, meg pont nem a barcásoknak kellene ezen felháborodni, mikor egy pár éve olyan szinten tolták őket a sporik, hogy már én szégyelltem.
Mindegyik csapattal megtörténik az ilyen, még egyszer mondom, hogy nem ez volt az első a sporttörténelemben. Ennek ellenére olyan szinten fel van háborodva a világ, mintha a mi csapatunk tehetne erről az egészről.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"