Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
gabo95
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: gabo95 » 2016. április 17., vasárnap 1:50

Visca el barca én láttam a kommentjeid odaát is, és igazából azok alapján nem lepődtem meg, csak egy kérdés: miért jöttél most ide? De komolyan, mi értelme van ennek? Nem azzal van a baj, hogy nem szereted vagy akár utálod a Realt, mi is így vagyunk a Barcával, tök oké, de az, hogy KÉPTELEN vagy normálisan kommentelni, beszélgetni, akármit csinálni, az nagyon nagyon ciki. Milyen furi, hogy pl. palesz77 tök jól meg van itt Barca drukker létére, sőt, szerintem megbecsült tagja a fórumnak, ti meg így jöttök folyamatosan a trollprofilokkal, és megmondjátok a frankót. Jobb ettől? Mi sem megyünk át, nem érdekel minket a fórumotok (najó, az esélyszámításotok, meg az a nagyon meredek komment a katonai eszközök bevetéséről a BL-győzelem érdekében az nagyon kemény), nem lehetne azt, hogy a saját csapatotoknak szurkoltok és nem a Real ellen? Iszonyat fárasztó, amit csináltok, és a saját táborotokat égetitek, miközben egy ilyen topikban nagyon király beszélgetések lehetnek úgy, hogy mindkét oldal szemszögéből mennek az érvek-ellenérvek. Ezt, hogy élet-halál kérdés a két csapat közötti ellentét, ezt ki kéne nőni max. 16 éves korotokra. De ti tudjátok...

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. április 17., vasárnap 0:43

VEB, iszom az érveidet, bizonyára te lehetsz az eurobarca agytrösztje ilyen konstruktív okfejtésekkel.
Nagyjából 3 év óta először lestem át oda délelőtt, de szerintem legközelebb inkább a következő évtizedben teszek újra próbát, mert ma szembejött egy katonai célú, de BL sorsolásnál is felhasználható kutatási eredmény, amitől végleg letettem a biciklit. Ide sem igazán írok, mert öregnek is tartom magam ehhez a közösséghez, meg nem érzek késztetést se, de itt még egészen istenes a helyzet. Csak azért mondom ezt, mert talán neked is meg kéne fontolni hogy hova és mit írsz, mert ha az itteni "ferdítések" piszkálják az igazságérzeted, akkor lehet hogy rossz helyen jársz. Mondjuk ha a túloldali véleményhalmazhoz tudod igazítani a sajátodét, akkor garantáltan rossz helyen próbálod azt leírni. A kérdés hogy ezt te vajon tényleg nem látod, avagy troll akarsz-e lenni.
A Messis mondatodhoz pedig csak egy Leninest tudnék amúgy hasonlítani.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2016. április 16., szombat 23:43

Messi mindig is jobb volt, és jobb is lesz Cénél. Látom, ez téged eléggé frusztrál.
Benyogsz ide egy ilyet amikor ezen orakig lehetne vitatkozni. Pedig nem is lenne ertelme. Nem lehet eldonteni ki a jobb. Kozel azonos statisztikak, eredmenyek evrol evre..stb Stilusbeli kulonbsegek vannak.

Itt csak az donthet, hogy kinek mi jon be. Nekem az alazat, akarat, kuzdes, valamint gyozni akaras. Lasd a Wolfsburg elleni meccs. :salute:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 16., szombat 22:01

Nekem is vannak értelmes barca drukker ismerőseim, de náluk is vannak olyan beszólások, ami már-már kezdi ledobni az ékszíjat. Pl mikor fel vannak háborodva azon, hogy idén a Róma és a Vfl után kapunk "egy City-t". Hogy mi mindig ilyen könnyű ellenfeleket kapunk a kieséses részen. És mikor felhozom ellenpéldának azt, hogy ők meg a csoportkörben kapnak rendre kis csapatokat, akkor arra csak annyi a válasz, hogy az csoportkör.

Egyrészt nem ez volt a világon az első ilyen dolog, hogy egy csapat egymás után kétszer is a papíron leggyengébb nevűt kapja, ami hozzáteszem csak papíron igaz. Csak az a baj, hogy ez most a Real Madriddal esett meg, és már egyből fel van háborodva az összes antimadridista. Arról már nem is akarok beszélni, mikor pl a Barca a Leverkusent kapta, akik azzal voltak leginkább elfoglalva az egész meccsen, hogy ki kaparintsa meg Messi mezét. Másrészt meg nem értem mivel másabb az, hogy valaki a csoportkörben, valaki meg a kieséses részen kap könnyebb csapatot. Mi erre a képlet, mi alapján kell ezt fajsúlyozni? Aki ott van jelen esetben a legjobb 4 között, az már nem érdemtelen dolog, szóval nem értem. Harmadrészt, meg pont nem a barcásoknak kellene ezen felháborodni, mikor egy pár éve olyan szinten tolták őket a sporik, hogy már én szégyelltem.

Mindegyik csapattal megtörténik az ilyen, még egyszer mondom, hogy nem ez volt az első a sporttörténelemben. Ennek ellenére olyan szinten fel van háborodva a világ, mintha a mi csapatunk tehetne erről az egészről.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 16., szombat 21:45

A nyolcad döntőben a City egy klasszis csapat, de az elődöntőre már csak egy lelkes kis csapat. :| :lol:

Agyrakot fogok kapni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

visca el barca
Kedvenc játékosaid: Messi, Neymar, Suarez
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, a legnagyobb

HozzászólásSzerző: visca el barca » 2016. április 16., szombat 20:48

dzsi91 írta: Ugye évekig megkapták a cityit a kieséses szakaszban ment a vergődés,hogy nekik milyen kurva nagy bl rangadókat kell vívni... Most,hogy mi kaptuk őket, a city egy zs kategória...
Ja, csak nem mindegy, hogy a nyolcaddöntőben, vagy az elődöntőben kapod meg a Cityt.

Na de akkor játsszunk egy játékot.Az Uefa ugye minket tol minden évben,dobálja nekünk a könnyű ellenfeleket.Ha már ilyen kurva rendes az Uefa,miből tartana nekik egy bírót kiküldeni piroslapokat és 11eseket osztogatni.És akkor johet barki europabol csak kiszórunk valakit ha baj van, vagy kapunk egy 11est...
Nagyon nagy ferdítés ez...
Egyszerűen beteg,hogy mindig mindenre van valami és itt nem pár dologról beszélünk,higy bírók meg sorsolás. Ugye amióta ez a sok aberált ellepte az internetet a 11es gól szart sem ér,aztán amikor cr lealázta messit gólokvan akkor kellett egy új terv, jöjjenek az assistok egy időben az volt a divat messi mennyi assistot ad és az felér egy góllal, csak azóta már közel azonos ez az assist dolog és több gólt is rúg ronaldo igy elcsitult.
Messi mindig is jobb volt, és jobb is lesz Cénél. Látom, ez téged eléggé frusztrál.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. április 16., szombat 18:36

lesliejr írta:De ez nem egyenlő a Barca táborral
Beleolvastam a túloldali "véleményekbe". Szerintem egyáltalán nincs igazad. Elég volt összehasonlítani a Real vs Barca topikokat itt és a katalán szurkolóknál. Ég és föld. Lehet elfogultságból írom ezt, de a mi oldalunkon jóval több a józan gondolkodású, kevésbé heves vérmérsékletű fórumozó, akik nem azon vannak, hogy minden egyes alkalommal belerúgjanak az ellenfél csapatába, játékosaiba. Sőt, én már én is kaptam itt a pofámra nem egyszer például, hogy túlságosan védem Neymart, vagy mikor arra utaltam, hogy a Barca teljesít legjobban az idei szezonba.(cca. Másfél- két hete). És amúgy nem 10-15 éves gyerekekről van szó. Ez már egy elcsépelt mondás lett, ami még a Guardiola korszakból megragadt. Ha megnézed a fórumozók átlagéletkorát, akkor észreveszed, hogy már bőven 20 felett van. És igenis, a madridomon illetve a Barca oldalon jelenlévők fórumozási szokásai elég erősen kategorizálják az egész szurkolótábort. Érdemes szerintem pl megvizsgálni magát a moderálást. Itt nem egy ember kapott már figyelmeztetést gnómozásért, törpézésért és hasonló jelzőkért. A túloldalon rendre lehet olvasni hisztiánót, meg hasonlókat.
Nem szeretnék ebbe bővebben belemenni, mert való igaz, mindkét szurkolótábornál vannak hasonló stílusú emberek, akik saját magukat minősítik(meg némiképp azért szeretett csapatukat is), viszont a nagy átlag eltérő. Én nem igazán tudok olyan esetekről, hogy madridom facebook csoportok alakultak, majd abban az a téma, hogy ki utálsz legjobban a másik fórumról. Bár szerintem ez annak tudható be, hogy itt a nagy többség leszarja hogy az eb-n mi miatt vergődik néhány bohóc.
Apropó. Örömmel olvastam mik mennek ott. :lol: Elképesztő, hogy néhány embernek milyen izgalmas élete lehet.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 16., szombat 18:11

lesliejr írta: De ez nem egyenlő a Barca táborral!!! :)
De ha ilyen a 70 százalék akkor ez egyenlo a táborral...
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. április 16., szombat 17:54

A túloldalon egy sort se írtam még, ide is ritkán már. Olvasni olvasom a dolgokat mindenhol, van pár ember itt is ott is akiktől olyat tudok meg amit én pont nem figyelek soha a pályán.
De az az egy biztos, hogy itt van pár megmondó ember, akik állandóan a Barca szurkolókkal takaróznak és szítják itt a tüzet, hogy bezzeg a katalány drukkerek állandóan a Real-t ferdítik meg úgy állítják be a dolgokat.
Na most nekem külső szemlélőként az a véleményem, hogy az a pár itteni ember egész nap azzal van elfoglalva, hogy a Barca-t és szurkolóit pocskondiázza. A netet veszi alapul, ahová bárki, boldog boldogtalan beírhat marhaságokat. De lefogadom, hogy élőben, személyesen egy csoporttal vagy társasággal se ült le meccset nézni. PL egy Barca-Real-t, ahol van mindkét szurkoló táborból szépen.
Higgyétek el nekem, akik tényleg törzs Barca drukkerek, azok közel sem olyanok, mint amit itt rá akarnak húzni egyesek a többségre. Vannak divatmajmok? Hogyne lennének. A Barca az elmúlt 10 év messze legsikeresebb csapata, naná, hogy azok a 10 évesek akik most kezdenek el recskázni egy közvetítésre azok legtöbben a Barca-ra izgulnak. Hisz ez folyik a csapból is.
De ettől még nem kell magabiztosan, a háttérből pár biztató tapssal megtámogatva kijelenteni, hogy a Barca szurkolók közül van pár aki normális a többi meg retardált. Akik ezt így le merik írni, azoknál ugyanakkora a gyűlölet a másik irányba, mint amit próbál ráhúzni az ellentáborra. Csak észre se veszi magát közben.
Nem is értem, miért a 10-15 éves gyerekek véleménye számít. Azoknak nincs is még véleménye. Apuci tartja el, anyuci eteti és olyan nagy beleszólása nincs az otthoni dolgokba. Ezért kamaszkori hormontúltengését egyik másik itt vezeti le.
De ez nem egyenlő a Barca táborral!!! :)

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 16., szombat 12:45

hehe írta:úgy érted Erdélyben?
Úgy érteném, de mivel idéztem valakit "pontosan" írtam úgy ahogyan ő fogalmazott... :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 16., szombat 12:43

úgy érted Erdélyben?
Kép
Kép
Kép

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 16., szombat 12:33

Dzsi! Egy sör jár neked. Pazar hsz lett :) ezzel viszont csak annyi baj van, hogy ezt mi tudjuk, a pár normális barcás pedig érzi a gombócot a torkában...
A többiek pedig most hülyének néznek, mert a madrid egy köcsög csapat, te nekik szurkolsz, szóval te is egy arrogáns tudálékos hülye vagy. Több mint egy klub. Pont olyanok ők mint "a székelyek romániában".... pooooontosan olyanok....

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 16., szombat 12:22

Nyilván kifoghatnak egy jó napot, mert vannak olyan jó játékosaik, akik egy villanással eldöntenek meccseket, de azért én nagyon meglepődnék, ha nem ti mennétek tovább.
Szerintem a city is :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 16., szombat 11:00

Navamiro írta:Egyébként a City azt a PSG-t verte ki, akivel elég szoros meccseink voltak a csoportkörben. 0-0, 1-0. Szóval a City sztem a Bayernnel is egy ki-ki párharcot játszana.
Nem egészen azért, ellenetek volt Matuidi és Verratti is - második meccsen ő hamar kidőlt, ki is kaptak :D -, egy jó Aurierrel megspékelve, most a Marquinhos-Rabbiot-Motta középpályával álltak ki, az elefántcsontpartit meg nem tudom hány hét jegelés után dobták be ismét, meg is látszott a formáján.. A legnagyobb érvágás amúgy szerintem a kis olasz volt, a labdakihozatalokban lényegesen gyengébbek voltak, és nem is tudtak úgy dominálni a középpályán a hiányában. A visszavágóra legalábbis ez volt jellemző, csak azt láttam, de az egy teljesen ki-ki meccs volt, egy gyengébb PSG ellen. Nyilván kifoghatnak egy jó napot, mert vannak olyan jó játékosaik, akik egy villanással eldöntenek meccseket, de azért én nagyon meglepődnék, ha nem ti mennétek tovább.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. április 16., szombat 10:08

RealMadridFanatic írta:
mocsok írta:Ha valaki szeretne latni igazi szenvedest, nezzen at a masik oldalra.
Szazalekszamitas, rezgo- es hutott golyo, reklam margit, minden van.
Zsenialis

Parádé azért tényleg. Nem szoktam átjárni, minek is tenném, de ez érdekelt.

Azért amikor valamelyik túlművelt benyomta, hogy ilyen pénzeknél a legújabb hadászati (!!!) fejlesztéseket is bevetik valószínűleg, hogy egy BL sorsolást manipuláljanak, ott kicsit ledobta az agyam az ékszíjat.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy vannak akik abszolút reálisan látják a helyzetet odaát is. :salute:
Egyébként a City azt a PSG-t verte ki, akivel elég szoros meccseink voltak a csoportkörben. 0-0, 1-0. Szóval a City sztem a Bayernnel is egy ki-ki párharcot játszana.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. április 16., szombat 10:02

L.Miki írta:
TBone írta:
ez a kép valódi lehet? :lol: :lol:
Olyan utálkozások folynak a Facebookon emiatt a kép miatt, meg amiatt, hogy úgy rakta ki az egyik foci oldal, hogy adj címet a képnek, de azt már nem tűnteti fel, hogy photoshop... most mindenki Ronaldot szidja és átkozza... :kivagyhe: :coffee:
Mondjuk oda van írva, hogy photoshop.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 16., szombat 9:59

Na ez szép "kis" Hsz lett Dzsi.

Nemis tudok mit hozzafuzni.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 16., szombat 9:56

Iszom szavaidat Dzsi... kérünk egy könyvet! :lol: :coffee:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 16., szombat 9:46

Tényleg támadhatatlan, amit ír. Hozzá kellene csapni még a múltkor Útwengeres írást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 16., szombat 9:34

hehe írta:Hat dzsi, ahogy torrente mondja jobb kinn mint benn, latom regota nyomta vmi a lelked es most vegre kiirtad magadbol :lol:
Amugy egyetertek, ha lenne konyv errol, ez lenne a hatso boriton kedvcsinalonak.
Nekem is az jutott eszembe, hogy ha dzsi koma leülne egy éjjel, lenne mellette két üveg tömény, reggelre könyv lenne belőle :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: