HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. április 13., szerda 17:14
Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy az odavágó után képesek voltak megfordítani a párharcot, összességében persze nem nagy dolog ez hiszen a párharc előtt mindenki lenézte a Wolfsburgot és sima Madrid továbbjutást várt mindenki de ezek után én kicsit örülök is hogy végül így történt, a szezon véghajrájához közeledve nagyon kellett egy ilyen hangulatú meccs ahol a közönség így a csapat mögé állt, reméljük a tegnap látott szurkolói hozzáállás meg marad, na persze ehhez az kell hogy fiaink is minimum ezt a mentalitást viszik ki a pályára a mezük helyett.
A továbbiakban az ellenfél kilétéről, az hogy ki passzolhatna hozzánk érdekes. Én az esélyek alapján és az odavágókat figyelembe véve ma azt gondolom, hogy a Barca és a Bayern fog továbbmenni és akkor egy Real Madrid,City,Barca,Bayern négyes lesz az elődöntőben. Ami nekem nagyon szembetűnő, hogy azokkal a csapatokkal nem igazán tud mit kezdeni sok esetben a csapat akik visszaállnak és át adják nekünk a kezdeményezést. Igazándiból kimondható (ha tényleg ez a négyes lesz) hogy a kapható három ellenfél egyike sem képviseli teljes mértékben ezt a felfogást, ami nekünk kedvező hiszen kár lenne szépíteni de ennek a csapatnak a leges legnagyobb fegyvere a gyors ellentámadás, ezzel tudunk leginkább a komolyabb csapatok felé kerekedni és ennek a kapható ellenfelek valamilyen szinten kedveznek.