HozzászólásSzerző: gabo95 » 2016. április 23., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. április 22., péntek 11:56
Szerintem igen. Most lesz 24 , és azért ebben a szezonban lényegesen előrébb lépett. Szerintem el is viszi majd valami nagyobb csapat, ha kiesik a getafe. Mi szerintem csak piaci áron tudnánk amúgy visszavenni, és jelen állás szerint most van már két saját nevelésű "kiegészítő" játékosunk a posztjára. De egy villarrealban még léphet szintet felfelé.Ebből a Pablo Sarabiából lehet még valami? Persze nem rossz a Getafe kezdőjátékosának lenni sem, de van benne annyi, hogy Valencia, Villarreal, Sevilla kezdőjátékos legyen, vagy cserejátékos nálunk, mint Lucas?
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 21., csütörtök 12:05
+1Dupla D írta:Nagyon tetszett a tegnapi meccs. Nem elsősorban a látvány miatt, hanem mert baromira egységesnek tűntünk, jól járt a labda, voltak helyzeteink betömörülő és jól védekező védelem ellen és maximálisan kézben tartottuk a meccset. Ilyen magabiztos játékot nem láttam még a szezonban komolyabb csapat ellen, ami tegnap végre akarással is párosult az utolsó 10 percig. Elégedett vagyok a látottakkal.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 21., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 17., vasárnap 12:03
Nem fejlodik o már fejjebb.MorataMartin írta:Ebből a Pablo Sarabiából lehet még valami? Persze nem rossz a Getafe kezdőjátékosának lenni sem, de van benne annyi, hogy Valencia, Villarreal, Sevilla kezdőjátékos legyen, vagy cserejátékos nálunk, mint Lucas?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. április 17., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. április 17., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. április 17., vasárnap 10:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 16., szombat 18:51
Toketlen, már egy ideje mondom. Persze a mostani helyzet nem segít rajta...BBeno írta:nagyon szomorú hogy zidane nem játszatja még ilyen meccseken sem kovacicot. okát nem tudom mit tehetett. pedig jó a csávó.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 16., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 16., szombat 18:17
én szoktam gondolkodni mielőtt leírok ide valamit, ha nem tenném már rég véglegest kaptam volna. de te sem tudod mi történt és miért nem játszatja. én sem tudom és pont ezt írtam. attól még az is igaz marad hogy jó a csávó ha játszatja ha nem. az hogy találgatsz mi történt vele az nem gondolkodás csak tippmix. spanyol lapok sem írnak róla hogy éjszakázó lenne. modric sem a rossz utat mutatja gondolom neki.Na most vagy Kovacic egy esti bulin részegen materazzizott egyet, vagy ZZ kevesli tőle a teljesítményt, az alázatot, a megfelelő mentalitást.
Lehet persze menőségről beszélni, de lehet gondolkodni is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 16., szombat 18:11
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. április 16., szombat 18:06
Mert ez menő dolog.volt írta:Miért kell mindig belekötni BBenoba?
HozzászólásSzerző: volt » 2016. április 16., szombat 18:01
Miért kell mindig belekötni BBenoba? Teljesen normálisan leírta a véleményét. Engem is érdekelne, hogy miért nem kap szerepet.ziro4vr írta:Bbeno>Zidane. Attól, hogy több fm bajnoki címed van, lehet ZZ lát valamit amit te a foteledből nem.BBeno írta:nagyon szomorú hogy zidane nem játszatja még ilyen meccseken sem kovacicot. okát nem tudom mit tehetett. pedig jó a csávó.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 16., szombat 17:56
Bbeno>Zidane. Attól, hogy több fm bajnoki címed van, lehet ZZ lát valamit amit te a foteledből nem.BBeno írta:nagyon szomorú hogy zidane nem játszatja még ilyen meccseken sem kovacicot. okát nem tudom mit tehetett. pedig jó a csávó.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 16., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 16., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. április 16., szombat 17:51
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem