Valaki most ezt linkelte be eb-n:
https://www.youtube.com/watch?v=Fv1Xkx1m9wQ

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 16., szombat 10:18
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. április 16., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 16., szombat 9:22
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 16., szombat 9:15
Ez igaz. De az atletico stilusa szerintem sokkal kevesbe fekszik nekunk mint a bayerne vagy a citye.Realista24 írta:A Bayern ahogy felállt a Juve ellen, az elég németes volt nekem. Igaz hogy az olaszok elcsereltek magukat de mi nem lettünk volna erre képesek egy olasz csapat ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 16., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 16., szombat 7:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 16., szombat 1:21
Alapjáraton igaz amit írsz de ebben a bayernben már szinte semmi németes nincs Mülleren kívül.Gracias pepRamioli írta:Hát igaz amit írsz, tényleg Európa egyik legjobb csapata de még azért nem Bayern szint, top után ők jönnek , Ez a Bayern ha otthon elkapja a fonalat nehogy megszórja őket:-)Németeket sem kell félteni ha küzdésről van szó.. Németországban meg a Bayern a császár.. Azt nem lehet mondani hogy egyértelműen bejutnának egy Bayern ellen 60/40 a Bayern javára kb.hunmadridista írta:Nagyon vigyázni kell majd a City-vel...nem olyan gyenge csapat, mint azt sokan állítják...szoros párharcot várok...ha nem csak a mezt, meg a nagy pofát visszük ki a pályára, akkor meglehet a döntő...valamint most nagyon kelleni fog az idegenbeli gól is...szerintem sok gólos párharc várható...az idegenbeli találat pedig aranyat érhet...
A másik ágon én egyértelműen az Atleticot várom a döntőbe...egyértelműen Európa egyik legjobb csapata...én azt sem tartom kizártnak, hogy BL-t nyernek...
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2016. április 16., szombat 0:42
Hát igaz amit írsz, tényleg Európa egyik legjobb csapata de még azért nem Bayern szint, top után ők jönnek , Ez a Bayern ha otthon elkapja a fonalat nehogy megszórja őket:-)Németeket sem kell félteni ha küzdésről van szó.. Németországban meg a Bayern a császár.. Azt nem lehet mondani hogy egyértelműen bejutnának egy Bayern ellen 60/40 a Bayern javára kb.hunmadridista írta:Nagyon vigyázni kell majd a City-vel...nem olyan gyenge csapat, mint azt sokan állítják...szoros párharcot várok...ha nem csak a mezt, meg a nagy pofát visszük ki a pályára, akkor meglehet a döntő...valamint most nagyon kelleni fog az idegenbeli gól is...szerintem sok gólos párharc várható...az idegenbeli találat pedig aranyat érhet...
A másik ágon én egyértelműen az Atleticot várom a döntőbe...egyértelműen Európa egyik legjobb csapata...én azt sem tartom kizártnak, hogy BL-t nyernek...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 16., szombat 0:06
Igazából csak szarnak tűnik,ugye mostállitouuk be a csodabarca rekordját a zsinorban 6 elődöntővel.ők 2007-2013ig 2 döntőbe jutottak be,ez nekünk is meg lehet ...ericco írta:Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. április 15., péntek 22:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 15., péntek 20:55
Igen.d.gergo írta: Zsinórban hatodszor vagyunk ott a legjobb négy között, gondolom erről szól a történet.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 15., péntek 20:28
Szerintem meg az volt borzalmas, mikor zsinórban hatszor estünk ki a 16 között.ericco írta:Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 15., péntek 20:13
Amúgy igen, ez nagyon rossz, már, ha azt nézzük, hogy eljutottunk idáig, de itt az utóbbi 5 szezonban csak 1x nem estünk ki.ericco írta:Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 15., péntek 19:57
Zsinórban hatodszor vagyunk ott a legjobb négy között, gondolom erről szól a történet.Realista24 írta:??ericco írta:Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 15., péntek 19:52
??ericco írta:Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 15., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 15., péntek 19:27
Mert nem ér vissza és mert amúgy is egy suta védekezésnél. Clichy sokkal megbízhatóbb játékos és jobb is Kolarovnál. Ráadásul Kolarov még egy top 10be se férne be. Gaya, Bains, Alex Sandro, Azpilicueta meg még isten tudja ki van még azon a poszton.Veidt írta:Kolarovot játszatja bal szélen aki véleményem szerint Marcelo és Alaba után a világ 3. legjobb bal bekkje, esetleg Alba után 4.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 15., péntek 19:06
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. április 15., péntek 18:07
Realista24 írta:A nagy kérdés, hogy Beno kinek fog szurkolni:Đ
És szavazzatok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. április 15., péntek 18:04
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem