Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 16., szombat 9:15

Realista24 írta:A Bayern ahogy felállt a Juve ellen, az elég németes volt nekem. Igaz hogy az olaszok elcsereltek magukat de mi nem lettünk volna erre képesek egy olasz csapat ellen.
Ez igaz. De az atletico stilusa szerintem sokkal kevesbe fekszik nekunk mint a bayerne vagy a citye.
Allandoan szenvedunk ellenuk.
Na mindegy. Elobb jussunk tovabb. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 16., szombat 8:09

A Bayern ahogy felállt a Juve ellen, az elég németes volt nekem. Igaz hogy az olaszok elcsereltek magukat de mi nem lettünk volna erre képesek egy olasz csapat ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 16., szombat 7:50

szerintem ha olyan mentalitással játszunk mint a visszavágón a wolfsburg ellen akkor otthon 2gólos győzelmet mondanék.
de ez a city nem egy apoel hogy simának kell lennie. tavaly is már az elődöntő sorsolásának pillanatában megörültünk, hogy döntőben vagyunk a bm és a barca egymással mi meg a juvét kaptuk. azt nesze.
remélem idén nem lesz ugyanaz, bár az a juve erősebb volt mint ez a city. de ők is lehetnek veszélyesek.

és én a döntőben a bayernnek örülnék jobban. ez az atletico kurva veszélyes és nem hiszem h ezt a döntőt is megnyernénk ellenük.
a bayern meg támadna és sokkal jobb ellenfél lenne számunkra.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 16., szombat 1:21

Ramioli írta:
hunmadridista írta:Nagyon vigyázni kell majd a City-vel...nem olyan gyenge csapat, mint azt sokan állítják...szoros párharcot várok...ha nem csak a mezt, meg a nagy pofát visszük ki a pályára, akkor meglehet a döntő...valamint most nagyon kelleni fog az idegenbeli gól is...szerintem sok gólos párharc várható...az idegenbeli találat pedig aranyat érhet...

A másik ágon én egyértelműen az Atleticot várom a döntőbe...egyértelműen Európa egyik legjobb csapata...én azt sem tartom kizártnak, hogy BL-t nyernek...
Hát igaz amit írsz, tényleg Európa egyik legjobb csapata de még azért nem Bayern szint, top után ők jönnek , Ez a Bayern ha otthon elkapja a fonalat nehogy megszórja őket:-)Németeket sem kell félteni ha küzdésről van szó.. Németországban meg a Bayern a császár.. Azt nem lehet mondani hogy egyértelműen bejutnának egy Bayern ellen 60/40 a Bayern javára kb.
Alapjáraton igaz amit írsz de ebben a bayernben már szinte semmi németes nincs Mülleren kívül.Gracias pep

Viszont azzal a focival is ki lehet csapni az atletit amit most jatszik a bayern,csak ahhoz sok mindennek kéne összeállni a bajoroknál és nem túl sok idejük van a meccsig.Én szurkolok nekik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2016. április 16., szombat 0:42

hunmadridista írta:Nagyon vigyázni kell majd a City-vel...nem olyan gyenge csapat, mint azt sokan állítják...szoros párharcot várok...ha nem csak a mezt, meg a nagy pofát visszük ki a pályára, akkor meglehet a döntő...valamint most nagyon kelleni fog az idegenbeli gól is...szerintem sok gólos párharc várható...az idegenbeli találat pedig aranyat érhet...

A másik ágon én egyértelműen az Atleticot várom a döntőbe...egyértelműen Európa egyik legjobb csapata...én azt sem tartom kizártnak, hogy BL-t nyernek...
Hát igaz amit írsz, tényleg Európa egyik legjobb csapata de még azért nem Bayern szint, top után ők jönnek , Ez a Bayern ha otthon elkapja a fonalat nehogy megszórja őket:-)Németeket sem kell félteni ha küzdésről van szó.. Németországban meg a Bayern a császár.. Azt nem lehet mondani hogy egyértelműen bejutnának egy Bayern ellen 60/40 a Bayern javára kb.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 16., szombat 0:06

ericco írta:Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
Igazából csak szarnak tűnik,ugye mostállitouuk be a csodabarca rekordját a zsinorban 6 elődöntővel.ők 2007-2013ig 2 döntőbe jutottak be,ez nekünk is meg lehet ...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. április 15., péntek 22:39

Nagyon vigyázni kell majd a City-vel...nem olyan gyenge csapat, mint azt sokan állítják...szoros párharcot várok...ha nem csak a mezt, meg a nagy pofát visszük ki a pályára, akkor meglehet a döntő...valamint most nagyon kelleni fog az idegenbeli gól is...szerintem sok gólos párharc várható...az idegenbeli találat pedig aranyat érhet...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 15., péntek 20:55

d.gergo írta: Zsinórban hatodszor vagyunk ott a legjobb négy között, gondolom erről szól a történet.
Igen.

Remy, evés közben jön meg az étvágy B-)
Merci Zizou!

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 15., péntek 20:28

ericco írta:Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
Szerintem meg az volt borzalmas, mikor zsinórban hatszor estünk ki a 16 között. :D

Egyébként az összes elődöntőben 50%-osak vagyunk, a döntőkben viszont 77%. Szerintem inkább ez, mint pl. a Bayern, ahol elődöntők 59%, döntők 50%.
Vagy a Juventus, ahol elődöntők 73%, döntők 25%.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 15., péntek 20:13

Amúgy igen, ez nagyon rossz, már, ha azt nézzük, hogy eljutottunk idáig, de itt az utóbbi 5 szezonban csak 1x nem estünk ki. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 15., péntek 19:57

Realista24 írta:
??
Zsinórban hatodszor vagyunk ott a legjobb négy között, gondolom erről szól a történet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 15., péntek 19:52

??
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 15., péntek 19:48

Jó lenne bejutni a döntőbe, mivel az elődöntős mérlegünk borzalmas. 1:4, nem a javunkra. Egyszer sikerült, akkor meg is nyertük.
Merci Zizou!

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 15., péntek 19:27

Veidt írta:Kolarovot játszatja bal szélen aki véleményem szerint Marcelo és Alaba után a világ 3. legjobb bal bekkje, esetleg Alba után 4.
Mert nem ér vissza és mert amúgy is egy suta védekezésnél. Clichy sokkal megbízhatóbb játékos és jobb is Kolarovnál. Ráadásul Kolarov még egy top 10be se férne be. Gaya, Bains, Alex Sandro, Azpilicueta meg még isten tudja ki van még azon a poszton.:D

Kolarov akkor használható igazán ha egy bekkelős csapat ellen játszanak, máskülönben a kezdő közelébe se raknám.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 15., péntek 19:06

Elégedett vagyok a Cityvel. A belső védelmük nulla, még Kompany is gyengélkedik idén, Pellegrini pedig számomra rejtélyes módon nem Kolarovot játszatja bal szélen aki véleményem szerint Marcelo és Alaba után a világ 3. legjobb bal bekkje, esetleg Alba után 4. Szerintem a City legnagyobb erőssége hogy abszolút megfelel a keretük a 4-2-3-1-hez, de az edző az utóbbi időben ezt is elrontja a játékosok különböző pozícióba rotálásával. A legjobb kezdő egyértelműen a Touré-Fernandinho kp, elől Nasri - Silva - De Bruyne és elől Agu. Sterlinget én utálom. Mindenesetre a szétforgatott kezdő nekünk kedvez, és a csapat gyenge formában van mióta bejelentették az edzőváltást. Ez különösen igaz az Yayára, aki amúgy kulcsember.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. április 15., péntek 18:07

Realista24 írta:A nagy kérdés, hogy Beno kinek fog szurkolni :shifty:

És szavazzatok.

Arra, hogy Beno kinek fog szurkolni?

Mourinhonak.

én elégedett vagyok. A city neves sztárokkal tűzdelt, így talán komolyan vesszük őket, viszont csapatként korántsem kiemelkedőek. Be kellene jutni a döntőbe na. Ott meg bármi lehet.

Ps. Megfogadtam még korábban, ha bejutunk a döntőbe elutazok Milánóba..Meglátjuk.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. április 15., péntek 18:04

Azért erre az idei sorsolósra nem lehet egy büdös rossz szavunk sem. A csapaton múlik, mennyire él ezzel nagy lehetőséggel, itt már igazán mindenki verhető, főleg ha a döntő egy meccséről van szó.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 15., péntek 17:14

h3x0r írta:Ki szavazott a veresegre? Ki az, aki nem is madridista? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Viccet felreteve, en is dontetlenre tippelek az elso meccsen, 2-2-vel elegedett is lennek.

Egy dolog viszont mindenkepp jo a mai sorsolasban, kiderult, hogy a City egy EL szintu csapat :lol: legalabbis par barcas szerint :smile:
Tudnék tippelni két nevet, de nem járnék jól. :lol:
Btw ennél jobb sorsolást nem kaphattunk volna. Itt nem lenezesrol van szó, de a hülye is látja, hogy ez a City közel sem annyira egységes, mint a másik két csapat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 15., péntek 17:13

BBeno írta:ha mindenki ép a cityben akkor X az első meccs. de mindenképp rúgunk gólt
ha sérült a védelemből valaki és demikélisz játszik akkor 1-2 ide. :coffee:
A t\1 itt kire vonatkozik? :hmmm: Meg az ide?
Nem illik.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 15., péntek 17:12

Chris írta: Egy lépéssel a döntő előtt nem akkora bűn a döntőről beszélni. Amúgy kieshetünk, komolyan kell venni őket, de az angolok ellen tradicionálisan megy (a Pool elleni blamán kívül nem is emlékszem vereségre az utóbbi jó tíz évből), míg az olaszok ellen sose ment..
Én is ugyanígy éreztem, valószínűleg az utóbbi évekre igaz is. Azonban az összmérleg (nem csak BL, de csak tétmeccsek) nem ezt igazolja. :mrgreen:

Angolok ellen 13gy, 9d, 10v
Olaszok ellen 31gy, 11d, 25v
Németek ellen 28gy, 9d, 23v

BL/BEK-ben egyenes kiesésben angolok ellen 6 továbbjutás és 3 kiesés. Olaszok ellen 8-8, németek ellen 13-7.

Vissza: