Real Madrid vs. Barcelona
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Caitlyn Alves. Valaki fordítsa le, hogy mit mond, hátha az megmenti emberünket

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Remy írta:Csodálkoznak, hogy senki nem tiszteli a csapatukat...
Senki, persze. Jók ezek a nagy általánosítások, ezer meg egy példával tudnám megcáfolni,de minek?!
Egyébként április van, temérdek meccs a lábakban, mindenkinek "izomfáradtsága" van, nem csak Messinek.
Onnantól,hogy pályára lépett egészséges, és kész. Sociedad ellen se ezért hagyott ki ziccereket, tegnap se emiatt volt gyenge, ez tök egyértelmű.
Érdekes, de ez megint itt téma, nálunk nem is olvastam olyat,hogy valaki erre fogná a kiesést.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csodálkoznak, hogy senki nem tiszteli a csapatukat...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mint az oviban. Nevetséges ez az egész. Sose lesz számomra semmi annyira visszataszító mint a barca és az őket körülvevő miliő.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem meg csak a vb-re tartalékol. Most korábban elkezdte.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kifogás mindig van.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amikor rongyosra vertük a világlegjobbja bayernt azon rugóztak,hogy mekkora szégyen,hogy hazai pályán beálltunk és hagytuk a bajorokat gurigázni amivel semmire nem mentek(aztán 1 évre rá ők hazai pályán átadták a bayernnek a labdabirtoklást és kontráztakÓnó írta:És a legszebb, hogy előre elkönyvelik, bárkit kapunk a nagyok közül kiesünk... holott megmutattuk, tudunk mi nagyok ellen nyerni, még simázni is. Hello Bayern.dzsi91 írta:Azért barcáék akik most úgy döntöttek,hogy az Atleticonak fognak szorítani megint egy jó nagyot a levegőbe köpnek és szépen alá állnak
Holvannak már a régi szépidők amikor a focibak szurkoltak és Mourinho antifocija lucifertől való volt... Ja hogy az atletico a városi riválisunk? Ugy már mindjert szebben fest ez az undormány amit az atleti művel?
Persze szíve joga mindenkinek csak az évek során az a sok érték ami mellett kardoskodtak egyből ment a retyóba amint más lett a leányzó fekvése.
Mondjuk a kedvencem még mindig a kontrafoci amibek tapsikoltak tavaly és amit antifutballbak neveztek évekig...

Mondom nekem nem az a bajom,hogy szurkolnak az atletibek én is szurkoltam tegnap, csak én nem hánytam tele a sajtót meg a facebookot meg a fórumokat,hogy Mourinho focija mennyire undoritó.Pedig ez csontra ugyanaz amit cholo nyomat, a mourinho féle real meg még csak nem is volt a közelébe sem ennek, fosták a gólokat, csak a 2 fcb ellen nyomták máshogy ami kellett is akkoriban.
Ez a city story is érdekes lett, ugye ők minden évben megkapták a cityt az elmúlt években,hatalmas rangadónak számított, gondolom most hogy mikapjuk esetleg akkor a city már lókuki

Meghogy a wolfsburg bezzeg ha az atletit kaptuk volna,tavaly őket kaptuk a 8 között,ha jól emlékszem ott voltunk a 4 között... De gobdolom ez egy sokkal erősebb atleti volt

Matracékat meg nemtudom hová tenni, erősek,tartok is tőluk.leváltották pár év alatt a chelseat,most már ők az egyértelmű negyedikek a 3 nagy mögött... De szerintem 2 meccsen egy top vayern vagy Real ellen elvéreznének,kérdés hogy látunk-e még idén top bayernt vagy Realt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
De ott tartalékoltak az Atletico ellenhamesz írta:Egyik Barcás haverom azt mondta reméli a Bayernt kapjuk, mert hogy nagy csapat ellen még nem bizonyítottunk. Szóval, akkor a Barca nem nagy csapat. :Đ

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Egyik Barcás haverom azt mondta reméli a Bayernt kapjuk, mert hogy nagy csapat ellen még nem bizonyítottunk. Szóval, akkor a Barca nem nagy csapat. :Đ
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Senki más nem fog még pár évig aranylabdát nyerni csak CR vagy Messi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Atleti megnyeri, Griezmann meg aranylabdás lesz.
Mondjuk, ha valami csoda folytán tényleg megnyernék, és a franciák is az EB-t, de legalább döntőznének, lehet megkapná.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én is ezt mondom, Atletico nagyon esélyes. Főleg, ha most egy Cityt kapnak. Egy meccsen könnyen vehetnek minket és a Bayernt is.Pipita írta:Szerintem meg az Atleti, ráadásul olyan egységesek, amiről mi csak álmodhatunk. Kemény lesz ez ha BL-t akarunk nyerni, dehát sose könnyű.szerintem most mi vagyunk a legjobb formában
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
És a legszebb, hogy előre elkönyvelik, bárkit kapunk a nagyok közül kiesünk... holott megmutattuk, tudunk mi nagyok ellen nyerni, még simázni is. Hello Bayern.dzsi91 írta:Azért barcáék akik most úgy döntöttek,hogy az Atleticonak fognak szorítani megint egy jó nagyot a levegőbe köpnek és szépen alá állnak
Holvannak már a régi szépidők amikor a focibak szurkoltak és Mourinho antifocija lucifertől való volt... Ja hogy az atletico a városi riválisunk? Ugy már mindjert szebben fest ez az undormány amit az atleti művel?
Persze szíve joga mindenkinek csak az évek során az a sok érték ami mellett kardoskodtak egyből ment a retyóba amint más lett a leányzó fekvése.
Mondjuk a kedvencem még mindig a kontrafoci amibek tapsikoltak tavaly és amit antifutballbak neveztek évekig...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért barcáék akik most úgy döntöttek,hogy az Atleticonak fognak szorítani megint egy jó nagyot a levegőbe köpnek és szépen alá állnak 

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem meg az Atleti, ráadásul olyan egységesek, amiről mi csak álmodhatunk. Kemény lesz ez ha BL-t akarunk nyerni, dehát sose könnyű.szerintem most mi vagyunk a legjobb formában
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Idén sem lesz címvédés...
Azért ez gyönyörű szelete a Bajnokok Ligájának!
Megérdemli a Barca ezt a sok pofont, meg a szurkolóik is, elképesztően nagy lett az arcuk, elolvadt a bajnokságban az a behozhatatlannak tűnő előnyük, és a BL-ből is kiestek, és talán még a Sevilla is elveheti tőlük azt a trófeát. Persze, még mindig vezetik a bajnokságot, de így azért mindjárt más a leányzó fekvése
Pénteken sorsolás, szerintem most mi vagyunk a legjobb formában, és mentálisan is egyben van a csapat, óriási lökést adott nekünk ez a néhány hét, de főleg a barcelonai siker. Ennek ki kell tartania szezon végéig!
A Barca meg kicsit leeresztett, de ettől függetlenül még kibaszott erősek, hullámvölgybe kerültek, egy kupájuk elúszott ugyan, de a bajnokságban még ott vannak... Érdekes szezon.
(Benítez...
)

Megérdemli a Barca ezt a sok pofont, meg a szurkolóik is, elképesztően nagy lett az arcuk, elolvadt a bajnokságban az a behozhatatlannak tűnő előnyük, és a BL-ből is kiestek, és talán még a Sevilla is elveheti tőlük azt a trófeát. Persze, még mindig vezetik a bajnokságot, de így azért mindjárt más a leányzó fekvése

Pénteken sorsolás, szerintem most mi vagyunk a legjobb formában, és mentálisan is egyben van a csapat, óriási lökést adott nekünk ez a néhány hét, de főleg a barcelonai siker. Ennek ki kell tartania szezon végéig!
A Barca meg kicsit leeresztett, de ettől függetlenül még kibaszott erősek, hullámvölgybe kerültek, egy kupájuk elúszott ugyan, de a bajnokságban még ott vannak... Érdekes szezon.
(Benítez...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hat leszallok es mit látok?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mit, hol? Én csak a Karimnak szóló üzenetét látom.Zsombor írta:Na, Arbeloa be is szólt twitteren Piquének.