Ónó írta:dzsi91 írta:Azért barcáék akik most úgy döntöttek,hogy az Atleticonak fognak szorítani megint egy jó nagyot a levegőbe köpnek és szépen alá állnak
Holvannak már a régi szépidők amikor a focibak szurkoltak és Mourinho antifocija lucifertől való volt... Ja hogy az atletico a városi riválisunk? Ugy már mindjert szebben fest ez az undormány amit az atleti művel?
Persze szíve joga mindenkinek csak az évek során az a sok érték ami mellett kardoskodtak egyből ment a retyóba amint más lett a leányzó fekvése.
Mondjuk a kedvencem még mindig a kontrafoci amibek tapsikoltak tavaly és amit antifutballbak neveztek évekig...
És a legszebb, hogy előre elkönyvelik, bárkit kapunk a nagyok közül kiesünk... holott megmutattuk, tudunk mi nagyok ellen nyerni, még simázni is. Hello Bayern.
Amikor rongyosra vertük a világlegjobbja bayernt azon rugóztak,hogy mekkora szégyen,hogy hazai pályán beálltunk és hagytuk a bajorokat gurigázni amivel semmire nem mentek(aztán 1 évre rá ők hazai pályán átadták a bayernnek a labdabirtoklást és kontráztak

)Ezeknek semmi se jo
Mondom nekem nem az a bajom,hogy szurkolnak az atletibek én is szurkoltam tegnap, csak én nem hánytam tele a sajtót meg a facebookot meg a fórumokat,hogy Mourinho focija mennyire undoritó.Pedig ez csontra ugyanaz amit cholo nyomat, a mourinho féle real meg még csak nem is volt a közelébe sem ennek, fosták a gólokat, csak a 2 fcb ellen nyomták máshogy ami kellett is akkoriban.
Ez a city story is érdekes lett, ugye ők minden évben megkapták a cityt az elmúlt években,hatalmas rangadónak számított, gondolom most hogy mikapjuk esetleg akkor a city már lókuki
Meghogy a wolfsburg bezzeg ha az atletit kaptuk volna,tavaly őket kaptuk a 8 között,ha jól emlékszem ott voltunk a 4 között... De gobdolom ez egy sokkal erősebb atleti volt
Matracékat meg nemtudom hová tenni, erősek,tartok is tőluk.leváltották pár év alatt a chelseat,most már ők az egyértelmű negyedikek a 3 nagy mögött... De szerintem 2 meccsen egy top vayern vagy Real ellen elvéreznének,kérdés hogy látunk-e még idén top bayernt vagy Realt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams