Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 14., csütörtök 20:48

Mint az oviban. Nevetséges ez az egész. Sose lesz számomra semmi annyira visszataszító mint a barca és az őket körülvevő miliő.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 14., csütörtök 20:30

Szerintem meg csak a vb-re tartalékol. Most korábban elkezdte.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 14., csütörtök 20:17

Kifogás mindig van.

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2016. április 14., csütörtök 20:03

mindenki nyugodjon le a 'csába, így már minden érthető.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 14., csütörtök 17:51

Ónó írta:
dzsi91 írta:Azért barcáék akik most úgy döntöttek,hogy az Atleticonak fognak szorítani megint egy jó nagyot a levegőbe köpnek és szépen alá állnak :lol:

Holvannak már a régi szépidők amikor a focibak szurkoltak és Mourinho antifocija lucifertől való volt... Ja hogy az atletico a városi riválisunk? Ugy már mindjert szebben fest ez az undormány amit az atleti művel?

Persze szíve joga mindenkinek csak az évek során az a sok érték ami mellett kardoskodtak egyből ment a retyóba amint más lett a leányzó fekvése.

Mondjuk a kedvencem még mindig a kontrafoci amibek tapsikoltak tavaly és amit antifutballbak neveztek évekig...
És a legszebb, hogy előre elkönyvelik, bárkit kapunk a nagyok közül kiesünk... holott megmutattuk, tudunk mi nagyok ellen nyerni, még simázni is. Hello Bayern.
Amikor rongyosra vertük a világlegjobbja bayernt azon rugóztak,hogy mekkora szégyen,hogy hazai pályán beálltunk és hagytuk a bajorokat gurigázni amivel semmire nem mentek(aztán 1 évre rá ők hazai pályán átadták a bayernnek a labdabirtoklást és kontráztak :D )Ezeknek semmi se jo :D

Mondom nekem nem az a bajom,hogy szurkolnak az atletibek én is szurkoltam tegnap, csak én nem hánytam tele a sajtót meg a facebookot meg a fórumokat,hogy Mourinho focija mennyire undoritó.Pedig ez csontra ugyanaz amit cholo nyomat, a mourinho féle real meg még csak nem is volt a közelébe sem ennek, fosták a gólokat, csak a 2 fcb ellen nyomták máshogy ami kellett is akkoriban.

Ez a city story is érdekes lett, ugye ők minden évben megkapták a cityt az elmúlt években,hatalmas rangadónak számított, gondolom most hogy mikapjuk esetleg akkor a city már lókuki :lol:

Meghogy a wolfsburg bezzeg ha az atletit kaptuk volna,tavaly őket kaptuk a 8 között,ha jól emlékszem ott voltunk a 4 között... De gobdolom ez egy sokkal erősebb atleti volt :lol:

Matracékat meg nemtudom hová tenni, erősek,tartok is tőluk.leváltották pár év alatt a chelseat,most már ők az egyértelmű negyedikek a 3 nagy mögött... De szerintem 2 meccsen egy top vayern vagy Real ellen elvéreznének,kérdés hogy látunk-e még idén top bayernt vagy Realt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2016. április 14., csütörtök 17:50

hamesz írta:Egyik Barcás haverom azt mondta reméli a Bayernt kapjuk, mert hogy nagy csapat ellen még nem bizonyítottunk. Szóval, akkor a Barca nem nagy csapat. :Đ
De ott tartalékoltak az Atletico ellen :D :D nekik mindegy volt hagytak nyerni :D :D :D (sokak szerint így van) és ezt komolyan is gondolják :D :D

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. április 14., csütörtök 17:47

Egyik Barcás haverom azt mondta reméli a Bayernt kapjuk, mert hogy nagy csapat ellen még nem bizonyítottunk. Szóval, akkor a Barca nem nagy csapat. :Đ

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 14., csütörtök 17:43

Senki más nem fog még pár évig aranylabdát nyerni csak CR vagy Messi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 14., csütörtök 17:38

Atleti megnyeri, Griezmann meg aranylabdás lesz. :mrgreen: Mondjuk, ha valami csoda folytán tényleg megnyernék, és a franciák is az EB-t, de legalább döntőznének, lehet megkapná. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 14., csütörtök 17:30

Pipita írta:
szerintem most mi vagyunk a legjobb formában
Szerintem meg az Atleti, ráadásul olyan egységesek, amiről mi csak álmodhatunk. Kemény lesz ez ha BL-t akarunk nyerni, dehát sose könnyű.
Én is ezt mondom, Atletico nagyon esélyes. Főleg, ha most egy Cityt kapnak. Egy meccsen könnyen vehetnek minket és a Bayernt is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 14., csütörtök 17:21

dzsi91 írta:Azért barcáék akik most úgy döntöttek,hogy az Atleticonak fognak szorítani megint egy jó nagyot a levegőbe köpnek és szépen alá állnak :lol:

Holvannak már a régi szépidők amikor a focibak szurkoltak és Mourinho antifocija lucifertől való volt... Ja hogy az atletico a városi riválisunk? Ugy már mindjert szebben fest ez az undormány amit az atleti művel?

Persze szíve joga mindenkinek csak az évek során az a sok érték ami mellett kardoskodtak egyből ment a retyóba amint más lett a leányzó fekvése.

Mondjuk a kedvencem még mindig a kontrafoci amibek tapsikoltak tavaly és amit antifutballbak neveztek évekig...
És a legszebb, hogy előre elkönyvelik, bárkit kapunk a nagyok közül kiesünk... holott megmutattuk, tudunk mi nagyok ellen nyerni, még simázni is. Hello Bayern.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 14., csütörtök 16:20

Azért barcáék akik most úgy döntöttek,hogy az Atleticonak fognak szorítani megint egy jó nagyot a levegőbe köpnek és szépen alá állnak :lol:

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. április 14., csütörtök 1:14

szerintem most mi vagyunk a legjobb formában
Szerintem meg az Atleti, ráadásul olyan egységesek, amiről mi csak álmodhatunk. Kemény lesz ez ha BL-t akarunk nyerni, dehát sose könnyű.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 14., csütörtök 0:36

Idén sem lesz címvédés... :lol: Azért ez gyönyörű szelete a Bajnokok Ligájának! :)

Megérdemli a Barca ezt a sok pofont, meg a szurkolóik is, elképesztően nagy lett az arcuk, elolvadt a bajnokságban az a behozhatatlannak tűnő előnyük, és a BL-ből is kiestek, és talán még a Sevilla is elveheti tőlük azt a trófeát. Persze, még mindig vezetik a bajnokságot, de így azért mindjárt más a leányzó fekvése :D

Pénteken sorsolás, szerintem most mi vagyunk a legjobb formában, és mentálisan is egyben van a csapat, óriási lökést adott nekünk ez a néhány hét, de főleg a barcelonai siker. Ennek ki kell tartania szezon végéig!

A Barca meg kicsit leeresztett, de ettől függetlenül még kibaszott erősek, hullámvölgybe kerültek, egy kupájuk elúszott ugyan, de a bajnokságban még ott vannak... Érdekes szezon.

(Benítez... :fpalm: :angry: )
:goat:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. április 14., csütörtök 0:29

Én se látom.. :-(
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 14., csütörtök 0:26

Hat leszallok es mit látok?
:lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. április 14., csütörtök 0:22

Zsombor írta:Na, Arbeloa be is szólt twitteren Piquének. :lol:
Mit, hol? Én csak a Karimnak szóló üzenetét látom.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 14., csütörtök 0:12

MesQueUnClub írta: Most lesz az első nyári igazolási szezon az eltiltás óta, most lesz lehetőség vérfrissítésre, amúgy Munír középen az igazi és a múltkori meccs alapján még Suárezben volt a legtöbb remény, hogy valahogy gólt lő.

De amit én nem értek, hogy a 4-3-3ról miért nem lehet váltani kétcsatáros felállásra, de ezen inkább azok agyaljanak akik súlyos pénzeket kapnak ezért. :D
Első hármas rotálását tekintve nálunk sincs több opció, Jesé, Lucas. Csak mi talán bátrabban nyúlunk hozzájuk kiélezett helyzetekben is. Suárezben mindig ott a gól, de támogatás nélkül nem tud mit csinálni.
4-3-3ról ez ellen a Tico ellen még a 4-2-4 is jobb megoldás lehetett volna véleményem szerint.
Érdekes átigazolási szezon lesz ez, nálatok is, és nálunk is, az biztos...
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. április 14., csütörtök 0:10

Na, Arbeloa be is szólt twitteren Piquének. :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:50

Remy írta:Ez a Vidal amúgy játszott már, mert eddig nem igazán hallottam a nevét. :lol:
Sok vizet még nem zavart, igazából az van, hogy Alves van játszatva orrba szájba, Vidal egy Alba 2.0 csak kisebb arcal.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Vissza: