Kevesebb idióta gyökér van Ibrahimovicnál.

Nem szívesen lettem volna a csapattársa.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 20., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 19., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 19., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 17., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 17., vasárnap 12:01
Köszönöm a választ, szét is nézek ittcsababarca írta: Én csak márkát tudok ajánlani, Burton táskáknál nézelődnék.
http://store13.hu/store13hu-apollo-pack-tk-t52144-c729
egynek pl.
De van többféle, de ezt tudom,hogy belefér a kézipoggyász méretbe. (még a wizzair kisméretű kézipoggyász megkötésébe is...)
De nézz szét jobban, ha túratáskásabb kell, több zsebbel, van olyan is itt.
Nekem ilyen van ajánlani tudom, nem is érzem,hogy a hátamon van.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 17., vasárnap 9:16
Én csak márkát tudok ajánlani, Burton táskáknál nézelődnék.d.gergo írta:Sziasztok!
Tud valaki tapasztalatból ajánlani jó hátizsákot, ami kompatibilis a standard repülős kézipoggyász méretekkel, masszív, kényelmesen viselhető hosszabb séták alatt is és van külső zsebe iratoknak és egyéb apróságoknak? Tudom, így első körben nem szűkítettem le a kört túlságosan, de hátha valamelyikőtök túratáskájára ráillik a leírás
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 17., vasárnap 9:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 16., szombat 21:16
Ok. Rendben, Szia.Kerlon írta:vettem egeret, fellélegezhettek a kettős látástól![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 16., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. április 14., csütörtök 20:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 14., csütörtök 17:14
BBeno írta:nem mernék rá megesküdni hogy a kelenföldi p+r is ingyenes...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 14., csütörtök 17:08
főleg nem 14523456346 forintért.hehe írta:egy 55ezres huawei p8 lite-tal sincs semmi gond, nem kell ide samsug s600 edge max über edition.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 14., csütörtök 17:06
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 14., csütörtök 16:58
Nem használtam még SE-t, de a kapott hardverjét (kb.) igen, az alapján erősen ajánlom az SE-t.Ferencváros írta:Nagy segítség kéne srácok. 4 év után úgy döntöttem, hogy le kéne cserélni a telómat, samsung galaxy s4 mini. Az iPhoneról csak jókat hallok folyton, 1-2 hibával, és ez az SE 140-ért meg is éri talán. Tudna nekem valaki mesélni, hogy mennyire jók ezek az Apple cuccok, meddig bírják, mennyire gyorsak, különösen az SE mennyi jó? Azt tudom, hogy az 5S és 6S keveréke, valami mélyebb elemzést várnék.
Ehhez nem tudok hozzászólni, nekem egy Huawei Ascend G630 volt a "legkomolyabb" Android telefonom, előtte egy ZTE Blade-et használtam (utóbbi egyébként nagy szerelmem azóta is, eszméletlen jó volthehe írta:azt vki mondja már meg nekem, hogy mi a szarakodás egy 1-2-3 éves androidos telefonon.
értelmes telefonra gondolok, nem a 12ezer forintos tescos alcatelre.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 14., csütörtök 16:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 14., csütörtök 16:26
Nem vagyok apple buzi, úgy 8 hónapja meguntam a szarakodást a rengeteg samsung nokia meg hasonlók után,vettem egy 5s-t és hibátlanul megy azóta is,nem lassult semmi gond nem volt vele.Ferencváros írta:Nagy segítség kéne srácok. 4 év után úgy döntöttem, hogy le kéne cserélni a telómat, samsung galaxy s4 mini. Az iPhoneról csak jókat hallok folyton, 1-2 hibával, és ez az SE 140-ért meg is éri talán. Tudna nekem valaki mesélni, hogy mennyire jók ezek az Apple cuccok, meddig bírják, mennyire gyorsak, különösen az SE mennyi jó? Azt tudom, hogy az 5S és 6S keveréke, valami mélyebb elemzést várnék.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 14., csütörtök 16:17
Én annyit tudok nyilatkozni, hogy 4s-em van lassan másfél éve, de tökéletesen fut, minden alkalmazást gond nélkül visz (facebook, messenger, youtube, insta stb) amiket én használok, egyszer nem fagyott még le. Egy minimális belassulást azért már észrevenni, de 2011-es telefonról beszélünk, szóval ahhoz képest nagyon jó telefon. Egy újabb még ennél is sokkal jobb, szóval megéri befektetni, mert utána 2-3 évig nem lesz gondod telefon téren (szerintem).Ferencváros írta:Nagy segítség kéne srácok. 4 év után úgy döntöttem, hogy le kéne cserélni a telómat, samsung galaxy s4 mini. Az iPhoneról csak jókat hallok folyton, 1-2 hibával, és ez az SE 140-ért meg is éri talán. Tudna nekem valaki mesélni, hogy mennyire jók ezek az Apple cuccok, meddig bírják, mennyire gyorsak, különösen az SE mennyi jó? Azt tudom, hogy az 5S és 6S keveréke, valami mélyebb elemzést várnék.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. április 14., csütörtök 15:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 14., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 14., csütörtök 13:28
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem