Egy bayern elleni párharc mindig fantasztikus,verhetőnek érzem őket sztem nekik tőlünk kéne a legjobban tartani...Évek óta nemtudják megoldani a tavaszi formaidőzítést ami úgylátszik nálunk így vagy úgy de összejött.Guardiola is szinte garancia nekunk,nagyot kell forduljon a világ ahhoz hogy ne kínálja nekünk tálcán majd a lehetőséget amivel csak élni kéne majd.+ nem hiszem,hogy egy távozni készülő edzőért akit amúgy sem szívlel a többség tűzbe mennének Müllerék.A bosszú ami miatt kicsit tartok tok tőlük,de ezt meg ha higgadtan kezeljük akkor nagyon jól jöhetünk ki a párharcból...
A city nekem lutri,gyengének érzem őket,de mivel underdogok fosok tőlük,a bayern vagy a barca az ilyeneket rutinból lehozza,mi képesek vagyunk elhitetni velük,hogy van esélyük.
Végül az atma,mint a tűztől úgy tartok tőlük de inkább magunk miatt mint miattuk, ők ugyanazt nyomják évek óta.Ha hagyjuk nekik hogy megérezzék a vérszagot akkor bajba kerülünk, de ők nekem mindig a lúzer kisgyerek maradnak a szomszédból,hiába nőtt fel azóta és gyúrta ki magát.Ha a támadósorunk rendben lesz elkapjuk őket.
De itt már nincs könnyű...jöjjön bármelyik nincs félni valónk.Atletit érzek,bayernt szeretnék, de a cityt is adnám(csak hogy barcáék megpukkkadjanak)